- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.121
Ay sen hiç sıkma canını dağınık falan değilsin ben evde oturturken bile yetişemiyorum sen bide çalışıyorsun. Ayrıca tebrikler artık 7li rakamlar yok gözümden kaçmadı o kadar yedin adet dönemi de yakin yine de 69.7 bence şahane
Naber canım annen nasıl oldu10 kasımda bana 66,1 yazarmısın
Kuzuşş senin bildirimleri kaçırdım mı ben?????slm kızlar
tablomuz hayırlı olsun bakalım
10 kasımda bana 66,1 yazarmısın
merhabalar arkadaşlar
yeni üye alıyor musunuz aranızaaa :)
merhabalar arkadaşlar
yeni üye alıyor musunuz aranızaaa :)
sr6ae merhaba canım..
yeni arkadaşlara hep aynı şeyi söylüyoruz, bunu zaman gösterir. Sen takipte ol, kilo bildirimini yap.. tabii ki katılırsın.
Zamana bağlı, sürekliliğe bağlı..
Sevgiler.
hoşgeldinn.. verilecek kilo çok değilmiş sebebi de biliyorsun ( gece yemekleri ) çözümde kolay olacaktır :)çok zarifsin teşekkür ederim.
kendimi tanıtayım o halde. 72 civarıyım. bu sabah tartılmadım. 176 boyum. iki çocuk annesiyim. çalışıyorum.
ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüğümü görünce ikinci doğumda buna güvenip biraz saldım ve salış o salış:) oğlum 3 yaşına girdi ama ben hala gebelik öncesi kilom olan 66ya düşemedim. hep öteledim nasılsa veririm diye.
gündüz dikkat ediyorum, ama akşamları herkes löp löp yerken irademe hakim olmakta zorlanıyorum. geç saatteki kaçamakları bırakmam lazım ama olmuyor işte..
Hoşgeldin aramıza kilon çok değilmiş halledersin en kısa sürede inşallah akşam yemelerini terk ederek başla işe gerisi gelir inşallahçok zarifsin teşekkür ederim.
kendimi tanıtayım o halde. 72 civarıyım. bu sabah tartılmadım. 176 boyum. iki çocuk annesiyim. çalışıyorum.
ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüğümü görünce ikinci doğumda buna güvenip biraz saldım ve salış o salış:) oğlum 3 yaşına girdi ama ben hala gebelik öncesi kilom olan 66ya düşemedim. hep öteledim nasılsa veririm diye.
gündüz dikkat ediyorum, ama akşamları herkes löp löp yerken irademe hakim olmakta zorlanıyorum. geç saatteki kaçamakları bırakmam lazım ama olmuyor işte..
Koruma döneminde nasıl menü oluşturuyorsun. Sadece miktara mı dikkat ediyorsun spor harika sonuçlarını çok merak ediyorum program bitincebugün bir menü spor listemi yazayım :)
sabah : 2 yumurta + yulaf+ kırmızı biber omlet , 8 zeytin , 2 dl salam , çay
ara : 2 mandalina , yeşil çay
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 7 tane köfte , bol salata , zero kola
2 çay bardağı türk kahvesi
spor : focus t25 + jillian level 1
su : 2,5 lt daha da artar
Hoşgeldin aramıza kilon çok değilmiş halledersin en kısa sürede inşallah akşam yemelerini terk ederek başla işe gerisi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?