Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Eveeet!
Kesinlikleeee..

Sadece o kadar yemiyorum Yediklerimi çoook azalttım çünkü şu mide ameliyatı geliyor aklıma, sağlıklıyken fazla yememek lazım... şimdi roxen2303 ciğimin de etkisi ile çok çoook su içiyorum.

Evet dünün telafisi olsun bugün
Spor 50 dk eliptik 10 dk bölgesel yapıldı
Su 2.5 olur
Menüm
Sabah 8.00 1 bardak ev yapımı kefir ben yaptım :)
11.00 6 ceviz 10 yeşil tuzsuz zeytin roka dereotu 1 dilim peynir şekersiz çay 2 haşlama yumurta mor lahana
Akşam tavuk haşlama mevsim salata ayran 1 bardak

sr6ae merhaba canım..
yeni arkadaşlara hep aynı şeyi söylüyoruz, bunu zaman gösterir. Sen takipte ol, kilo bildirimini yap.. tabii ki katılırsın.
Zamana bağlı, sürekliliğe bağlı..
Sevgiler.

çok zarifsin teşekkür ederim.
kendimi tanıtayım o halde. 72 civarıyım. bu sabah tartılmadım. 176 boyum. iki çocuk annesiyim. çalışıyorum.

ilk doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma döndüğümü görünce ikinci doğumda buna güvenip biraz saldım ve salış o salış:) oğlum 3 yaşına girdi ama ben hala gebelik öncesi kilom olan 66ya düşemedim. hep öteledim nasılsa veririm diye.
gündüz dikkat ediyorum, ama akşamları herkes löp löp yerken irademe hakim olmakta zorlanıyorum. geç saatteki kaçamakları bırakmam lazım ama olmuyor işte..

hoşgeldinn.. verilecek kilo çok değilmiş sebebi de biliyorsun ( gece yemekleri ) çözümde kolay olacaktır :)

Hoşgeldin aramıza kilon çok değilmiş halledersin en kısa sürede inşallah akşam yemelerini terk ederek başla işe gerisi gelir inşallah

bugün bir menü spor listemi yazayım :)

sabah : 2 yumurta + yulaf+ kırmızı biber omlet , 8 zeytin , 2 dl salam , çay

ara : 2 mandalina , yeşil çay

akşam : 1 kase mercimek çorbası , 7 tane köfte , bol salata , zero kola

2 çay bardağı türk kahvesi

spor : focus t25 + jillian level 1

su : 2,5 lt daha da artar

Koruma döneminde nasıl menü oluşturuyorsun. Sadece miktara mı dikkat ediyorsun spor harika sonuçlarını çok merak ediyorum program bitince

Hoşgeldin aramıza kilon çok değilmiş halledersin en kısa sürede inşallah akşam yemelerini terk ederek başla işe gerisi gelir inşallah

Ah insallahhh ama çok zorluyor beni evdekiler. Şu an karşımda kestane yiyorlar görmemişler gibi kıtlıktan çıkmış gibi . Ve ısrar üstüne ısrar. Ye amaaaan ye senin neyin var sanki diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…