• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar :KK200:herkesten Allah razı olsun kızım iyi şükür sadece kilo kaybı var şuan bir haftaya iyi beslenmeyle toparlar diye düşünüyorum sizde herşey yolunda sanırım bugün evde dip köşe temizlik var malum hastalık sonrası yemek market alışverişi ama bildirimi unutmadım tabi ki
Geçen hafta 74.9
Güncel 74.3
IMG-20171110-WA0000.jpeg

Herkeslere gunaydin :) lahana sarmalarini kacirmama ragmen sonuc cok sasirtici gecen hafta 77.2 bu hafta 75.5 bu beni iyi motive etti ilk hafta sadece 300 gr gitmisti böyle artarak devam eder umarim :) bu arada ac karna tartıldım

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-10-10-17-08-1.png
    Screenshot_2017-11-10-10-17-08-1.png
    387,9 KB · Görüntüleme: 30
Herkeslere gunaydin :) lahana sarmalarini kacirmama ragmen sonuc cok sasirtici gecen hafta 77.2 bu hafta 75.5 bu beni iyi motive etti ilk hafta sadece 300 gr gitmisti böyle artarak devam eder umarim :) bu arada ac karna tartıldım
Sonucun çok güzel inşallah böyle devam eder tebrikler

Günaydın kızlar :KK200:herkesten Allah razı olsun kızım iyi şükür sadece kilo kaybı var şuan bir haftaya iyi beslenmeyle toparlar diye düşünüyorum sizde herşey yolunda sanırım bugün evde dip köşe temizlik var malum hastalık sonrası yemek market alışverişi ama bildirimi unutmadım tabi ki
Geçen hafta 74.9
Güncel 74.3Eki Görüntüle 2065779

Haydi kuzum yaa şu 74 ü bitir artık. Maaşallah! Durmak yok, hoplamak zıplamak yürümek ip atlamak var!

Slm kızlar hafta sonu burası sessiz oluyor
Valla bugün karatay kahvaltısı yaptım
10 yeşil zeytin tuzsuzdu. 5 ceviz 1 dilim peynir yeşillik turp şekersiz çay 2 haşlanmış yumurta 1 kase mor lahana limonlu doymak ne kelime bayram günü gibiydi:KK70: bakalım bende işe yarayacak mı karatay mucizesi :confused:

Son düzenleme:
Selam Canlar. Bugün fena halde mutluyum çünkü sokakta bulduğumuz kedişe yuva buldum. Bursa’da bir beyefendi sahiplenecek. Perşembe günü erkek arkadaşım kediyi Bursa’ya götürecek çok neşeliyim. Kedi yavaş yavaş iyileşiyor tedavisi veterinerde sürüyor.

Bu arada dün standart bir kahvaltı işte domates peynir yeşillik pekmez falan bir kahvaltı yaptım regl den dolayı öğlen çikolata yedim :(
Akşam salata ve tavuk yedim. 84e düştüm 1 kilo vermişim haydi bunu kutlayım dedim de yedim çikolatayı sanırım :KK51:

Bu arada dün standart bir kahvaltı işte domates peynir yeşillik pekmez falan bir kahvaltı yaptım regl den dolayı öğlen çikolata yedim :KK43:
Akşam salata ve tavuk yedim. 84e düştüm 1 kilo vermişim haydi bunu kutlayım dedim de yedim çikolatayı sanırım :KK51:
Regl zamanı dengeli atlatırsan tartıda eksi iki bile görebilirsin burda bunu yaşadık :)
Kedicik için sevindim :)

Kizlar ilk tablonuz benden . Mumkun oldugunca basit yapmaya calistim. goldenheart goldenheart

Kolay gelsin. :KK66:
-----

Gun goldenheart goldenheart Fatas Fatas Muttapa7555 Muttapa7555 M Melek1450 mer93 mer93 krizantem3 krizantem3
10 Kasim69.375.567.474.3--------
17 Kasim------------------------
24 Kasim------------------------
1 Aralik------------------------
15 Aralik ------------------------
22 Aralik ------------------------
29 Aralik------------------------

Günaydın kızlar bu hafta sonu sessizliğine çare bulmak lazım
Dün spor yapamadım akşam 1 kase yeşil mercimek 1 kase salata 1 bardak ayran yedim 18 de saat 21 de sütlü şekersiz türk kahvesi içtim 2.5 litre su ve ilk gün ssorunsuz geçti

Gelelim bu güne
Sabah
8 ceviz 11 yeşil zeytin tuzsuzdu roka dereotu turp mor lahana limonlu çay 2 rafadan yumurta 1 dilim peynir
Akşam da
Tavuk haşlama salata 1 bardak ayran var
Su 2.5 bitki çayları soda türk kahvesi
Spor yapmaya çalışırım ama en az 15 dk bölgesel mutlaka yapıyorum

Ya şimdi ben çevremden gizli diyet yapıyorum bir tek eşim biliyor o kadar zorlanıyorum ki akşam işler karıştı diyet çöp oldu oysa ki ne güzel 18.00 de haşlama salata ayran bitmişti yeme olayı. Çok üzüldüm ama elimden de bişey gelmedi. Yarın yine aynı sistem devam edeceğim oy oy çok zor kızlar tek başına uğraşmak

Kizlar ilk tablonuz benden . Mumkun oldugunca basit yapmaya calistim. goldenheart goldenheart

Kolay gelsin. :KK66:
-----

Gun goldenheart goldenheart Fatas Fatas Muttapa7555 Muttapa7555 M Melek1450 mer93 mer93 krizantem3 krizantem3
10 Kasim69.375.567.474.3--------
17 Kasim------------------------
24 Kasim------------------------
1 Aralik------------------------
15 Aralik ------------------------
22 Aralik ------------------------
29 Aralik------------------------

Aklın Yolu canımmmm ellerine sağlık çok teşekkür ederiz.

Kızlar fotoğraf yükleyemiyorum.

Ben de 69,7 geldim.

Bu sabah sağlıklı birşey hazırlamadım. İş yerine hiç birşey getirmedim. Muz ve elma getirdim sadece.
Adet olmama çok az kaldı, her an bekliyorum.
Bu sabah kantinden karışık tost aldım çayla onu yedim.. offf şiştim resmen..

Cumartesi kendimde değildim :KK70: ev berbattı, hatta sırf canlanayım eve bir ferahlık gelsin diye misafir çağırdım. Salonun tozunu büyük kızıma al demiştim sehpayı falan almış danteli ters sermiş, konsoloun bir kısmını da tozlu bırakmış :KK70:

Evde terör estirdim heryer silindi ovuldu üstüne kek ve börek yapıldı, tüm bulaşıklar yıkandı ortada tek tabak kalmadı çaydanlık ovuldu parlatıldı.. benimkiler herşeyi öyle kötü kullanıyorlar ki misafir geleceği zaman ovup parlatmak işime geliyor, o da bana bir süre gidiyor sonra tekrar misafir gelmiş oluyor yine temizliyorum.
Annem her zamanki gibi nasihatlar verdi, kızım dağınıksın zamanında toplamıyorsun vs. vs. :KK20:

Kızlar ÇOK SU İÇTİM yedim ama AZ YEDİM
kek börek falan yedim ama az yedim. bol su yeşil çay ve hareket ile haftasonum geçti çok şükür.

Kızlar fotoğraf yükleyemiyorum.

Ben de 69,7 geldim.

Bu sabah sağlıklı birşey hazırlamadım. İş yerine hiç birşey getirmedim. Muz ve elma getirdim sadece.
Adet olmama çok az kaldı, her an bekliyorum.
Bu sabah kantinden karışık tost aldım çayla onu yedim.. offf şiştim resmen..

Cumartesi kendimde değildim :KK70: ev berbattı, hatta sırf canlanayım eve bir ferahlık gelsin diye misafir çağırdım. Salonun tozunu büyük kızıma al demiştim sehpayı falan almış danteli ters sermiş, konsoloun bir kısmını da tozlu bırakmış :KK70:

Evde terör estirdim heryer silindi ovuldu üstüne kek ve börek yapıldı, tüm bulaşıklar yıkandı ortada tek tabak kalmadı çaydanlık ovuldu parlatıldı.. benimkiler herşeyi öyle kötü kullanıyorlar ki misafir geleceği zaman ovup parlatmak işime geliyor, o da bana bir süre gidiyor sonra tekrar misafir gelmiş oluyor yine temizliyorum.
Annem her zamanki gibi nasihatlar verdi, kızım dağınıksın zamanında toplamıyorsun vs. vs. :KK20:

Kızlar ÇOK SU İÇTİM yedim ama AZ YEDİM
kek börek falan yedim ama az yedim. bol su yeşil çay ve hareket ile haftasonum geçti çok şükür.
Ay sen hiç sıkma canını dağınık falan değilsin ben evde oturturken bile yetişemiyorum sen bide çalışıyorsun. Ayrıca tebrikler artık 7li rakamlar yok gözümden kaçmadı o kadar yedin adet dönemi de yakin yine de 69.7 bence şahane

Back