• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ay ben zararlı hiç birşey yemedim akşama da kuru fasulye salata var spor yapmadım daha ama en kötü ihtimal açarım oyun havası göbek atarım spora fırsat bulamayınca öyle yapıyorum

Kızlar şaka gibi..
Yarın öğlen iş yeri menüsü:

upload_2017-11-9_16-48-54.png

:KK70:

menüm
sabah 3 dilim domates 1 tane ortaboy salatalık ve8 zeytin yeşil
1 dilim tam buğday ekmeği elma çayı
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam
ıspanak yemeği ve çoban salata 1er kase

canım sıkkın çok ama toparlanmaya çalışıyorum. kedi bulmuştum sokakta çok hasta veterinerde şu an ölüm tehlikesi var.

menüm
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam

canım sıkkın çok ama toparlanmaya çalışıyorum. kedi bulmuştum sokakta çok hasta veterinerde şu an ölüm tehlikesi var.
Menün güzel canım afiyet olsun yarasın :)
Kedicik için üzüldüm bende bu ara kedi ile ilgili çok şey çıkıyor karşıma en son ablam bir tane sahiplenmiş ve bana yeğenin diye video atıyor hergün çok tatlı insana iyi geliyor böyle şeyler umarım o kedicikte iyileşir..
Sen de canını çok sıkma

Kilo 67.4 ödem attım büyük ihtimalle ama olsun artış yok en azından. spora diyete devam pes etmeyeceğim kızlar pes edince artıya geçiyorum hep pazartesi 68 di sonuç

menüm
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam

İnşallah sağlığına kavuşur, ben çok dokunamıyorum ama kızlarım çoooook çok seviyor hem kedileri hem de köpekleri, onları engellemem asla, sarılırlar oynarlar.. hepsi birer can. bir de kediler ve köpekler başta olmak üzere hayvanlar bence insanı karşılıksız, koşulsuz, sonsuz, seviyorlar. Küçük bir ilginin ve sevginin kaşılığı koşulsuz sevgi.

10 Kasım Cuma 2017.jpg

3 Kasım Cuma 69.3
10 Kasım Cuma 69.3

Fark yok gibi değil mi kızlar? Ama ben regli olmak üzereyim. O yüzden aslında biraz fark var. Haftaya 69 zincirini de kırarım inşallah. Fatmacığımın dediği gibi spora diyete devam! Pes etmiyoruz.

Back