- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.621
hergün dediğin 4 gün ablacım sıkarsa az yersin
Öğle 14.00=haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
2 marul yaprağı
Akşam19.00=5 kaşık yogurt
1 salatalık 1 havuç 1 domates 2 biber 3 yaprak marul ve limonlu baharatlı salata
Umarım çok değildir çünkü şuan acaip tok hissediyorum
Su daha 2.5 olmadı ama olacak yatana kadar
Sporroxen2303 un yaptığı proğramın ilk videosu 25 dk ama pestilim çıktı
He valla aynen Fatmam...Araştırdım senin günlüğünü inceledikten sonra forumlardan falan da baktım inşallah bizde o şekilde devam edebiliriz. Yarısı kadar olsa yine bana yeter
Günaydın :)
goldenheart o kurabiye neden hadi muza bişey demeyelim ayrıca spor yaptığında tabi düzenli olarak daha zinde olacaksın eminim
Fotoğraf yine harika hayır deyip güzel sonuç aldığımızda o kurabiyecikten daha mutlu edecek bizi hi hiç yemeyecek miyiz kurabiye tabiki yicez ama bu dört günde değil :) bugün eksiksiz olarak yapacağını biliyorum :)Bilmiyorum,
Bütün gün hayır dediklerime mi acaba?
AMA roxenciğim inanıyorum ki bugün o saçamalıklar da olmayacak.
Abla aşkolsun yemine ne gerek var ben onu şamatasına söyledim köftede uygundur :)Ben bugün öğlen için 4 köfte ve eklediğim bol salatayı getirdim.
Ya yemin ederim tavuk mesajını görmedim. Neyse yalana dolana gerek yok zaten.
Yarın tavuk haşlama ve salata..
Ne olur abla karbonhidrat almadığımız için güçsüz düşeriz bu bir ayrıca yeterli miktarda yağda almıyoruz min. düzeyde buda %100 sağlıklı beslenme adına doğru değil bizim yaptığımız vücudu şaşırtmak ama sağlıklı şeylerle şaşırtmak bunu sürekli yaparsak ayrıca kabızlığada sebep olabilirÇabalıyorum...
Birşey soracağımroxen2303 ciğim bu beslenme tarzına hep devam etsek noolur ki?
İçinde bolca sebze de var, salata sayesinde.
Söz canım yaaa..Fotoğraf yine harika hayır deyip güzel sonuç aldığımızda o kurabiyecikten daha mutlu edecek bizi hi hiç yemeyecek miyiz kurabiye tabiki yicez ama bu dört günde değil :) bugün eksiksiz olarak yapacağını biliyorum :)
Tamam kuzum anladımNe olur abla karbonhidrat almadığımız için güçsüz düşeriz bu bir ayrıca yeterli miktarda yağda almıyoruz min. düzeyde buda %100 sağlıklı beslenme adına doğru değil bizim yaptığımız vücudu şaşırtmak ama sağlıklı şeylerle şaşırtmak bunu sürekli yaparsak ayrıca kabızlığada sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?