• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Neyse iyi bakalım... ne diyim bu gün ben de yedim çok değil ama yedim... yarın için tavuk aldımm ama taze olsun diye sabah haşlayacağım.
Sabah ip atlayacağım 200 e çıkaracağım 50*4

Kızlar günaydın
Ben geçen pazartesi 71.1
Bu pazartesi 71.7 +600 reglimin 3. günündeyim aslında eksi olmalıydım aslında spor yaptım aslında akşamları yemedim.. ama sonuç böyle.

Kızlar yine de kendimi hiiiç 71.7 hissedemiyorum 70 mişim gibiyim ;)
Ben zırhlarımı kuşandım.
Bir tek açlık otunu almak kaldı, ama onu hiç kullanasım yok :(
Form kayısı içeceğim akşam.
Allaaaah ya wc den çıkamazsam sabah :KK70:

Not: Kusuruma bakmayın normalde sunuma görüntüye özenirim ama iş yerine getirince çaresiz bu kaplardaki haliyle çekmek zorunda kaldım, bunlarla da yiyeceğim zaten.. sunum munum yok :(
20171023_084155.jpg

Eveeeet
İki yumurtalı, bol beyaz peynirli, iki yemek kaşığı yulaf kepekli, bollll maydanozlu tereyağında pişmiş bir omletle nesef alamicak kadar doydum.. sabahlarım zaten hep fikstir benim bol yeşillik peynir bir dilim ekmek ama @roxen2303 sanırım bu hafta proteinin gücünü deneyeceğiz di mi kuzu?

Öğlen için haşlanmış tavuğum ve yanına da evde bulduğum azcık domatesle aysberg attım yanına yıkayıp yiyeceğim.

Akşam kolay, cacık yoğurt vs. yani aç yatacaz da şu gündüz yediklerimiz zaten maaşallah harika ve yeterli.

Eveeeet
İki yumurtalı, bol beyaz peynirli, iki yemek kaşığı yulaf kepekli, bollll maydanozlu tereyağında pişmiş bir omletle nesef alamicak kadar doydum.. sabahlarım zaten hep fikstir benim bol yeşillik peynir bir dilim ekmek ama @roxen2303 sanırım bu hafta proteinin gücünü deneyeceğiz di mi kuzu?

Öğlen için haşlanmış tavuğum ve yanına da evde bulduğum azcık domatesle aysberg attım yanına yıkayıp yiyeceğim.

Akşam kolay, cacık yoğurt vs. yani aç yatacaz da şu gündüz yediklerimiz zaten maaşallah harika ve yeterli.
Aynen öyle hatta aç yatmayız bile, suyu da unutmayalım :KK49:

Slm kızlar bende malesef 1 dilim ama oldukça küçüktü tam bugday ekmegi yedim çünkü eşim kızdı yemeyeceğim deyince kavga etmemek için yedim. Öğle ve akşam yemem ama onun dışında
1büyük dilim peynir
dere otu maydonoz
yeşil zeytin
şekersiz çay ve haşlanmış
yumurta 2 tane yedim

Slm kızlar bende malesef 1 dilim ama oldukça küçüktü tam bugday ekmegi yedim çünkü eşim kızdı yemeyeceğim deyince kavga etmemek için yedim. Öğle ve akşam yemem ama onun dışında
1büyük dilim peynir
dere otu maydonoz
yeşil zeytin
şekersiz çay ve haşlanmış
yumurta 2 tane yedim
görmedik biz o ufak dilimi hadi:KK66:

eve geldim sporumu yaptım 25 dakika deyip geçmemek lazım titretiyor bütün kaslarımı , sabah kahvaltımı yapmıştım 2 yumurta ile omlet 2 dilim peynir , kırmızı biber , kıvırcık , zeytin ile birazdan öğle yemeği yerim akşam yemeğini daha geç yemeyi planlıyorum mesela 7 gibi:kk77:

sabah öğününü fotoğraflayamadım üzgünüm

eve geldim sporumu yaptım 25 dakika deyip geçmemek lazım titretiyor bütün kaslarımı , sabah kahvaltımı yapmıştım 2 yumurta ile omlet 2 dilim peynir , kırmızı biber , kıvırcık , zeytin ile birazdan öğle yemeği yerim akşam yemeğini daha geç yemeyi planlıyorum mesela 7 gibi:kk77:

sabah öğününü fotoğraflayamadım üzgünüm
Spor olarak ne yapıyorsun ip atlama ve plank mı.

Back