- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.581
Yarın tartı da + çıkacam ama 1 fazla mı 2 fazlamı ona bakıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel görünüyor
Aynen öyle hatta aç yatmayız bile, suyu da unutmayalımEveeeet
İki yumurtalı, bol beyaz peynirli, iki yemek kaşığı yulaf kepekli, bollll maydanozlu tereyağında pişmiş bir omletle nesef alamicak kadar doydum.. sabahlarım zaten hep fikstir benim bol yeşillik peynir bir dilim ekmek ama @roxen2303 sanırım bu hafta proteinin gücünü deneyeceğiz di mi kuzu?
Öğlen için haşlanmış tavuğum ve yanına da evde bulduğum azcık domatesle aysberg attım yanına yıkayıp yiyeceğim.
Akşam kolay, cacık yoğurt vs. yani aç yatacaz da şu gündüz yediklerimiz zaten maaşallah harika ve yeterli.
Çok güzel görünüyor
Aynen öyle hatta aç yatmayız bile, suyu da unutmayalım
İçinde olanı ortaya koyuyorsun ablacım benim ki sana eşlik etmekSağolasıııııınnn tam da foto üstüne görüntü için not yazmıştım
Beni mutlu ettin Roxen'im.. daha da ötesi motive ettin sağ olasın var olasın.
Çok motiveyim.. spor için de acaip hevesliyim
Moral bozmuyoruz o artı gerçekten kilo değil ki uçup gidecek iki gün sonra üstüne bide yaptığımız beslenme ile ben 70 in altına düşeceğini biliyorumAma bu sabah 71.7 çok geldim ya
Bunu beklemiyordum valla.. neyse artık tek hayalim 67 / 68 arasnda takılmak..
görmedik biz o ufak dilimi hadiSlm kızlar bende malesef 1 dilim ama oldukça küçüktü tam bugday ekmegi yedim çünkü eşim kızdı yemeyeceğim deyince kavga etmemek için yedim. Öğle ve akşam yemem ama onun dışında
1büyük dilim peynir
dere otu maydonoz
yeşil zeytin
şekersiz çay ve haşlanmış
yumurta 2 tane yedim
Spor olarak ne yapıyorsun ip atlama ve plank mı.eve geldim sporumu yaptım 25 dakika deyip geçmemek lazım titretiyor bütün kaslarımı , sabah kahvaltımı yapmıştım 2 yumurta ile omlet 2 dilim peynir , kırmızı biber , kıvırcık , zeytin ile birazdan öğle yemeği yerim akşam yemeğini daha geç yemeyi planlıyorum mesela 7 gibi
sabah öğününü fotoğraflayamadım üzgünüm
Görülmeyecek kadar küçüktü zatengörmedik biz o ufak dilimi hadi