- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.601
hayır onu hiç bişey yapmadığım günlerde yapıyorum . Şimdi uyguladığım bir program var focus t25 isimli ayrıca spor günlüğüm var oraya yazıyorum yaptıklarımıSpor olarak ne yapıyorsun ip atlama ve plank mı.
Görülmeyecek kadar küçüktü zaten
salatada var salatada şöyle miss gibi tazecik zeytinyağlı limonlu salataKıııız akşam yemek mi var?
Akşam sadece cacık veya yoğurt vardı di mi?
oooo daha noolsun bana bu zaten kral yemeği gibi oldu şimdisalatada var salatada şöyle miss gibi tazecik zeytinyağlı limonlu salata
hergün dediğin 4 gün ablacım sıkarsa az yersinKızlar tavuk bugün iyi gitti, tazecikten haşlamıştım.
Bugün listeden şaşmadım şaşamayacağımmmmmm
Ama hergün öğlen tavuk biraz sıkar.. köfte olur mu tavuk yerine?
yoo hiçte çok değil bence gayet iyi sporda gerçekten çok etkili pestilin çıkmasına sevindim demekki yapabildin ama inan iki güne alışıyorsunÖğle 14.00=haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
2 marul yaprağı
Akşam19.00=5 kaşık yogurt
1 salatalık 1 havuç 1 domates 2 biber 3 yaprak marul ve limonlu baharatlı salata
Umarım çok değildir çünkü şuan acaip tok hissediyorum
Su daha 2.5 olmadı ama olacak yatana kadar
Sporroxen2303 un yaptığı proğramın ilk videosu 25 dk ama pestilim çıktı
Seni fotoyu görünce benim yediklerim çok geldi de hata mı oldu dedim gözümde gönlümde doydu. Video çok etkili olacak gibi çünkü bi ara kalbim kulaklarımda atıyordu bacak kaslarım o kadar yandı ki yerden zor kaldırdımyoo hiçte çok değil bence gayet iyi sporda gerçekten çok etkili pestilin çıkmasına sevindim demekki yapabildin ama inan iki güne alışıyorsun
mavi olan kase kocaman aslında orda belli olmuyorSeni fotoyu görünce benim yediklerim çok geldi de hata mı oldu dedim gözümde gönlümde doydu. Video çok etkili olacak gibi çünkü bi ara kalbim kulaklarımda atıyordu bacak kaslarım o kadar yandı ki yerden zor kaldırdım
Araştırdım senin günlüğünü inceledikten sonra forumlardan falan da baktım inşallah bizde o şekilde devam edebiliriz. Yarısı kadar olsa yine bana yetermavi olan kase kocaman aslında orda belli olmuyormotivasyon için internetten bunu yapan insanların değişim videosuna bak bence arka arkaya yapasın geliyor o zaman
Kahve yi bende sade içiyorum 2 fincan su 2.5 litre bide kefir tüketiyorum hem çocuklarıma örnek olsun diye hemde sindirim sistemi için. Kefiri evde kendim yapıyorumBu arada gün içerisinde 2 çay bardağı sade türk kahvesi içyorum su ise 2,5 litre oldu
kefiri hiç denemedim benKahve yi bende sade içiyorum 2 fincan su 2.5 litre bide kefir tüketiyorum hem çocuklarıma örnek olsun diye hemde sindirim sistemi için. Kefiri evde kendim yapıyorum
Bana diyetisyen vermişti ikindi ara öğünü olarak önce hazır kullandım sonra maya bulup kendim yaptım ev ahaliside içsin diye. Çok tok tutuyor bide sindirim olayını düzenliyorkefiri hiç denemedim ben
pek sevebileceğimi düşünmediğim için denemedim , süt ve yoğurt tercih ediyorumBana diyetisyen vermişti ikindi ara öğünü olarak önce hazır kullandım sonra maya bulup kendim yaptım ev ahaliside içsin diye. Çok tok tutuyor bide sindirim olayını düzenliyor
Doğrudur sevmeyebilirsin aroması farklı. Maksak protein kalsiyum almak yoğurt süt devampek sevebileceğimi düşünmediğim için denemedim , süt ve yoğurt tercih ediyorum
En mühim öğünü çekmişsin... neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?