- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nasıl okul ola kiBen kızımı bekliyorum. Okuldan salı çarş saat 7 de çıkıyor.
Öğlen 1 de köfte salata.. asla kaçamak yok!
Akşam 4 de 1 muz 5 çiğ badem
Şimdi bi ayran içtim eve gidince salata yerim foto çekerim.
Muz badem yemesem çok güçsüz düşerim hala sokaklardayım
Bugün beş aydır görmediğim biri ne kadar zayıflamışsınız dedi halbuki aylardır debelenip daha bi 68 olamadım..
çokta geç değil 12 gibi yatarsan hiç sorun yokAkşam yemeğim yeni bitti geç kaldım ben uyuyunca ançak hazırlayabildim malum çocukların yemeği falan
Malesef daha da geç benim yatış 2 yi buluyor eşim işten geliyor onu bekliyorumçokta geç değil 12 gibi yatarsan hiç sorun yok
Akşam imkanın olursa salata gibi şeylerle geçiştir. Gün içinde de aç kalıyorsun gibi geldi bana canım. O yüzdende kontrolden çıkıyor bende aynı şeyleri yaşıyorum çünküMenum
Sirkeli su 2 kayısı
Kahvaltı kepekli lor peynirli tost
2 hurma dibek kahvesi
Öğle 4 kaşık zeytinyağli pırasa 2 köfte yoğurt
16 1 avuç tuzsuz fıstık 1 hurma
17 de 2 petibor bisküvi 1 bardak süt akşam üstü malesef kontrolden çıkıyorum saçmalıyor um böyle 2.5 lt su 2 mil leslie
Öğlen köfte ekledim yemeğe sırf bu yüzden ama osaat aralığı hep böyleyim o saatler geçsin titreme tatlı isteği de geçiyor aslında bugün daha hazırlıklı olucam dediğin gibi aslında salatayı hazırlayıp dolaba koysam acikinca hemen yesem olurAkşam imkanın olursa salata gibi şeylerle geçiştir. Gün içinde de aç kalıyorsun gibi geldi bana canım. O yüzdende kontrolden çıkıyor bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü
Menum
Sirkeli su 2 kayısı
Kahvaltı kepekli lor peynirli tost
2 hurma dibek kahvesi
Öğle 4 kaşık zeytinyağli pırasa 2 köfte yoğurt
16 1 avuç tuzsuz fıstık 1 hurma
17 de 2 petibor bisküvi 1 bardak süt akşam üstü malesef kontrolden çıkıyorum saçmalıyor um böyle 2.5 lt su 2 mil leslie
Günaydın kızlar sıkı iradeli bir gün olsun b nde protein yapıyorum bugünde hiç arada yapmıyoruz mu
Canım annemler burdayken çok et tukettim o yüzden iki üç gün sebze yemek istedim nasılsa bu iki gün öyle olacak bugün omlet yaptım öğlen köfte olacak yarında tavuk olacak planlar böyleMeleğim güzel arkadaşım. Çok proteinsiz gidiyorsun. Tavuk, balık, et, köfte.. hatta yumurta! Biz bu şekilde gidiyoruz ya bu hafta.. Allahım.. acıkmak da nedir bilmedim.
Senin beni motive ettiğin zamanlara sayalım :)Kızlar roxen2303 sayesinde (kendisine teşekkürü bir borç bilirim) bir ivme kazandık ve şükürler olsun motivasyonumuz yerine geldi. Bu diyet beni zorladı ama acıkarak değil sürekli sabah koştur koştur hazırlık yapmaktan.
Neyse demek ki bu kazandığımız motivasyonu kaybetmeyeceğiz.
Sürekli yazışacağız.