• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Öğle 14.00=haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
2 marul yaprağı
Akşam19.00=5 kaşık yogurt
1 salatalık 1 havuç 1 domates 2 biber 3 yaprak marul ve limonlu baharatlı salata
Umarım çok değildir çünkü şuan acaip tok hissediyorum
Su daha 2.5 olmadı ama olacak yatana kadar
Spor roxen2303 roxen2303 un yaptığı proğramın ilk videosu 25 dk ama pestilim çıktı

Müthiş!!!
Tebrik ederim.. daha noolsunnn :KK36:

Gelelim banaaaaaa

Sabah aynen omlet + çay
Arada Türk Kahvesi
Öğlen aynen salata + tavuk

Akşam 4'de 1 muz BU HİÇ OLMADI Dİ Mİ? AMA ÇOK YORUCU BİR GÜNDÜ vs vs :işsiz:

Akşam 7,5 da 1 büyük kase [içinde iki kaşık haşlanmış yeşil mercimekle] yeşil salata + 1 kase tarhana çorba
i%C5%9Fsiz.gif

ayrıca bir adet kurabiye
i%C5%9Fsiz.gif

Gün boyunca hayır dediğim çok şey oldu canlarım
kendi ellerimle yaptığım kek 1 DİLİM BİLE YEMEDİM
sütlaç AĞZIMI BİLE SÜRMEDİM evde kocam yedi
aşure - iş yerinde bi arkadaşa hemen sattım :)

SU 2,5 litre
Açlık otu çayı yok.
Spor 15 dakika yürüme :KK70:
MAL gibi 8,5 da yattım.. bişiler eksik bende, ya da sabah 5,5 da kalkınca akşam 9-9,5 da :uykucu::uykucu::uykucu:

Reglimin 4. günü.. ama ben akşamları yorgun düşüyorum. Tüm dikkatim ve enerjim gündüzde kalıyor. Vücudumu beğeniyorum bu aralar. İp atlıyorum. O videolara da başlarım tez zamanda.

Ben bugün öğlen için 4 köfte ve eklediğim bol salatayı getirdim.
Ya yemin ederim tavuk mesajını görmedim. Neyse yalana dolana gerek yok zaten.
Yarın tavuk haşlama ve salata..

Bilmiyorum,
:KK43::mad:
Bütün gün hayır dediklerime mi acaba?
AMA roxenciğim inanıyorum ki bugün o saçamalıklar da olmayacak.
Fotoğraf yine harika hayır deyip güzel sonuç aldığımızda o kurabiyecikten daha mutlu edecek bizi hi hiç yemeyecek miyiz kurabiye tabiki yicez ama bu dört günde değil :) bugün eksiksiz olarak yapacağını biliyorum :)

Çabalıyorum...
Birşey soracağım roxen2303 roxen2303 ciğim bu beslenme tarzına hep devam etsek noolur ki?
İçinde bolca sebze de var, salata sayesinde.
Ne olur abla karbonhidrat almadığımız için güçsüz düşeriz bu bir ayrıca yeterli miktarda yağda almıyoruz min. düzeyde buda %100 sağlıklı beslenme adına doğru değil bizim yaptığımız vücudu şaşırtmak ama sağlıklı şeylerle şaşırtmak bunu sürekli yaparsak ayrıca kabızlığada sebep olabilir

Slm kızlar nasılsınız masllah yeni Kararlar alınmıs buralar canlanmış goldenheart goldenheart ailem yanımdaydi dolu dolu geçti günler baya dikkat ettim yinede pazartesi tartildim 74.8 di
Bende artik menu paylaşırım daha önce kilo verme sürecinde bende yapıyordum protein diyeti haftada bir gün yada iki gün gerçekten işe yarıyor bende çarşamba ve perşembe 2 gün yaparım protein diyeti tartı öncesi iyi olur

Dünkü menum (sizin menulerden sonra ayıp olacak ama neyse :işsiz:)

Sabah 1 bardak sirkeli ballı su 1 kayısı
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle lor peynirli domatesli tost yağsız

2 hurma dibek kahvesi

Öğlen 4 mercimekli köfte 1 kase yoğurtlu ıspanak

17.00 1 avuç tuzsuz yerfıstığı 1 hurma
2.5 lt su 40 dj tempolu yürüyüş

Sürekli zorlanırız gibi geliyor bence ama hafta da 1 yada iki gün yapılabilir gibi geldi yada ayda 1 böyle 4 günlük olabilir. goldenheart goldenheart erken uyuman çok normal çünkü erken kalkıyorsun. Ama dayanabilip 11 yapsan yatışı kilo vermeni bile kolaylaştırır

Fotoğraf yine harika hayır deyip güzel sonuç aldığımızda o kurabiyecikten daha mutlu edecek bizi hi hiç yemeyecek miyiz kurabiye tabiki yicez ama bu dört günde değil :) bugün eksiksiz olarak yapacağını biliyorum :)
Söz canım yaaa..
Akşam etkinlik var zaten. Eve gidince salataımı yoğurdumu fotolarım size.
Motivasyon tam!

Ne olur abla karbonhidrat almadığımız için güçsüz düşeriz bu bir ayrıca yeterli miktarda yağda almıyoruz min. düzeyde buda %100 sağlıklı beslenme adına doğru değil bizim yaptığımız vücudu şaşırtmak ama sağlıklı şeylerle şaşırtmak bunu sürekli yaparsak ayrıca kabızlığada sebep olabilir
Tamam kuzum anladım ;)
Sağlıkla devam edelim kesinlikle.

Back