- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.541
Arkadaşımmmmerhaba herkese
ablagoldenheart bir bakayım dedim ne durumdasın nasılsın diye , şu 70 i kırsan gerisi gelecek bende bu kilolarda 1 yıl takılı kalmıştım direnç kırılınca gidiyor gerisi ama farklı birşeyler mi yapsan diyeceğim hafta sonu 2 günlük detoks gibi
Arkadaşımmm
Sen ne şeker bir arkadaşsın!
Ne diyeyim, iyi ki tanışmışız.
Heh heh ne doğru tespit ama! 72-70 arasında debelenmekten kurtulmam lazım!
Bana haftasonu diil de hafta içi detoksu pek de şahanesiyle olur vallahi. İŞ yerinde daha kolay herşey işlerle boğuşurken zaman akıp geçiyor.
Canım ya, yaptığın detokslardan hangisini tavsiye edersin acep?
Sen napıyosun? Spora gidiyor musun? Kaç kiloda sabitlendin?
eğer sende varsan 2 gün şu şekil yapalım ;roxen2303 can kuş
Maşallah sana.. dilerim çabalaya çabalaya o kıvama gelirim ben de..
video çok iyiydi.. galiba koşmuş ve harbi baya bi bölgesel hareket etmiş oradaki bacımız
seni takibe aldımpeşindeyim
eğer sende varsan 2 gün şu şekil yapalım ;
sabah : 2 yumurta , peynir , 10 zeytin , maydanoz
öğle : tavuk ızgara ,haşlama - salata
akşam : cacık - salata , yoğurt , salata
su : 3 lt
ve günde 1 bardak açlık otu çayı
bence yaparız ben sana ortak olurum
3-4 gün devam edebiliriz neden olmasın diğer arkadaşlarda katılsın tabikiOluuuuur çok güzel olur,
Bu işi 1 hafta veya 3-4 gün yapabiliyor muyuz acaba? Ne kadar gün ard arda uygulanabiliyor?
Kızlar da katılsa bizeMuttapa7555 krizantem3 NEHIR34 @Sidelya95 M Melek1450 ne dersiniz kızlar?
Roxenciğim ben bu süreyi totoğraflı yürütelim diyorum? Zor olur mu ne dersin, ne dersiniz arkadaşlar?
Ne zaman başlıyorsunuz kızlar. Uygulayabilir miyim bilmiyorum deneriz ama açlık otu kullanmasam onun yerine kefir tüketsem. Daha önce kullandım ve kronik kabızlığa neden oluyor bende kullanmayı bırakıncaOluuuuur çok güzel olur,
Bu işi 1 hafta veya 3-4 gün yapabiliyor muyuz acaba? Ne kadar gün ard arda uygulanabiliyor?
Kızlar da katılsa bizeMuttapa7555 krizantem3 NEHIR34 @Sidelya95 M Melek1450 ne dersiniz kızlar?
Roxenciğim ben bu süreyi totoğraflı yürütelim diyorum? Zor olur mu ne dersin, ne dersiniz arkadaşlar?
3-4 gün devam edebiliriz neden olmasın diğer arkadaşlarda katılsın tabiki
Regl öncesi sabitlik bence başarının alası
Ne zaman başlıyorsunuz kızlar. Uygulayabilir miyim bilmiyorum deneriz ama açlık otu kullanmasam onun yerine kefir tüketsem. Daha önce kullandım ve kronik kabızlığa neden oluyor bende kullanmayı bırakınca
Boy uzun olunca kötü durmuyorsun ki inşallah bu sabitlendiğimiz kiloları kırarız da kurtuluruz. Ben spor yapamıyorum o yğzden diyet de işe yaramıyor eşim pazartesi başla spora ben çocuğa bakayım diyor bâkalım ne olacakEki Görüntüle 2057530
71.1 ile ben, 68-69'larda daha da hoş, hele hele 64-65'lerde bildiğin fit duracağım..
Şimdi de giydiklerimi beğeniyorum, ama bana XL çok iyi duruyor, daha L veya M bedenler bile löp löp yağlarımı belli ediyor
Yani XL'deyim buna razı da değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?