• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar yeni bir metod deniyorum.
Şöyle ki, çok ama çok yakınım mide ameliyatı oldu, ve gerçekten mucize gibi 110 kilodan 80 kiloya 3 ayda düştü. AMA MUCİZE DEĞİLDİ çünkü midesi yoktu ve midesi olmadığı için zaten yiyebileceği birşey de yoktu. Allaha çok şükür sağlıklı, çünkü çok iyi bir dr a ameliyat oldu. 1 ay sıvı ile ve YUDUMLAYARAK beslenebildi. Aslında yiyemediği için zayıfladı. Anahtar kelime şu: Az yiyeceksin. Öz yiyeceksin. Çok sıvı tüketeceksin!

Düşündüm ki, o acıları çekmektense, o acı ile bir şey yiyememektense sağlıklıyken midemizin ve tüm organlarımızın kıymetini bilelim.
Bana şöyle bir ilham oldu bu durum.
Az Ye! Çokça İç! İçersen de sağlıklı yaşarsın!

Başta su (limonlu / zencefilli / sade) olmak üzere,
Yeşil çay, Kefir, Ayran, Soda, Kahve.. bazı öğünler sadece çorba!

Çok daha az miktarda yemek.. aman ha! hiç yememek olmaz!

Dün akşam hiç üşenmedim ve kendime mantarlı kaşarlı 1 yumurtadan yulaf kepekli omlet yapıp yedim.
Dün çok çok içtim, sütlü nescafe içtim, yeşil çay içtim, soda içtim türk kahvesi içtim, ara öğün yapmadım ve acıkmadım.
Öğünlerimin miktarını azaltıyorum, içeceğin miktarını artırıyorum.

Yarın tartıda bakalım nasıl olacak bu haftaki bu yeni metodum.

goldenheart goldenheart sıvı ağırlıklı beslenmek çok mantıklı tabi dengeyi korumak da önemli. Kefir hurma yoğurt salata soda kahve su benimde genelde bu şekilde yemeklerden 5 kaşık yiyorum. Çorba 1 porsiyon alıyorum sabah 1 dilim ekmek onun dışında ekmekde yok. Sadece kahvenin yanında bitter çikolata dan vazgeçemiyorum 2 kare. Nerdeyse herşeyden yiyorum aslında ama ölçülü ve sağlıklı olanı tercih ederek

13 Ekim 2017.jpg

Neredeyse 1 kilom gitti çok şükür.
Azmim kararım tam.. Rabbim devamını getirsin inşallah.

Geçen cuma 71.4
Bu cuma 70.5

+600 çünkü dün yani pazar günü hem hiç bir işe güce bakmadım hem de yedikçe yedim.
Doymayan bir fil gibi yedim.
Ama akşam 8 den sonra Allaha şükür birşey yemeyip yeşil çay içtim.

M Melek1450 canım acaba doğru yapmış mıyım? ilk sayfamıza bir bakar mısın?
Tekrar özür diliyorum arkadaşım.:KK31::KK36:
Estağfurullah ben unuttuğunu anladım zaten doğru sanırım eline sağlık ya ilk sayfada bakmak güzel oluyor yoksa haftaları hatırlamıyorum
74.6 geldim bende yükselişte yım biraz bende dün mısır patlağı yedim tuzlu pakette vede 4 5 kaşık pilav ekledim yemeğe hemen artı oldum bugün telafi edicem

Estağfurullah ben unuttuğunu anladım zaten doğru sanırım eline sağlık ya ilk sayfada bakmak güzel oluyor yoksa haftaları hatırlamıyorum
74.6 geldim bende yükselişte yım biraz bende dün mısır patlağı yedim tuzlu pakette vede 4 5 kaşık pilav ekledim yemeğe hemen artı oldum bugün telafi edicem

Canımsınnn
Hemen ekledim bu haftakini :KK66:

Meleeeek aynı sorun bende de var, bizim öflesek de pöflesek de, acımızdan, hırsımızdan, mide kazıntımızdan ölsek de (tövbe Yarabbim) yemememiz gerekiyor. Standart 3 ay devam etmezsek iner misin çıkar mısın bu iş uzayıp gidecek. krizantem3 krizantem3 ciğimin kulakları çınlasın, körler sağırlar birbirini ağırlar işini bitirmek için ZARARLI ŞEYLERİ bir süreliğine HİÇ yememeliyiz.

Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza valla bi ara 32 kilo verdim sonra salınca biraz aldım o aldıklarımı vermek istiyorum. 74,1 kiloydum en son tartıldığımda. Ne zaman tartılıyorsunuz ? Ne yapıyorsunux spor olarak ?

Canımsınnn
Hemen ekledim bu haftakini :KK66:

Meleeeek aynı sorun bende de var, bizim öflesek de pöflesek de, acımızdan, hırsımızdan, mide kazıntımızdan ölsek de (tövbe Yarabbim) yemememiz gerekiyor. Standart 3 ay devam etmezsek iner misin çıkar mısın bu iş uzayıp gidecek. krizantem3 krizantem3 ciğimin kulakları çınlasın, körler sağırlar birbirini ağırlar işini bitirmek için ZARARLI ŞEYLERİ bir süreliğine HİÇ yememeliyiz.
Aynen katılıyorum en büyük sorun düzensizlik b n dün yemek yapmadım alışverişe falan gittik geldik saat geçti çok acıktım tam su icemedim vs aslında öncelik hep benim yemeğim olmalı ama ben evdekilere yapıyorum artık yemeğimi sabahtan hazirlicam açlıktan sağa sola saldirmamak için ayrıca leslie yapıyorum 30 yada 45 dk şeklinde spora da biraz ağırlık versek iyi olacak ben kendi adıma söylüyorum hareket az tablo kotu hiç ilerleme yok hep kendimizi avutuyoruz haftaya iyi haftaya güzel olacak diye diye 1 yıl geçmiş

Aynen katılıyorum en büyük sorun düzensizlik b n dün yemek yapmadım alışverişe falan gittik geldik saat geçti çok acıktım tam su icemedim vs aslında öncelik hep benim yemeğim olmalı ama ben evdekilere yapıyorum artık yemeğimi sabahtan hazirlicam açlıktan sağa sola saldirmamak için ayrıca leslie yapıyorum 30 yada 45 dk şeklinde spora da biraz ağırlık versek iyi olacak ben kendi adıma söylüyorum hareket az tablo kotu hiç ilerleme yok hep kendimizi avutuyoruz haftaya iyi haftaya güzel olacak diye diye 1 yıl geçmiş

Tamam o zaman bu haftasonu yaptığımız cısss'lardan sonra bakalım hafta içi nasıl olacak?
Bu sabah 1 elma ve iki ceviz yedim, dünkü kalıntıları hemencecik atmak istiyorum üstümden.
Saat 9,30 da da bol sütlü bir kahve içtim, daha önce de yazdığım gibi bol bol içeceğim. Yeşil çayım ve türk kahvem var sırada, ama onları öğlen yemeğinden sonraya bırakıyorum. Şimdi su içme zamanı.

Tamam o zaman bu haftasonu yaptığımız cısss'lardan sonra bakalım hafta içi nasıl olacak?
Bu sabah 1 elma ve iki ceviz yedim, dünkü kalıntıları hemencecik atmak istiyorum üstümden.
Saat 9,30 da da bol sütlü bir kahve içtim, daha önce de yazdığım gibi bol bol içeceğim. Yeşil çayım ve türk kahvem var sırada, ama onları öğlen yemeğinden sonraya bırakıyorum. Şimdi su içme zamanı.
Bende 1 dilim tahilli ekmek 1 yumurta sirkeli ballı su içtim şimdide 3 kayısı ama çok çok küçük Malatyadan geldi yanında Yeşilçay öğlen köfte akşamda çorba olacak

Back