- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.521
Kızlar yeni bir metod deniyorum.
Şöyle ki, çok ama çok yakınım mide ameliyatı oldu, ve gerçekten mucize gibi 110 kilodan 80 kiloya 3 ayda düştü. AMA MUCİZE DEĞİLDİ çünkü midesi yoktu ve midesi olmadığı için zaten yiyebileceği birşey de yoktu. Allaha çok şükür sağlıklı, çünkü çok iyi bir dr a ameliyat oldu. 1 ay sıvı ile ve YUDUMLAYARAK beslenebildi. Aslında yiyemediği için zayıfladı. Anahtar kelime şu: Az yiyeceksin. Öz yiyeceksin. Çok sıvı tüketeceksin!
Düşündüm ki, o acıları çekmektense, o acı ile bir şey yiyememektense sağlıklıyken midemizin ve tüm organlarımızın kıymetini bilelim.
Bana şöyle bir ilham oldu bu durum.
Az Ye! Çokça İç! İçersen de sağlıklı yaşarsın!
Başta su (limonlu / zencefilli / sade) olmak üzere,
Yeşil çay, Kefir, Ayran, Soda, Kahve.. bazı öğünler sadece çorba!
Çok daha az miktarda yemek.. aman ha! hiç yememek olmaz!
Dün akşam hiç üşenmedim ve kendime mantarlı kaşarlı 1 yumurtadan yulaf kepekli omlet yapıp yedim.
Dün çok çok içtim, sütlü nescafe içtim, yeşil çay içtim, soda içtim türk kahvesi içtim, ara öğün yapmadım ve acıkmadım.
Öğünlerimin miktarını azaltıyorum, içeceğin miktarını artırıyorum.
Yarın tartıda bakalım nasıl olacak bu haftaki bu yeni metodum.
Şöyle ki, çok ama çok yakınım mide ameliyatı oldu, ve gerçekten mucize gibi 110 kilodan 80 kiloya 3 ayda düştü. AMA MUCİZE DEĞİLDİ çünkü midesi yoktu ve midesi olmadığı için zaten yiyebileceği birşey de yoktu. Allaha çok şükür sağlıklı, çünkü çok iyi bir dr a ameliyat oldu. 1 ay sıvı ile ve YUDUMLAYARAK beslenebildi. Aslında yiyemediği için zayıfladı. Anahtar kelime şu: Az yiyeceksin. Öz yiyeceksin. Çok sıvı tüketeceksin!
Düşündüm ki, o acıları çekmektense, o acı ile bir şey yiyememektense sağlıklıyken midemizin ve tüm organlarımızın kıymetini bilelim.
Bana şöyle bir ilham oldu bu durum.
Az Ye! Çokça İç! İçersen de sağlıklı yaşarsın!
Başta su (limonlu / zencefilli / sade) olmak üzere,
Yeşil çay, Kefir, Ayran, Soda, Kahve.. bazı öğünler sadece çorba!
Çok daha az miktarda yemek.. aman ha! hiç yememek olmaz!
Dün akşam hiç üşenmedim ve kendime mantarlı kaşarlı 1 yumurtadan yulaf kepekli omlet yapıp yedim.
Dün çok çok içtim, sütlü nescafe içtim, yeşil çay içtim, soda içtim türk kahvesi içtim, ara öğün yapmadım ve acıkmadım.
Öğünlerimin miktarını azaltıyorum, içeceğin miktarını artırıyorum.
Yarın tartıda bakalım nasıl olacak bu haftaki bu yeni metodum.