- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.501
Oyyy..Slm kizlar annem ameliyatta dua edin ben bu hafta yartilamam hast.deyim
Çok üzüldüm Krizantemciğim
Rabbim acil şifalar versin inşallah. İniallah iyi geçmiştir ameliyat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy..Slm kizlar annem ameliyatta dua edin ben bu hafta yartilamam hast.deyim
Bugun fena bozdum canim malesef yarin sabit yada cok az eksi cikarim (
Rabbim sifasini versin insaallah canim benim.Slm kizlar annem ameliyatta dua edin ben bu hafta yartilamam hast.deyim
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa sürede sağlığına kavuştursunSlm kizlar annem ameliyatta dua edin ben bu hafta yartilamam hast.deyim
Bu hafta tartıyla barıştık 66.4
Foto yükleyemiyorum boyut falan bişeyler diyo
Selam kizlar
Bu hafta 100 gr. cik eksideyim bunada sukur bu hafta cok stresli gecti bundan sonrada boyle olucak ama kontrolu birakmak yok.
Eki Görüntüle 2052491
Aynen canım gün gün düzene girecek ben inanıyorum. Bemde akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum. Suyu biraz daha arttırdım ama tam istediğim miktara çıkamadım henüzCanımmm emeklerimiz mutlaka yerini bulacak inanıyorum.
Ben bu hafta 71.2 'yim ama mutsuz değilim. Çok yemiştim ve saçma sapan saatlerde uyudum vs.
Geçen haftaya göre + görünsem de şimdi yeniden başladım.
Bu hafta da çok güzel geçti.
Dün akşam ton balıklı salata ve mercimek çorba, saat 7'den sonra birşey yemedim su ve çay içtim.
Mutluyum.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Cumaya göre +200
Bu pazartesi kilom 71.4 ama kesinlikle 70 hissediyorum. Dün de yemedim akşam, kahvemi içtim suyumu içtim bolca.
Bu da teselli mi demeyin ne olur, hafta sonu doğumgünü vardı kızımın bir şekilde halloldu herşey Allah tüm evlatlara sağlık sıhhat güzel ömür versin.
Yeni haftayı çok ama çok güzel geçireceğime eminim
Şimdiden 500 ml zencefilli limonlu suyum bitti bile