• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bu hafta tartıyla barıştık 66.4 :halay:
Foto yükleyemiyorum boyut falan bişeyler diyo

Canımmm emeklerimiz mutlaka yerini bulacak inanıyorum.
Ben bu hafta 71.2 'yim ama mutsuz değilim. Çok yemiştim ve saçma sapan saatlerde uyudum vs.
Geçen haftaya göre + görünsem de şimdi yeniden başladım.
Bu hafta da çok güzel geçti.
Dün akşam ton balıklı salata ve mercimek çorba, saat 7'den sonra birşey yemedim su ve çay içtim.
Mutluyum.

06 Ekim 2017.jpg

Canımmm emeklerimiz mutlaka yerini bulacak inanıyorum.
Ben bu hafta 71.2 'yim ama mutsuz değilim. Çok yemiştim ve saçma sapan saatlerde uyudum vs.
Geçen haftaya göre + görünsem de şimdi yeniden başladım.
Bu hafta da çok güzel geçti.
Dün akşam ton balıklı salata ve mercimek çorba, saat 7'den sonra birşey yemedim su ve çay içtim.
Mutluyum.
Aynen canım gün gün düzene girecek ben inanıyorum. Bemde akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum. Suyu biraz daha arttırdım ama tam istediğim miktara çıkamadım henüz

Kızlar hayırlı günler.
Dün internetim bittiği için bildirim yapamadım.
Güncel kilom 60.0 kg
Giden 1.8 kg.
İlk hafta olduğu için fazla gitti inşallah bundan sonra da böyle gider
Bu arada @krizantem3 anneciğine Rabbim şifalar versin.

Günaydın kızlar. Dün kızımın doğum gününü yaptım çok yoruldum ama değdi. Aşırı yemedim. Akşam 9 dan sonra tekrar yiyesim geldi gördüklerimi ama yemedim. Yeşil çay içtim.
s i d e l y a s i d e l y a gayet güzel 60. Dikkat etmezsek gideriz... yeniden istediğin kiloda sabitlen ve ne olur haftalık kilo bildirimleriyle takip et. 1 sene koruman lazım. Offf of bir seneden sonra da bence korumamız lazım..

Günaydın kızlar
Cumaya göre +200
Bu pazartesi kilom 71.4 ama kesinlikle 70 hissediyorum. Dün de yemedim akşam, kahvemi içtim suyumu içtim bolca.
Bu da teselli mi demeyin ne olur, hafta sonu doğumgünü vardı kızımın bir şekilde halloldu herşey Allah tüm evlatlara sağlık sıhhat güzel ömür versin.

Yeni haftayı çok ama çok güzel geçireceğime eminim ;)
Şimdiden 500 ml zencefilli limonlu suyum bitti bile :KK50:

Günaydın kızlar
Cumaya göre +200
Bu pazartesi kilom 71.4 ama kesinlikle 70 hissediyorum. Dün de yemedim akşam, kahvemi içtim suyumu içtim bolca.
Bu da teselli mi demeyin ne olur, hafta sonu doğumgünü vardı kızımın bir şekilde halloldu herşey Allah tüm evlatlara sağlık sıhhat güzel ömür versin.

Yeni haftayı çok ama çok güzel geçireceğime eminim :KK66:
Şimdiden 500 ml zencefilli limonlu suyum bitti bile :KK50:
Gunaydin canim
Kizinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu senelere.
Benim de istahim cok acik hafta sonu tutamadim kendimi
Cumaya gore 300 gr artiyim
74.700 :kızgın:

Cumaya kadar en az 1 kilo vermek hedefim.

Hu huuu kızlaar ne alemdesiniz?
Krizantemciğim ne yaptın? Anneciğin ne durumda? İnşallah normal hayatına dönmüştür.
Melek, Nehir, Fatma nasılsınız arkadaşlarım?

Back