- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.561
Sabah 10 dakika haberleri izlerken hareket yaptım leslie ip atlama.. 100 gr farketti Fatmam 10 dk.Boy uzun olunca kötü durmuyorsun ki inşallah bu sabitlendiğimiz kiloları kırarız da kurtuluruz. Ben spor yapamıyorum o yğzden diyet de işe yaramıyor eşim pazartesi başla spora ben çocuğa bakayım diyor bâkalım ne olacak
Canım o çaylarda sinemaki var bağırsak florasını bozduğu için içirmedi diyetisten o yüzden sende o şekilde oluyordur. Pazartesi başlayalım o zaman ben varım su 3 lt içebiliriz inşallah
Niye olmasın, mutlaka deneyelim. Aç kalmadan yine sağlıklı beslenme bu da.
Ot işini unutmuştum ben.
roxen2303 bi ara içti, etkisini de gördü, kötü olmadın di mi kıııııız?
Kızlar ben ne zaman kayısılı form içsem o da muhakkak nerdeyse cırıcır ediyor (affınıza sığınayım) ama ben iki haftada bir falan içiyorum.
Farketmez mi eder tabi ama benim ufaklık ne zaman eliptige çıksam yada lesliye başlasam kucak diye ağlamaya başlıyor.Sabah 10 dakika haberleri izlerken hareket yaptım leslie ip atlama.. 100 gr farketti Fatmam 10 dk.
71.2 idi tartı 10 dakikada 71.1 oldu yemin ederim :)
Spor da önemli, yeme düzeni de.. eğer menüleri fotoğraflı yaparsak motivemiz artar, protein iyi geldi gözüme, 4 gün de iyi geldi bana sonra bol yeşillikli sebzeli bir sisteme geçeriz ne dersin?
Pazartesi hazırlıkları tamamlayıp başlarız.
roxen2303
Abla inan kilolu değilde toplu bir kadın gibi duruyorsun fotoğrafta taşan bir yer yok bacaklar uzun güzel maşallah sanırım benimde en uzun süre görüntüm bu şekil olmuştu ama protein bize yarayacakSabah 10 dakika haberleri izlerken hareket yaptım leslie ip atlama.. 100 gr farketti Fatmam 10 dk.
71.2 idi tartı 10 dakikada 71.1 oldu yemin ederim :)
Spor da önemli, yeme düzeni de.. eğer menüleri fotoğraflı yaparsak motivemiz artar, protein iyi geldi gözüme, 4 gün de iyi geldi bana sonra bol yeşillikli sebzeli bir sisteme geçeriz ne dersin?
Pazartesi hazırlıkları tamamlayıp başlarız.
roxen2303
oyyy yerim ben onu yaaa..Farketmez mi eder tabi ama benim ufaklık ne zaman eliptige çıksam yada lesliye başlasam kucak diye ağlamaya başlıyor.
ben hep bilgisayardan atıyorum Fatma, bilgim yok tlf da benim de olmuyor.Menü fotosu atalım boyut fazla diyo hep bende nasıl olacak nasıl düzeltirim bunu bilginiz var mı
topuklu etkisi de var o fotoda ama olsun..Abla inan kilolu değilde toplu bir kadın gibi duruyorsun fotoğrafta taşan bir yer yok bacaklar uzun güzel maşallah sanırım benimde en uzun süre görüntüm bu şekil olmuştu ama protein bize yarayacak
benim hiç bişey yapamadığım günler 1000 tane ip atlıyordum 100 lük 10 set halide setler arası 4 kere 30 sn plank hareketi yapıyordum toplasan 20 dk anca sürüyor ama etkisi çok oluyordu ...topuklu etkisi de var o fotoda ama olsun..
ben de inanıyorum, proteinle iyi olacak bu iş. zaten bi başlasa şu regli direkt 70.0 olacağım
pazartesiye tek arzum bu 70 hatta 69 ile başlangıç yapıp protein ile 68 i görmek
Ah ah sağolsun hiç iş yaptırmıyor sürekli anne yat kucak istiyorum diyo koltuğa uzanıyoruz kucağımda öylece yatıp vakit geçirmeyi çok seviyor tuvalete bile kalksam anne kucak diyo hatta o kadar abartıyor ki kucağımda bile anne kucakoyyy yerim ben onu yaaa..
kıskançlık yapıyor, annesini spordan kıskanıyor demek ki.
benim hiç bişey yapamadığım günler 1000 tane ip atlıyordum 100 lük 10 set halide setler arası 4 kere 30 sn plank hareketi yapıyordum toplasan 20 dk anca sürüyor ama etkisi çok oluyordu ...
inşallah olacak abla 68.9 da 68 sonuçta
ben şimdi spora zaten 25 dakika sonrasına tekrar gelirim
özellikle karnım düz olmuştu ama bırakmamak lazım.Bir program keşfettim 'fit to fat to fit' isimli , yıllardır spor eğitmenliği yapan kişiler müşterileriyle birlikte kilo vermek için 4 ayda kilo alıyorlar . O kas yığını vücutlar ne hale geliyor dört ayda inanamazsınız onu gördükten sonra vücudun ne kadar nankör olduğunu daha net anladım ki bizlerin yaptığı spor ne kadar az eğitmenlerin yaptığının yanında . Aslında bu işin kuralı süreklilik 10 dakikada olsa her gün sürekli olmalı..Bu harikaaaa
Bu akşam itibariyle yapılacak! Buraya da yazılacak! Ama ben 1000 yapamam 250 ile başlarım 50 şer 50 şer
Waw az önce ip atlamayı denedim 50 tanede nefesim kesildi 100 tane maşallah diyeyim sana. Bide 10 set imkansız şuan için. Ayrıca alt kattakiler bizim evde fil tepiniyo sanabilirbenim hiç bişey yapamadığım günler 1000 tane ip atlıyordum 100 lük 10 set halide setler arası 4 kere 30 sn plank hareketi yapıyordum toplasan 20 dk anca sürüyor ama etkisi çok oluyordu ...
inşallah olacak abla 68.9 da 68 sonuçta
ben şimdi spora zaten 25 dakika sonrasına tekrar gelirim
biraz zorlamak gerekiyor bende güle oynaya yapamıyorumWaw az önce ip atlamayı denedim 50 tanede nefesim kesildi 100 tane maşallah diyeyim sana. Bide 10 set imkansız şuan için. Ayrıca alt kattakiler bizim evde fil tepiniyo sanabilir
abla iş başa düşünce mecbur öğrendik senide m beden yapacağızMuttapa7555 valla ben bu sabah 50 atladım durmadan
Boşver ya, müsait zamanlarda atlarsın sen de uygun vakitlerde.. ip atlamak en zahmetsiz spor sanki...
Ama haklısın öyle bi anda 100 erden 1000 yapamayız biz.
Olsun varsın azdan başlar çoğaltırız.
roxen2303 canımmm sen ne kadar tecrübelenmişsin kuzum ya, ne iyi oldu bi canlandık sayende..
Pazartesiiiiii
Pazartesiiiii
O zamana kadar da bi atılım yapıcaz tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?