Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart valla abla bende bir sorun yaratmadı göstermesi gereken etkiyi gösterdi sadece
Öğünleri fotoğraflarız be abla ne olacak
Birde ben spor günlüğü açtım, açtığım konulardan bulabilirsin onada bir bak istersen

Sabah 10 dakika haberleri izlerken hareket yaptım leslie ip atlama.. 100 gr farketti Fatmam 10 dk.
71.2 idi tartı 10 dakikada 71.1 oldu yemin ederim :)
Spor da önemli, yeme düzeni de.. eğer menüleri fotoğraflı yaparsak motivemiz artar, protein iyi geldi gözüme, 4 gün de iyi geldi bana sonra bol yeşillikli sebzeli bir sisteme geçeriz ne dersin?
Pazartesi hazırlıkları tamamlayıp başlarız.
roxen2303

Canım o çaylarda sinemaki var bağırsak florasını bozduğu için içirmedi diyetisten o yüzden sende o şekilde oluyordur. Pazartesi başlayalım o zaman ben varım su 3 lt içebiliriz inşallah

Farketmez mi eder tabi ama benim ufaklık ne zaman eliptige çıksam yada lesliye başlasam kucak diye ağlamaya başlıyor.

Abla inan kilolu değilde toplu bir kadın gibi duruyorsun fotoğrafta taşan bir yer yok bacaklar uzun güzel maşallah sanırım benimde en uzun süre görüntüm bu şekil olmuştu ama protein bize yarayacak

Menü fotosu atalım boyut fazla diyo hep bende nasıl olacak nasıl düzeltirim bunu bilginiz var mı

Abla inan kilolu değilde toplu bir kadın gibi duruyorsun fotoğrafta taşan bir yer yok bacaklar uzun güzel maşallah sanırım benimde en uzun süre görüntüm bu şekil olmuştu ama protein bize yarayacak
topuklu etkisi de var o fotoda ama olsun..

ben de inanıyorum, proteinle iyi olacak bu iş. zaten bi başlasa şu regli direkt 70.0 olacağım
pazartesiye tek arzum bu 70 hatta 69 ile başlangıç yapıp protein ile 68 i görmek

benim hiç bişey yapamadığım günler 1000 tane ip atlıyordum 100 lük 10 set halide setler arası 4 kere 30 sn plank hareketi yapıyordum toplasan 20 dk anca sürüyor ama etkisi çok oluyordu ...
inşallah olacak abla 68.9 da 68 sonuçta
ben şimdi spora zaten 25 dakika sonrasına tekrar gelirim

oyyy yerim ben onu yaaa..
kıskançlık yapıyor, annesini spordan kıskanıyor demek ki.
Ah ah sağolsun hiç iş yaptırmıyor sürekli anne yat kucak istiyorum diyo koltuğa uzanıyoruz kucağımda öylece yatıp vakit geçirmeyi çok seviyor tuvalete bile kalksam anne kucak diyo hatta o kadar abartıyor ki kucağımda bile anne kucak diyo. Ben bu foto işini çözemezsem liste yazarım

Bu harikaaaa
Bu akşam itibariyle yapılacak! Buraya da yazılacak! Ama ben 1000 yapamam 250 ile başlarım 50 şer 50 şer

Bu harikaaaa
Bu akşam itibariyle yapılacak! Buraya da yazılacak! Ama ben 1000 yapamam 250 ile başlarım 50 şer 50 şer
özellikle karnım düz olmuştu ama bırakmamak lazım.Bir program keşfettim 'fit to fat to fit' isimli , yıllardır spor eğitmenliği yapan kişiler müşterileriyle birlikte kilo vermek için 4 ayda kilo alıyorlar . O kas yığını vücutlar ne hale geliyor dört ayda inanamazsınız onu gördükten sonra vücudun ne kadar nankör olduğunu daha net anladım ki bizlerin yaptığı spor ne kadar az eğitmenlerin yaptığının yanında . Aslında bu işin kuralı süreklilik 10 dakikada olsa her gün sürekli olmalı..

Waw az önce ip atlamayı denedim 50 tanede nefesim kesildi 100 tane maşallah diyeyim sana. Bide 10 set imkansız şuan için. Ayrıca alt kattakiler bizim evde fil tepiniyo sanabilir

Muttapa7555 valla ben bu sabah 50 atladım durmadan
Boşver ya, müsait zamanlarda atlarsın sen de uygun vakitlerde.. ip atlamak en zahmetsiz spor sanki...
Ama haklısın öyle bi anda 100 erden 1000 yapamayız biz.
Olsun varsın azdan başlar çoğaltırız.

roxen2303 canımmm sen ne kadar tecrübelenmişsin kuzum ya, ne iyi oldu bi canlandık sayende..
Pazartesiiiiii
Pazartesiiiii
O zamana kadar da bi atılım yapıcaz tabiii

abla iş başa düşünce mecbur öğrendik senide m beden yapacağız

Slm kızlar yarın için hazırlıklarımı yaptım. Aynı zamanda 1 hafta boyunca ne dilediysem yedim hemde zor nefes alacak hale gelene kadar. Zorladım kendimi nedem diyeceksiniz şöyle diyeyim bu şekilde yaşayınca nr kadar zorluk çektiğimi hatırlamak istedim kaçamak yapmak istediğimde hatırlamak için zor nefes almak uyuyamamak miğde ağrısı çekmek ödem sancı gibi bir sürü zorluk ve öyle yaşamanın da güzel bi yanı yok ve şuan miğde bulantısı oluyor yemek düşününce. Sizin anlayacağınız psikolojik olarak da hazırım. Bugün yine miğren tuttu bu hafta 3. Oldu. Beslenme çoook etliliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…