- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.521
Çok şükür Krizantemciğim. Allahım şifalar versin.Annem cikti evde iyileşiyor
Gözün aydın canım. Tekrar geçmiş olsunAnnem cikti evde iyileşiyor
Selam kraliçem ben bu cuma bildirim yapmadım 74.5 tim ama geçen 2 hafta bildirim yapmıştım listeye eklememissin pazartesi günleri bile düzenli bildirim yapıyorum bir süredirKızlar hiç sesiniz çılmıyoooo
Pazartesiye de 70 olırsam zincirleri kırdım sayıcam...
Özür dilerim Melek'ciğim.Selam kraliçem ben bu cuma bildirim yapmadım 74.5 tim ama geçen 2 hafta bildirim yapmıştım listeye eklememissin pazartesi günleri bile düzenli bildirim yapıyorum bir süredir
Estağfurullah ben unuttuğunu anladım zaten doğru sanırım eline sağlık ya ilk sayfada bakmak güzel oluyor yoksa haftaları hatırlamıyorum
Estağfurullah ben unuttuğunu anladım zaten doğru sanırım eline sağlık ya ilk sayfada bakmak güzel oluyor yoksa haftaları hatırlamıyorum
74.6 geldim bende yükselişte yım biraz bende dün mısır patlağı yedim tuzlu pakette vede 4 5 kaşık pilav ekledim yemeğe hemen artı oldum bugün telafi edicem
Aynen katılıyorum en büyük sorun düzensizlik b n dün yemek yapmadım alışverişe falan gittik geldik saat geçti çok acıktım tam su icemedim vs aslında öncelik hep benim yemeğim olmalı ama ben evdekilere yapıyorum artık yemeğimi sabahtan hazirlicam açlıktan sağa sola saldirmamak için ayrıca leslie yapıyorum 30 yada 45 dk şeklinde spora da biraz ağırlık versek iyi olacak ben kendi adıma söylüyorum hareket az tablo kotu hiç ilerleme yok hep kendimizi avutuyoruz haftaya iyi haftaya güzel olacak diye diye 1 yıl geçmişCanımsınnn
Hemen ekledim bu haftakini
Meleeeek aynı sorun bende de var, bizim öflesek de pöflesek de, acımızdan, hırsımızdan, mide kazıntımızdan ölsek de (tövbe Yarabbim) yemememiz gerekiyor. Standart 3 ay devam etmezsek iner misin çıkar mısın bu iş uzayıp gidecek.krizantem3 ciğimin kulakları çınlasın, körler sağırlar birbirini ağırlar işini bitirmek için ZARARLI ŞEYLERİ bir süreliğine HİÇ yememeliyiz.
Aynen katılıyorum en büyük sorun düzensizlik b n dün yemek yapmadım alışverişe falan gittik geldik saat geçti çok acıktım tam su icemedim vs aslında öncelik hep benim yemeğim olmalı ama ben evdekilere yapıyorum artık yemeğimi sabahtan hazirlicam açlıktan sağa sola saldirmamak için ayrıca leslie yapıyorum 30 yada 45 dk şeklinde spora da biraz ağırlık versek iyi olacak ben kendi adıma söylüyorum hareket az tablo kotu hiç ilerleme yok hep kendimizi avutuyoruz haftaya iyi haftaya güzel olacak diye diye 1 yıl geçmiş
Bende 1 dilim tahilli ekmek 1 yumurta sirkeli ballı su içtim şimdide 3 kayısı ama çok çok küçük Malatyadan geldi yanında Yeşilçay öğlen köfte akşamda çorba olacakTamam o zaman bu haftasonu yaptığımız cısss'lardan sonra bakalım hafta içi nasıl olacak?
Bu sabah 1 elma ve iki ceviz yedim, dünkü kalıntıları hemencecik atmak istiyorum üstümden.
Saat 9,30 da da bol sütlü bir kahve içtim, daha önce de yazdığım gibi bol bol içeceğim. Yeşil çayım ve türk kahvem var sırada, ama onları öğlen yemeğinden sonraya bırakıyorum. Şimdi su içme zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?