- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.441
Hayırlı olsun okulunuz biz hastalıklardan kaldık krese falan gonderemicem sanırım 200 çok değil suyu az ictiginden bile olabilir önemli olan cumaya eksi olmak bugün kontrol amaçlı zatenGunaydin kizlar
Bugun 75.400 ciktim
Cumaya gore 200 gr artidayim((
Menülerini görmedik hafta sonu ama sen baya kontrollü besleniyorsun tartıda falan sknti olmasın temizlik yaparken kaldırıyorum farklı tartiyorSlm kızlar kilom 67 cuma ya gere 1 kilo almışım ilginç dimi Allah sonu mu hayır etsin
Kiiiiz napiyon sidelya idolum sidelyaCanımm çok sağol motive etmek de bir numarasın
Neler oldu anlatayım. Aslında son 1 aya kadar çok iyi gidiyordu herşey. Çok dikkat ediyordum. Noldu ipin ucu kaçtı. Nasılsa kaçtı salıyım dedim saldım gittiYavaş yavaş hantallaşmaya başladığımı farkettim. Tartılmaya korktum ta ki bugüne kadar. Kaç olmuşum biliyor musun kraliçem 60.4 +3teyim yani. Dün de eşim sağolsun beni gıcık etmek için elinden geleni ardına koymadı. Eve abur cubur almış. Sana aldım dedi ( bayılırım ya ) çok mahzun bir ifadeyle 'artık almasan biraz dikkat etmek istiyorum ' diyince başladı 'kilo aldın dimi , ben biliyodum zaten ' diye benimle dalga geçmeye. Emeline ulaştı da nihayetinde çıldırdım.
Evet canım dediğin gibi oldu , sıkıldım , tabiki sizden değil , yediklerimi hep kısıtlamak zorunda olduğumdan. Ve nefsim girdi araya uzaklaştım. Ama buraya gelince anladım gerçekten çok özlemişim sizi
Gunaydin kizlar
Bugun 75.400 ciktim
Cumaya gore 200 gr artidayim((
Allah Allah.. neyse olsun varsın, 2 kilo oynamak da çok moral bozmaz. Sadece kontrollülüğü bırakma, zaman zaman vücut su topluyor, öyle bir durum mu acaba? Fatmamm noolur bu hafta çok dikkat et. Nasıl zor verdik kan ter içinde kaldık, 67'yi hemen tarihe gömeceksin sana güveniyorum.Slm kızlar kilom 67 cuma ya gere 1 kilo almışım ilginç dimi Allah sonu mu hayır etsin
Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim annem hastaneden çıktı daha iyi şükür kızım hastaydı 3 gündür ondan biraz düzensiz beslendim ama kacamaksiz oldu sonuç
Cuma 75.4
Güncel 75.0 eksideyim şükür foto yine yukleyemedim çektim ama yine boyut diyor
Bi kaç gündür su içemiyorum bu kadar etkiler mı bilemedim. Neyse ya moralimi bozmuyorum tam gaz devam bakalım
Bi kaç gündür su içemiyorum bu kadar etkiler mı bilemedim. Neyse ya moralimi bozmuyorum tam gaz devam bakalım
Gayet iyi 300 gitmis aslında regl döneminde daha güzel gidiyor kilolar ama ben daha çok yedigim için boşa geçiriyorum bu günleri sen sen ol cumaya kadar düzenli git harika bir eksi görürsünKızlaaaar,
Benim reglimin ilk saatleri o yüzden moralim bozuk değil.
Cuma 71.6 imişim,
71.3 geldim foto da çektim ama telefonum evde kaldı bugün, yükleyemedim.
Kesinlikle etkiler en azından bende öyle oluyor Yeşilçay soda limon üçlüsü yap bugün midende problem yoksa etkili oluyorBi kaç gündür su içemiyorum bu kadar etkiler mı bilemedim. Neyse ya moralimi bozmuyorum tam gaz devam bakalım
Cuma geleyim o zaman menülerimi de yazarım aradaKiiiiz napiyon sidelya idolum sidelyasen nerelerdesin ben hâlâ yerimde sayıyorum
Be ya senin ki iki üç haftada iner gel kilo bildirimine
Malesef miğdem de sıkıntı var ya içemiyorım öyle ama başka yöntemler demiyorum faydası olur inşallah sağol tavsiyen içinKesinlikle etkiler en azından bende öyle oluyor Yeşilçay soda limon üçlüsü yap bugün midende problem yoksa etkili oluyor
Canim neden boyle oldu yediklerine dikkat ediyomusun spor yapmiyorsan bu hafta sporla birlikte saglikli beslen bakalim insallah haftaya eksi gorursun.Günaydın kızlar kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım 67.7 çıktı. Kahvaltı da 700 gramlık bişey yemediğime göre ben yine artıdayım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?