- Konu Sahibi goldenheart
- #3.401
Pardon cumaui yazmadım 75.5 mis -400 sonuçtan gayet memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşallah bize haftada gram eksi olsak bile iyi biz iki günde eksiye gecmisiz eminim diğer kizalrda geçmiştir menüler motivasyon süper bu aralarHaydi bakalımmmm biraz daaaa çıstak çıstak.. biraz daha azalmamızı gram gram verdiğimiz kutsal kilolarımızı kutlayalım..
Eki Görüntüle 2045791
Cuma 70.9
Pazartesi 70.7
-200 gram hihh hihhh
günaydın arkadaşlar
grubu ben açayım bugün
camları açayım içerisi bi havalansın kahveyi yapayım içerisi mis gibi kahve koksunn
buyrun gelinnn
Günaydin canimİnşallah sbeden ciğim tekrar güzelleşiriz iyileşiriz beraberce.
Sen de canını sıkma hiç, o çabuk alınan kilolar bir çırpıda veriliyor inan ki!
Suyu ve hareketi artırman yeterli
Ne kusuru canim hiç önemli değilKusura bakma canim yeni firsat bulup yazabiliyorum. Unutmam canim adin mih gibi kazilmis beynime .kan değerim 9 a düşmüş. Detaylar belki bu yüzden gelmiyordur
Geçmişe sünger çekmene sevindim. Bizim en güzel yanımız tekrar tekrar mücadeleye girişebilmemiz. Kendimizi birakmayisimiz vazgeçmeyişimiz. Kiz buyudu 4 yaşa 2 buçuk ay kaldi :)
Ben de kizi yarin subyan okuluna baslatiyorum. Umarim sever orayi. Bende rahatca ders calisirim. Evde hep beraberiz ve gercekten beynim yoruldu. Amin Allah hepsine sağlik sihhat versin
Çok teşekkur ederim canim güzel hayallerim için iş sahibi olmam lazim seneye mayista sinavi deneyecegim bakalim.
çok sevindim memnuniyetlee listeye ekleyeceğim
Gayet iyi camim o gramlar damlaya damlaya kilolar olucak insallahHaydi bakalımmmm biraz daaaa çıstak çıstak.. biraz daha azalmamızı gram gram verdiğimiz kutsal kilolarımızı kutlayalım..
Eki Görüntüle 2045791
Cuma 70.9
Pazartesi 70.7
-200 gram hihh hihhh
Ooo beni gectin masallah sana supersin canim.Günaydın kızlar buda benden baya erken tartildim aslında ancak fırsat buldum
Eki Görüntüle 2045799
Ya bende de malesef yıllardır mücadele ettiğim birşey demir eksikliği kansızlık ama bu ay yükselse diğer ay düşüyor çok fazla ilaç tekrar başa dön bıktım bu aralar yine saç baş kalmadı döküldü uyku hali baş dönmesi yine düşük doktora gitmeyi erteliyorum bu arada kuzucuk kaç yaşında bizde çok kararsız kaldık 4.5 yaşında kızım bir tane kreş bulduk eve yakın güzel ama henüz yazdirmadim araştırıyoruz hâlâ dans kursu da olabilir bale yeni il değişikliği yaptım o yüzden napacagimizi bilmez durumdayızNe kusuru canim hiç önemli değil
Demir eksikligi bende de var canim kadinlarin çogunda var ilaç alıncada istahim açiliyo bende ilac almayi öteliyorum hep. Sadece sabahlari keci boynuzu özü ve çekirdekli kuru üzüm yiyorum bakalim belki faydasi olur sende ihmal etme kilo vermeye bile engel oluyo kansızlık.
Bende sübyan okuluna verdim haftaya basliyo bizimkisi müftulüğe bağli oldugu icin 1 hafta gec basliyormuş.
Alışır canim insallah ilk bir kac gun seni arar gözleri. Arkadaslarina ögretmenine alisinca rahatlarsin.
Rabbim gönlündekini hayirliyi ile tez zamanda nasip etsin ınsallah canim.
Listeye ekledigin icin cok tesekkur ederim
Benim oglum da 4.5 yasinda canim.Ya bende de malesef yıllardır mücadele ettiğim birşey demir eksikliği kansızlık ama bu ay yükselse diğer ay düşüyor çok fazla ilaç tekrar başa dön bıktım bu aralar yine saç baş kalmadı döküldü uyku hali baş dönmesi yine düşük doktora gitmeyi erteliyorum bu arada kuzucuk kaç yaşında bizde çok kararsız kaldık 4.5 yaşında kızım bir tane kreş bulduk eve yakın güzel ama henüz yazdirmadim araştırıyoruz hâlâ dans kursu da olabilir bale yeni il değişikliği yaptım o yüzden napacagimizi bilmez durumdayız
Pardon cumaui yazmadım 75.5 mis -400 sonuçtan gayet memnunum
Evet kaydı çıkıyor ama zorunlu degil diye biliyorum devlet okuluna baktık pek iç açıcı değil toz alerjisi ve astımı var temiz bir yer olsun güvenilir olsun istiyorum aslında bu yıl hiç göndermezdim ama arkadaşlarından ayrıldı bir sosyal ortamı da yok burda madem bir bütçe ayırıyoruz bari kaliteli vakit geçirsin istiyorum sübyan okulu ne güzel dini eğitim alacak burada var mı acaba İstanbul'da bakmıştık bir kaç özel okulun vardı sübyan sizin ki nasılBenim oglum da 4.5 yasinda canim.
Artik okul oncesi egitimi 4 yasdan itibaren mecburi. Bende kararsizdim ama otomatikmen devlet okulunda ana okulu bolumunde kaydi vardi internetten tc numarasi ile bakinca gorunuyo. Nufus kaydiniza bulundugunuz ile almadiysaniz tasindiginiz yerde cikar kaydi mutlaka.
Kansizlik basa bela canim rabbim sifa versin insallah. Benim de saclarim cok dokuluyo argan yagli sampuan kullanmaya basladim biraz faydasi oldu dipten yeni saclar gelmeye basladi. Sende dene istersen.
eksi olsun bizim olsun inşallah cumaya ikimizde 74 u görürüz
hadi bakalım!ben tartılmayı unuttum cuma günü tartılayım artıkım
Cok gecmis olsun canim rabbim şifa versin inşaallah.Evet kaydı çıkıyor ama zorunlu degil diye biliyorum devlet okuluna baktık pek iç açıcı değil toz alerjisi ve astımı var temiz bir yer olsun güvenilir olsun istiyorum aslında bu yıl hiç göndermezdim ama arkadaşlarından ayrıldı bir sosyal ortamı da yok burda madem bir bütçe ayırıyoruz bari kaliteli vakit geçirsin istiyorum sübyan okulu ne güzel dini eğitim alacak burada var mı acaba İstanbul'da bakmıştık bir kaç özel okulun vardı sübyan sizin ki nasıl
66.6 benim sonuç yine almışım nasıl oluyorsa. Bu arada internetim de sorun var foto yüklemiyor. Bu mesajı bile zor yazıyorum siteye giremedim sabahtan beri