• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim annem hastaneden çıktı daha iyi şükür kızım hastaydı 3 gündür ondan biraz düzensiz beslendim ama kacamaksiz oldu sonuç
Cuma 75.4
Güncel 75.0 eksideyim şükür foto yine yukleyemedim çektim ama yine boyut diyor

Canımm çok sağol motive etmek de bir numarasın :KK36:
Neler oldu anlatayım. Aslında son 1 aya kadar çok iyi gidiyordu herşey. Çok dikkat ediyordum. Noldu ipin ucu kaçtı. Nasılsa kaçtı salıyım dedim saldım gitti :-) Yavaş yavaş hantallaşmaya başladığımı farkettim. Tartılmaya korktum ta ki bugüne kadar. Kaç olmuşum biliyor musun kraliçem 60.4 :skandal:+3teyim yani. Dün de eşim sağolsun beni gıcık etmek için elinden geleni ardına koymadı. Eve abur cubur almış. Sana aldım dedi ( bayılırım ya ) çok mahzun bir ifadeyle 'artık almasan biraz dikkat etmek istiyorum :olamaz:' diyince başladı 'kilo aldın dimi , ben biliyodum zaten:rolleyes:' diye benimle dalga geçmeye. Emeline ulaştı da nihayetinde çıldırdım.

Evet canım dediğin gibi oldu , sıkıldım , tabiki sizden değil , yediklerimi hep kısıtlamak zorunda olduğumdan. Ve nefsim girdi araya uzaklaştım. Ama buraya gelince anladım gerçekten çok özlemişim sizi:KK74::KK200:
Kiiiiz napiyon sidelya idolum sidelya:halay: sen nerelerdesin ben hâlâ yerimde sayıyorum :olamaz:
Be ya senin ki iki üç haftada iner gel kilo bildirimine

Gunaydin kizlar
Bugun 75.400 ciktim
Cumaya gore 200 gr artidayim :KK43:((

M Melek1450 ciğime katılıyorum +200 birşey değil, süreç çok uzuyor sadece, kilo almış sayma kendini. Bu haftayı verimli geçirelim inşallah.

Slm kızlar kilom 67 cuma ya gere 1 kilo almışım ilginç dimi Allah sonu mu hayır etsin
Allah Allah.. neyse olsun varsın, 2 kilo oynamak da çok moral bozmaz. Sadece kontrollülüğü bırakma, zaman zaman vücut su topluyor, öyle bir durum mu acaba? Fatmamm noolur bu hafta çok dikkat et. Nasıl zor verdik kan ter içinde kaldık, 67'yi hemen tarihe gömeceksin sana güveniyorum.

Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim annem hastaneden çıktı daha iyi şükür kızım hastaydı 3 gündür ondan biraz düzensiz beslendim ama kacamaksiz oldu sonuç
Cuma 75.4
Güncel 75.0 eksideyim şükür foto yine yukleyemedim çektim ama yine boyut diyor

Ha gayret bi 74'ü gör, mutlu olcağız daha hafif olacağız. Tebrikler.

Kızlaaaar,
Benim reglimin ilk saatleri o yüzden moralim bozuk değil.

Cuma 71.6 imişim,

71.3 geldim foto da çektim ama telefonum evde kaldı bugün, yükleyemedim.

Bi kaç gündür su içemiyorum bu kadar etkiler mı bilemedim. Neyse ya moralimi bozmuyorum tam gaz devam bakalım

Etkilemiş olabilir.
Amaaan hayat buuuu
İnan ki Fatmam verdiğimiz kilolar zaten cepte, zaten güzellik bize,
Ama şu platformda olup da daha fazla kilolanmamak, şiştikçe şişmemek beni çok mutlu ediyor. kendini frenliyorsun muhakkak.

Kızlaaaar,
Benim reglimin ilk saatleri o yüzden moralim bozuk değil.

Cuma 71.6 imişim,

71.3 geldim foto da çektim ama telefonum evde kaldı bugün, yükleyemedim.
Gayet iyi 300 gitmis aslında regl döneminde daha güzel gidiyor kilolar ama ben daha çok yedigim için boşa geçiriyorum bu günleri sen sen ol cumaya kadar düzenli git harika bir eksi görürsün

Günaydın kızlar kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım 67.7 çıktı. Kahvaltı da 700 gramlık bişey yemediğime göre ben yine artıdayım sanırım

Günaydın kızlar kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum sonra tartıldım 67.7 çıktı. Kahvaltı da 700 gramlık bişey yemediğime göre ben yine artıdayım sanırım
Canim neden boyle oldu yediklerine dikkat ediyomusun spor yapmiyorsan bu hafta sporla birlikte saglikli beslen bakalim insallah haftaya eksi gorursun.

Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
Gecen hafta 75.200
Bu hafta 74.500
Giden 700 gr.
20170929_092656.jpg

Kızlar benim çoktaaaan 69 olmam lazımdı. Reglim bitti.. çok gitmiş gibi görünse de, aslında 700 gr falan gitti.

Fatmacığım 700 gramdan fazla yemişsindir çay felan içmedin mi? Ayrıca bu şekilde kontrol et ki, eski kiloya dönme.

Nehir tebrik ederim, 75'i geride bıraktın inşallah.

Back