• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

20170922_072538.jpg
+ yım
71.6
Ama aslında epeyce dikkat ederek geçirdim bu haftayı galiba iki gün içinde malum zamanım geldi ona bağlıyorum.
Ne çikolata ne aburcubur ne geç saatte yemek yeme.. herşeye dikkat ettim.
Şişlik var galiba, pazartesiye sonucum farklı çıkar inşallah.

Geçen cuma 70.9
Bu cuma 71.6

Neyse en azından kontrollüyüm, daha fazla şişmeyeceğime inanıyorum bu kontrollülükten dolayı.

Selam kızlar geçen cuma 75.5 mis
Güncel. 75.4 ama pazartesiye göre artım var annem günlerdir hastanede yatıyor çok stres oldum şükür bugün iyiymiş uykusuzluk var yoksa diyetime uydum bolda hareket ettim

Çook geçmiş olsun Melek'ciğim. Acil şifalar diliyorum tüm hastalarımıza.
Tk üstüne almayalım da kızlar Muttapa7555 Muttapa7555 hep beraber çabalamaya devam!

Güncel. 75.4 ama pazartesiye göre artım var annem günlerdir hastanede yatıyor çok stres oldum şükür bugün iyiymiş uykusuzluk var yoksa diyetime uydum bolda hareket ettim
Geçmiş olsun canım stres uykusuzluk etkiler durumunu hiç canını sıkma düzelir

s i d e l y a s i d e l y a neler yaptın bu arada? Aslında takipte kalacaktık ne oldu? Hiç gelmedin.
Doğrusu şu ki bazen bıkıyor gibi oluyor insan ve molalar ister istemez veriliyor. Ne yapalım? Hayat bu!

Olsun be Sidelyam, sanki kaç kilo artıladın ki? Anlatsana yaaa.. neler oldu? Sen güçlü iradeli insansın. İsteyince gene aynı kiloyu yakalarsın. :KK36:

Eki Görüntüle 2047619
+ yım
71.6
Ama aslında epeyce dikkat ederek geçirdim bu haftayı galiba iki gün içinde malum zamanım geldi ona bağlıyorum.
Ne çikolata ne aburcubur ne geç saatte yemek yeme.. herşeye dikkat ettim.
Şişlik var galiba, pazartesiye sonucum farklı çıkar inşallah.

Geçen cuma 70.9
Bu cuma 71.6

Neyse en azından kontrollüyüm, daha fazla şişmeyeceğime inanıyorum bu kontrollülükten dolayı.
Merhaba canim
Kontrolu birakmamak da fayda var.
Kilolar direniyor ama sonunda biz kazanacagiz insallah :))

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Stresden dir canim vucudumuz butun olumsuzluklardan cok cabuk etkileniyo malesef haftaya sonuc daha guzel olucak.

s i d e l y a s i d e l y a neler yaptın bu arada? Aslında takipte kalacaktık ne oldu? Hiç gelmedin.
Doğrusu şu ki bazen bıkıyor gibi oluyor insan ve molalar ister istemez veriliyor. Ne yapalım? Hayat bu!

Olsun be Sidelyam, sanki kaç kilo artıladın ki? Anlatsana yaaa.. neler oldu? Sen güçlü iradeli insansın. İsteyince gene aynı kiloyu yakalarsın. :KK36:
Canımm çok sağol motive etmek de bir numarasın :KK36:
Neler oldu anlatayım. Aslında son 1 aya kadar çok iyi gidiyordu herşey. Çok dikkat ediyordum. Noldu ipin ucu kaçtı. Nasılsa kaçtı salıyım dedim saldım gitti :-) Yavaş yavaş hantallaşmaya başladığımı farkettim. Tartılmaya korktum ta ki bugüne kadar. Kaç olmuşum biliyor musun kraliçem 60.4 :skandal:+3teyim yani. Dün de eşim sağolsun beni gıcık etmek için elinden geleni ardına koymadı. Eve abur cubur almış. Sana aldım dedi ( bayılırım ya ) çok mahzun bir ifadeyle 'artık almasan biraz dikkat etmek istiyorum :olamaz:' diyince başladı 'kilo aldın dimi , ben biliyodum zaten:rolleyes:' diye benimle dalga geçmeye. Emeline ulaştı da nihayetinde çıldırdım.

Evet canım dediğin gibi oldu , sıkıldım , tabiki sizden değil , yediklerimi hep kısıtlamak zorunda olduğumdan. Ve nefsim girdi araya uzaklaştım. Ama buraya gelince anladım gerçekten çok özlemişim sizi:KK74::KK200:

Sidelyacığım zaman zaman hepimiz bıkıyoruz dikkat etmekten benim de yorulduğum zamanlar oluyor. 69 u görünce un helvası yapıp tek başıma yediğim zamanlar :(
Ama dedim ya hayat bu.. boşver arkadaşım. Saldıkça salmak bizlik iş değil ki buralarda birbirimizle omuz omuza devam ediyoruz. s i d e l y a s i d e l y a

Selam kizlar cumaniz mubarek olsun :))
Oglumun okulundaydik bugun toplanti vardi yeni geldim eve ancak yazabiliyorum.
Pazartesi okul yollari gorunuyo bana :)))
Gecen hafta 75.6
Bu hafta 75.2
Giden 400 gr.
Eki Görüntüle 2047745
Hayırlı cumalar olsun inşallahNehircim. Okul için başarılar.. o da hayırlı olsun. -400 çok iyi.. aynı şekilde devam ediyoruz!

Sidelyacığım zaman zaman hepimiz bıkıyoruz dikkat etmekten benim de yorulduğum zamanlar oluyor. 69 u görünce un helvası yapıp tek başıma yediğim zamanlar :KK43:
Ama dedim ya hayat bu.. boşver arkadaşım. Saldıkça salmak bizlik iş değil ki buralarda birbirimizle omuz omuza devam ediyoruz. s i d e l y a s i d e l y a
Olsun canım üzülme. Tekrar 69 olursun çok yok ki zaten. En geç 2 haftaya görürsün.

Back