• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar
geçen cuma 75.4
Güncel 74.9 ucundan görmüş bulundum
Olsun cancağzım. Elimizden geleni ardımıza koymayalım! Güç bizimle!

Günaydın kızlar. Bende de çok iç açıcı haberler yok maalesef. Zaten görüntümden farkındayım gittikçe şişiyorum.
Bu hafta hiç dikkat etmedim. Ve sonuç moralimi oldukça bozdu. +1.4 kg ile 61.8 geldim :KK43:

Sidelyacığım zaten o yüzden hepimiz buradayız ya, boşveeeer! O kilolar senden korksun, biraz su biraz da hareket kilolara kışş kışş :KK67:

Şahane 1.6 yarın 69 olabilirsin
İnşallah canım yaaa çoook sıkıldım!
Artık bitsin şu 69 -70 - 71 muhabbeti..
68-67-66 gelsin !

Geçen cuma 71.6
Bu cuma 70.0
Tebrikler canim haftaya gelsin 69 lar.

Kızlar benim çoktaaaan 69 olmam lazımdı. Reglim bitti.. çok gitmiş gibi görünse de, aslında 700 gr falan gitti.

Fatmacığım 700 gramdan fazla yemişsindir çay felan içmedin mi? Ayrıca bu şekilde kontrol et ki, eski kiloya dönme.

Nehir tebrik ederim, 75'i geride bıraktın inşallah.

Cok şükür canim :))

bu hafta işyerinde 5 gün boyunca kahvaltı çılgınlığı vardııı
en son bugün kaymak bal ve cevizle altın vuruş yaptımm öğlen burgerde menüüü yedim ve üstüne yaş pasta akşama balık helva yiyecem ve yarınnnnnnnnnnn diyete başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu hafta işyerinde 5 gün boyunca kahvaltı çılgınlığı vardııı
en son bugün kaymak bal ve cevizle altın vuruş yaptımm öğlen burgerde menüüü yedim ve üstüne yaş pasta akşama balık helva yiyecem ve yarınnnnnnnnnnn diyete başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Krizantemim yine güldürdün beni, sen çok yaşa e mi!

Günaydın kızlar. Bende de çok iç açıcı haberler yok maalesef. Zaten görüntümden farkındayım gittikçe şişiyorum.
Bu hafta hiç dikkat etmedim. Ve sonuç moralimi oldukça bozdu. +1.4 kg ile 61.8 geldim :KK43:

Sidelyam, düzenli gelecek misin?
Seni ekim ayı listemize alayım diyorum. Haftaya cumaya kadar kendini yenile.. düzene gir.. ekim ayı boyunca sen kontrol kilosu bildirirsin inşallah..

Kızlar ilk sayfadaki tabloyu hiç beğenmiyorum ama başka türlü birşey de yapmayı beceremiyorum.
Ekim ayı için şimdi tekrar tablo yapacağım. Eski görünüm olursa daha uzun süren bir takip olabiliyor. Öneriniz varsa alayım. Maksat neymişiz neler yapmışız ne olmuşuz onu görmek tabii ki :KK66:

Gunaydin kizlar hayirli haftalar herkese :))
Cuma 74.500
Pazartesi 73.800
- 700 deyim kizlar. Çok şükür 69 lara az kaldi :KK73::KK73::KK73:

Günaydıııın!
Kızlar 2 Ekim!
Ekimin başlangıcı..
Kendi adıma eylül ayında pek yol katedemedim. Boğazımı tutamadım! Bir gün yürüdüysem beş gün yürümedim!
Bir gün su içtiysem bir gün içmedim.
Halbuki.. yeterince su içseydim, hiç değil ama en azından zararlı şeyleri az yeseydim..
..saydım ..seydim
dememek için günlüğümü tam bir günlük gibi kullanacağım.
İNŞALLAH!

Bugün kilom 71.0

Slm kızlar naber benim de eylül berbattı. Resmen 2 kilo aldım. Ama sabah tartıldım. 67 gördüm ve ya Allah dedim düzene sokmazsam durumumu kendimi kulaklarımdan duvara çivileyeceğim

Back