• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Slm kızlar naber benim de eylül berbattı. Resmen 2 kilo aldım. Ama sabah tartıldım. 67 gördüm ve ya Allah dedim düzene sokmazsam durumumu kendimi kulaklarımdan duvara çivileyeceğim

Hep aynı durumdayız.
Ekim ayında bir atak yapmamız lazım.
Ekim-Kasım-Aralık bizim olursa durum değişir, yeni yıla güzel gireriz.

Hep aynı durumdayız.
Ekim ayında bir atak yapmamız lazım.
Ekim-Kasım-Aralık bizim olursa durum değişir, yeni yıla güzel gireriz.
Hadi hayırlısı canım ya öyle haftada 1 kilo falan değil benim hedefim en fazla 500 olsa yine yetecek bana. Ayyy goldenheart goldenheart tekrar kilo almak istemiyorum ya :KK43::KK42::KK42:

hedeflerimizi büyük tutalım
bir ileri iki geri gidiyoruzzz
şimdiye s bedene indiydik ayooolllllllllllll
Doğru diyon kız benim ki hep geri gitti eylülde dank etti kafama elimde su şişesiyle geziyorum alışverişe çıktım. Deterjanı bi marketten ekmegi başka marketten aldım maksat yürümek olsun

körler keller birbirini ağırlarrr
az verdim diyoruzz olsunn olsuunnn
ollmaazzzzzzzzzzzzzzzz
neden az verdin yedinnnn yedinnnnnn.
bnede dahil olmak üzereee kendimize gelelim yaş ilerliyor metabolizma yavaşlıyorrr kardeşlerim canlarım

Hadi hayırlısı canım ya öyle haftada 1 kilo falan değil benim hedefim en fazla 500 olsa yine yetecek bana. Ayyy goldenheart goldenheart tekrar kilo almak istemiyorum ya :KK43::KK42::KK42:

Ben veremedim bile... aslında 74 idim, kabul! ama ne yaptık böyle... haftada 1 kiloyu rahatlıkla verebiliriz biz!

hadi bakalım silkelenin çabukkk

Vallahi de silkelenelim kız... dikkat edince konsantre olunca nasıl patır patır gidiyor kilolar.
İşte bu! oh be! dedim nihayet yürekte bir azim bir kıpırdanma oldu. Şahane!

hedeflerimizi büyük tutalım
bir ileri iki geri gidiyoruzzz
şimdiye s bedene indiydik ayooolllllllllllll

Vallahi s beden olmuştuk krizantem doğru söze ne denir? Neredeyse 1 yıldır yazışıyoruz.. :(

Doğru diyon kız benim ki hep geri gitti eylülde dank etti kafama elimde su şişesiyle geziyorum alışverişe çıktım. Deterjanı bi marketten ekmegi başka marketten aldım maksat yürümek olsun

AYNEN.. Aklım başıma gelmiş gibi.. su içiyor yürüyor ve sağlıklı besleniyorum ;) HEPİMİZ bunu yapıcaz!!!

körler keller birbirini ağırlarrr
az verdim diyoruzz olsunn olsuunnn
ollmaazzzzzzzzzzzzzzzz
neden az verdin yedinnnn yedinnnnnn.
bnede dahil olmak üzereee kendimize gelelim yaş ilerliyor metabolizma yavaşlıyorrr kardeşlerim canlarım

Doğru dedin karrrrdeşiiimmm! Ahanda ben pazartesiden beri baya baya iyiyim ama yazamadım iki üç gün sürmesin bu iş ömürlük olsun.

körler
keller
olmaaaaazzzz

BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ.. Ne yapcağımızı ne yapmiycamızı ÇOK İYİ BİLİYORUZ!

Kızlar o kilo cetveli var yaaa ekim ayında bir SARSILACAK.. kasım ayında NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRACAK aralık ayında ise inşallah bu iş bitmiştir dedirtecek!

Mutlu haber daha 1 yılımız dolmamış :)
Kızlar burada buluşalı beri 1 yıl olmamasına çook sevindim. Ocak ayında başlamışız yazmaya.. Haydi bakalım.
BİR DAHA SİL BAŞTAN YAPMAMAK üzere SİL BAŞTAN BAŞLIYORUZ!

Bu ay sonu hedefim 65 olmak sonraki ay 63 sonraki ay da 61 olursa çok güzel olur. Yeni yıla 60 kiloyla girsem kalan 5 kiloyu da yaza kadar veririm hayırlısı ile. Öyle hafta da 1 kilo diye yola çıkınca bunalıma giriyorum kızlar ben. Bu cuma 66.5 olursam yeter bana:dua:

Bu ay sonu hedefim 65 olmak sonraki ay 63 sonraki ay da 61 olursa çok güzel olur. Yeni yıla 60 kiloyla girsem kalan 5 kiloyu da yaza kadar veririm hayırlısı ile. Öyle hafta da 1 kilo diye yola çıkınca bunalıma giriyorum kızlar ben. Bu cuma 66.5 olursam yeter bana:dua:

Tamam Fatmacığım,
Tabii ki doğru söze ne denir ki?

Acaba ilk sayfaya hedefleri de koysak ne dersiniz kızlar krizantem3 krizantem3 M Melek1450

Benim de hedefim
27 Ekimde 67 kilo
30 Kasımda 64 kilo
29 Aralıkta da 61 kilo

Tamam Fatmacığım,
Tabii ki doğru söze ne denir ki?

Acaba ilk sayfaya hedefleri de koysak ne dersiniz kızlar krizantem3 krizantem3 M Melek1450

Benim de hedefim
27 Ekimde 67 kilo
30 Kasımda 64 kilo
29 Aralıkta da 61 kilo
Aynen canım valla moralim bozuluyor veremeyince bazen o kadar kötü oluyorum ki amaaaan salla gştsin ye diyorum ama yok sonra daha kötü olur deyip vaz geçiyorum hedefim küçük küçük olsun ama sonuca ulaşayım istiyorum

Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Geçen sene yazın 55 kilo iken aşırı abur cubur ekmek ve çikolata yiyerek 70 kiloya kadar çıktım. Eşimle bahse girdik yeniden 55 kiloya düşeceğim. O hiç güvenmiyor ve inanmıyor tekrar 55 olabileceğime.psikolojik desteğe ihtiyacım var burada birbirimize destek olarak kilo verebileceğimizi düşündüm.

Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Geçen sene yazın 55 kilo iken aşırı abur cubur ekmek ve çikolata yiyerek 70 kiloya kadar çıktım. Eşimle bahse girdik yeniden 55 kiloya düşeceğim. O hiç güvenmiyor ve inanmıyor tekrar 55 olabileceğime.psikolojik desteğe ihtiyacım var burada birbirimize destek olarak kilo verebileceğimizi düşündüm.
Selam Derya.. daha önce kilolu muydun? Hep 55 idin de güncel mi kilo aldın? Sen yaz.. takılmak istersen bize biz buradayız.. elimizden geldiğince destek oluruz.

Bugünüm de çok şükür güzel geçti.
Hem iyi beslenmeye hem de affedin kaba olacak erkenden zıbarmamaya hareket etmeye çalışıyorum. Resmen 9 da uyuyordum iki haftadır :uykucu::KK20:

Selam Derya.. daha önce kilolu muydun? Hep 55 idin de güncel mi kilo aldın? Sen yaz.. takılmak istersen bize biz buradayız.. elimizden geldiğince destek oluruz.
Ben her sene yaz mevsiminde 55 kilo olurdum kış mevsiminde ise 63.ama bu yıl yaşın da etkisi ile sanırım yaza girerken kilo veremedim üstüne aldım. Yaşım 36 bu arada ve 2 çocuk annesiyim.

Back