- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.421
Hoşgeldin canım nerelerdesinMerhaba kızlar
Merhaba Sidelya'cığımmm..Merhaba kızlar
Selam kızlar geçen cuma 75.5 mis
Güncel. 75.4 ama pazartesiye göre artım var annem günlerdir hastanede yatıyor çok stres oldum şükür bugün iyiymiş uykusuzluk var yoksa diyetime uydum bolda hareket ettim
Geçmiş olsun canım stres uykusuzluk etkiler durumunu hiç canını sıkma düzelirSelam kızlar geçen cuma 75.5 mis
Güncel. 75.4 ama pazartesiye göre artım var annem günlerdir hastanede yatıyor çok stres oldum şükür bugün iyiymiş uykusuzluk var yoksa diyetime uydum bolda hareket ettim
Hoşgeldin canım nerelerdesin
Hoşbuldum kızlar ya. Özlemişim sizi.Merhaba Sidelya'cığımmm..
Naaptın ne ettin? :)
Eminim ki herşey çok güzel gidiyordur.Gururumuzsun!
Merhaba canimİki ileri 1 geri benim sonuçlar bugünde 66.0 foto yüklenmiyor
Merhaba canimEki Görüntüle 2047619
+ yım
71.6
Ama aslında epeyce dikkat ederek geçirdim bu haftayı galiba iki gün içinde malum zamanım geldi ona bağlıyorum.
Ne çikolata ne aburcubur ne geç saatte yemek yeme.. herşeye dikkat ettim.
Şişlik var galiba, pazartesiye sonucum farklı çıkar inşallah.
Geçen cuma 70.9
Bu cuma 71.6
Neyse en azından kontrollüyüm, daha fazla şişmeyeceğime inanıyorum bu kontrollülükten dolayı.
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versinSelam kızlar geçen cuma 75.5 mis
Canımm çok sağol motive etmek de bir numarasıns i d e l y a neler yaptın bu arada? Aslında takipte kalacaktık ne oldu? Hiç gelmedin.
Doğrusu şu ki bazen bıkıyor gibi oluyor insan ve molalar ister istemez veriliyor. Ne yapalım? Hayat bu!
Olsun be Sidelyam, sanki kaç kilo artıladın ki? Anlatsana yaaa.. neler oldu? Sen güçlü iradeli insansın. İsteyince gene aynı kiloyu yakalarsın.
Hayırlı cumalar olsun inşallahNehircim. Okul için başarılar.. o da hayırlı olsun. -400 çok iyi.. aynı şekilde devam ediyoruz!Selam kizlar cumaniz mubarek olsun :))
Oglumun okulundaydik bugun toplanti vardi yeni geldim eve ancak yazabiliyorum.
Pazartesi okul yollari gorunuyo bana :)))
Gecen hafta 75.6
Bu hafta 75.2
Giden 400 gr.
Eki Görüntüle 2047745
Olsun canım üzülme. Tekrar 69 olursun çok yok ki zaten. En geç 2 haftaya görürsün.Sidelyacığım zaman zaman hepimiz bıkıyoruz dikkat etmekten benim de yorulduğum zamanlar oluyor. 69 u görünce un helvası yapıp tek başıma yediğim zamanlar
Ama dedim ya hayat bu.. boşver arkadaşım. Saldıkça salmak bizlik iş değil ki buralarda birbirimizle omuz omuza devam ediyoruz.s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?