- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.281
goldenheart çanım dün çok güzel geçti. Su bitki çayı henüz spor yok ama ufaklıkla zipla koştur oyun oynadık bolbol. Akşam da 4 öaşık yogurtlu semizotu ve 1 yk yulaf karıştırıp yedim. Sanırım olacak bu iş.
Aynen canım az önce akşam yemeği yedim kıymalı patlıcan 1 tabak yanında da 1 bardak kefir üstüne koca bi bardak da su tam anlamıyla doydum ama içim rahat bundan sonrası bitki çayı ve su. Gün boyu da iyi geçti bence. Dediğin gibi sağlıklı tercihler yaptımMaaşallah canım.
Motivasyonumuz tam gaz!
Bir keşfim var ama ne dersin bilmiyorum, ana öğünlerde baya bi doymak lazım (fil gibi değil tabii) mümkünse çok sağlıklı seçimlerle ve mümkünse en geç 7'de akşam yemek işi biterse akşamdan geceye ekstra birşey yemek gerekmiyor sanki daha iyi oluyor. Ama iyi beslenmek güzel yiyp doymak zararlı şeyleri yemenin önüne geçiyor.
kendını ac bırakma o zaman veremezsınSabah 8.30 1 armut 1 erik - çeyrek elma iki ceviz
10.30 omlet ve yeşilçay
11.30 ara üç kuru kayısı
Saat tutup 4saat aç kalmak istiyorum 16.00 da yemek yiyeceğim. Ton balıklı salata olabilir.
kendını ac bırakma o zaman veremezsın
Günaydın Canım 1 dilim de ekmek mi eklesen acaba sanırım ceviz var diye yemedin. Sen bi de fırsat bulup spor yapsan var ya acaip zayıflarsın bravo çok iyi gidiyorsun benceGünaydııııın
Dün akşam da yemekten sonra abur-cubur vs. yemedim ama saat gece 11'de çocukların yarım bıraktığı bazı şeylerden 5-6 lokma aldım ve gece 1'de yattım.
Yine de çok az zararla atlattım.
Sabah kahvaltım peynir, 3 yeşil ince biber, iki çeri domates, 6 yeşil zeytin ve 2,5 ceviz! bu miktarla nasıl doyuluyor anlatamam!
Günaydın Canım 1 dilim de ekmek mi eklesen acaba sanırım ceviz var diye yemedin. Sen bi de fırsat bulup spor yapsan var ya acaip zayıflarsın bravo çok iyi gidiyorsun bence
Gelelim bana dün iyiydi ama akşam 10 gibi kahvenin yanında 2 kare bitter yedim eşim almış kahvenin yanına ama en kakaolusundan normalde o sütlü sever de bende yiyeyim diye öyle alınca kıramadım. Bu sabah da yarım dilim tam buğday ekmeği 4 çeri domates maydanoz yeşilçay 6 badem 1 dilim peynir 1 zeytin. Öğlende yine kefir yulaf yemeyi düşünüyorum akşam da köz patlıcan salatası ve bitki çayı gün içerisinde de bol su umarım uygularım akşama yazarım yine
Ay tam da onu yazacaktım bacaklarda kas yapar dedi bana ablamın iş yerindeki diyetisyen bel ve karın çalış dedi.Bi de eliptik basen falan çıkartmıyo di mi Fatmacığım.
Malum günler beni mahvediyor, olmadan 4 gün önce ve ilk 3 gün toplam 7 gün iptal oluyorum vallahiBen o yüzden bi program yaptım kendimce sporla ilgili 1 gün eliptik 1 gün leslie yanında da plates ve dambıl çalışacağım ama bi türlü hayata geçiremiyom. Bu gün malum günlerin 1 günü ağrılı geçiyor ni hafiflesin spora da başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?