• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Slm arkadaşlar kralicem77 canım naber. Eşimin tatilini uzattılar doğal olarak benim de uzadı. Neyse ki artık bitti tattı onca yememe içmeme ceza olarak 2 kilo fazla gösteriyor foto çekemedim. Yarına inşallah paylaşırım. Herşeye yeniden başlıyorum cuma pazartesi tartılmaya varım bende

Slm arkadaşlar kralicem77 canım naber. Eşimin tatilini uzattılar doğal olarak benim de uzadı. Neyse ki artık bitti tattı onca yememe içmeme ceza olarak 2 kilo fazla gösteriyor foto çekemedim. Yarına inşallah paylaşırım. Herşeye yeniden başlıyorum cuma pazartesi tartılmaya varım bende

Tamam Fatmacım harikasın! Biz buradan da sık yazışalım birbirimizi dürtükleyelim, kontrollü olunca insan yemiyo ya, yani cıss şeyler yemiyo arkadaşça motive olunca, sen, krizantem, emel, melek, sidelya ne güzeldi valla yemiyordum :)

Tamam Fatmacım harikasın! Biz buradan da sık yazışalım birbirimizi dürtükleyelim, kontrollü olunca insan yemiyo ya, yani cıss şeyler yemiyo arkadaşça motive olunca, sen, krizantem, emel, melek, sidelya ne güzeldi valla yemiyordum :)
Aynen canım ya böyle destek olmayınca bugün gitti yarın dikkat ederim diyorum hep 2 kilo aldım bu yüzden ya aslında memlekette dikkat ettim annem sağolsun destek oldu ama geri dönüp de izin uzayınca yedik de yedik 1 hafta da 1 kilo aldım resmen çok feci. Gruplara bende bakayım seni bulum takılayım peşine

Benim cuma günüyle aynı kilom çok şükür ama dikkat ediyorum sayılır çok hastayım bu arada halsizlik ve boğaz ağrısı var feci. Ağrı. Neyse de halsizlik çok kötü ayakta bile zor duruyorum

Benim cuma günüyle aynı kilom çok şükür ama dikkat ediyorum sayılır çok hastayım bu arada halsizlik ve boğaz ağrısı var feci. Ağrı. Neyse de halsizlik çok kötü ayakta bile zor duruyorum

Çook geçmiş olsun.

Bence de bize iyi gelecek biraz hırsa ihtiyacımız var bugün yiyeyim yarın dikkat ederimle olmayacak bu iş

Bıktım artık! ben de öyle.. bir ileri iki geri.. ya hep ya hep demek zorundayım.

Be ben naptım gecenin bu saatinde koca bir tabak mantı yedim ve yanında kola içtim. Sonrasında da koca bir pişmanlık. Daha sıkı tutmanız gerekiyor işi tek başına uğraşmak çok zor evdekileri de diyete sokabilsek keşke yarın daha dikkatli olmalıyım telefi için

goldenheart goldenheart canım ben hastayım çok ya ne su içebiliyorum nede hareket var nasıl olur böyle hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun.
Fatmacım biliyorsun uzun zamandır yazışıyoruz. Ben biraz sık üşüttüğünü düşünüyorum. (üşütme, halsizlik, yorgunluksa eğer) nedenini çözümleyebildin mi? Terlemek, ince giyinmek, geç yatmak vb.? Senin çocuklar da küçük belki koştururken anlayamıyorsundur.

Be ben naptım gecenin bu saatinde koca bir tabak mantı yedim ve yanında kola içtim. Sonrasında da koca bir pişmanlık. Daha sıkı tutmanız gerekiyor işi tek başına uğraşmak çok zor evdekileri de diyete sokabilsek keşke yarın daha dikkatli olmalıyım telefi için

Dün ben tavuk, salata çorba ile iyiydim, akşam.
Zaten gündüz sıkıntı yok, ama yemekten sonra 1 top kek yedim, çekirdek çitledim.
Eski motivasyona dönmek gerek.

Back