• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart goldenheart çanım dün çok güzel geçti. Su bitki çayı henüz spor yok ama ufaklıkla zipla koştur oyun oynadık bolbol. Akşam da 4 öaşık yogurtlu semizotu ve 1 yk yulaf karıştırıp yedim. Sanırım olacak bu iş.:KK76:

Maaşallah canım.
Motivasyonumuz tam gaz!

Bir keşfim var ama ne dersin bilmiyorum, ana öğünlerde baya bi doymak lazım (fil gibi değil tabii) mümkünse çok sağlıklı seçimlerle ve mümkünse en geç 7'de akşam yemek işi biterse akşamdan geceye ekstra birşey yemek gerekmiyor sanki daha iyi oluyor. Ama iyi beslenmek güzel yiyp doymak zararlı şeyleri yemenin önüne geçiyor.

Maaşallah canım.
Motivasyonumuz tam gaz!

Bir keşfim var ama ne dersin bilmiyorum, ana öğünlerde baya bi doymak lazım (fil gibi değil tabii) mümkünse çok sağlıklı seçimlerle ve mümkünse en geç 7'de akşam yemek işi biterse akşamdan geceye ekstra birşey yemek gerekmiyor sanki daha iyi oluyor. Ama iyi beslenmek güzel yiyp doymak zararlı şeyleri yemenin önüne geçiyor.
Aynen canım az önce akşam yemeği yedim kıymalı patlıcan 1 tabak yanında da 1 bardak kefir üstüne koca bi bardak da su tam anlamıyla doydum ama içim rahat bundan sonrası bitki çayı ve su. Gün boyu da iyi geçti bence. Dediğin gibi sağlıklı tercihler yaptım

7'den sonra yemedim.. şimdi yeşil çay ve bir hurma yerim. Yemekte iki büyük kase çorba içtim ve 5 yaprak sarma yedim.
Bugün de gayet iyi gidiyor.
Spor yapabilsem şahane olacak. Ama evde iş çok.
Muttapa7555 Muttapa7555 canım bravo.. tebrik ediyorum.

Saat 9,5 a geliyor.. şunu yesem bunu yesem dediğim şeyleri "boşveeer yarın gündüz yerim" diyerek öteliyorum. Mesela elma yesem dedim öteledim :super:

Günaydııııın
Dün akşam da yemekten sonra abur-cubur vs. yemedim ama saat gece 11'de çocukların yarım bıraktığı bazı şeylerden 5-6 lokma aldım ve gece 1'de yattım.
Yine de çok az zararla atlattım.

Sabah kahvaltım peynir, 3 yeşil ince biber, iki çeri domates, 6 yeşil zeytin ve 2,5 ceviz! bu miktarla nasıl doyuluyor anlatamam!

Günaydııııın
Dün akşam da yemekten sonra abur-cubur vs. yemedim ama saat gece 11'de çocukların yarım bıraktığı bazı şeylerden 5-6 lokma aldım ve gece 1'de yattım.
Yine de çok az zararla atlattım.

Sabah kahvaltım peynir, 3 yeşil ince biber, iki çeri domates, 6 yeşil zeytin ve 2,5 ceviz! bu miktarla nasıl doyuluyor anlatamam!
Günaydın Canım 1 dilim de ekmek mi eklesen acaba sanırım ceviz var diye yemedin. Sen bi de fırsat bulup spor yapsan var ya acaip zayıflarsın bravo çok iyi gidiyorsun bence

Gelelim bana dün iyiydi ama akşam 10 gibi kahvenin yanında 2 kare bitter yedim eşim almış kahvenin yanına ama en kakaolusundan normalde o sütlü sever de bende yiyeyim diye öyle alınca kıramadım. Bu sabah da yarım dilim tam buğday ekmeği 4 çeri domates maydanoz yeşilçay 6 badem 1 dilim peynir 1 zeytin. Öğlende yine kefir yulaf yemeyi düşünüyorum akşam da köz patlıcan salatası ve bitki çayı gün içerisinde de bol su umarım uygularım akşama yazarım yine

Günaydın Canım 1 dilim de ekmek mi eklesen acaba sanırım ceviz var diye yemedin. Sen bi de fırsat bulup spor yapsan var ya acaip zayıflarsın bravo çok iyi gidiyorsun bence

Fatmam az önce 20 dk. yürüdüm. Ben de aynı şeyi düşünüyorum bu böyle olmuyoo akşamları mutlaka spor yapmam lazım. Ece'yi takip ediyorum sen de ediyorsun değil mi? Spor spor spor motivasyonu yaratıyor.
Canım bu ikinci başlangıcımız gibi oldu, inşallah daha hızlı ilerleyeceğiz birlikte.
Senin eliptikle aran nasıl? İyi ki almışım diyor musun? Senin çocuklar küçük benimkiler büyük alsam bana sorun çıkarmazlar rahatsız etmezler kullanırım aslında. Aldığın marka model iyi çıktı mı? Çok ses çıkartıyor mu? Off evim de çok küçük nereye koyabilirim ki? :( katlanıp kaldırılır mı misafir falan gelse?

Ceviz vallahi yetiyor ya, ama az çok bilirsin beni, kepek, çavdar, tb ekmekler hep yerim 1 dilim, arada böyle değiştiriyorum, bazı sabahlar da meyve + ceviz yapıyorum. bazı sabahlar muz+yulaf ezmesi ;)
BAŞARALIM @fatma7454 bu defa! Çook istiyorum!

Gelelim bana dün iyiydi ama akşam 10 gibi kahvenin yanında 2 kare bitter yedim eşim almış kahvenin yanına ama en kakaolusundan normalde o sütlü sever de bende yiyeyim diye öyle alınca kıramadım. Bu sabah da yarım dilim tam buğday ekmeği 4 çeri domates maydanoz yeşilçay 6 badem 1 dilim peynir 1 zeytin. Öğlende yine kefir yulaf yemeyi düşünüyorum akşam da köz patlıcan salatası ve bitki çayı gün içerisinde de bol su umarım uygularım akşama yazarım yine

Akşama muhakkak yazışıyoruz arkadaşım!
Ben de azaltıp midemi küçülteceğim. İki kare bittere gelince, eşinin aklına sağlık, metabolizma çalıştırır zarar etmez bence ;)

İnşallah canım başaracağız. Eliptik güzel ama benim ufaklık fırsat vermiyor tatil dönüşü hiç kullanmadım . Ses var ama yürümüş bandı kadar değil tabi. Katla koy kısmına gelince öyle bi olanak yok malesef ben başka odaya taşıyorum mecbur ev küçük olamasada ortada bırakamıyorum misafir gelince. Voit marka benimki kayış sistemiyle çalışıyor daha manüel olanları var daha küçük araştır bi istersen. Dönüşümlü olarak leslie videolarını yap bence bi çözüm bulana kadar

Ben o yüzden bi program yaptım kendimce sporla ilgili 1 gün eliptik 1 gün leslie yanında da plates ve dambıl çalışacağım ama bi türlü hayata geçiremiyom. Bu gün malum günlerin 1 günü ağrılı geçiyor ni hafiflesin spora da başlayacağım inşallah

Ben o yüzden bi program yaptım kendimce sporla ilgili 1 gün eliptik 1 gün leslie yanında da plates ve dambıl çalışacağım ama bi türlü hayata geçiremiyom. Bu gün malum günlerin 1 günü ağrılı geçiyor ni hafiflesin spora da başlayacağım inşallah
Malum günler beni mahvediyor, olmadan 4 gün önce ve ilk 3 gün toplam 7 gün iptal oluyorum vallahi :(
Bilgiler için teşekkür ederim Fatmacım. Ben leslie'me geri döneyim ;)

Allah Allah.. niye ki?
Yine malum günden olabilir.

Ben de akşamı başarı ile tamamladım Fatmacığım.. Yaşasınnnn :halay:

Çorba üç köfte çiğ kırmızı biber ve evde yaptığım poğaçayı yedim. Poğaça bugün yediğim tek ekmeksi besindi.. saat 7.30 dan beri birşey yemedim su soda içtim şimdi süt içtim yatıcam.

goldenheart goldenheart canım bugün tartıldım ama eşim evdeydi yazmaya fırsat bulamadım 65.6 ödem attım sanırım yine de acaip moral oldu bana. Yam olarak istediğim düzeni oturtamadım daha ama en azından kilo artışım geri vites yaptı:halay:

Back