- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.261
Canım sonuna kadar katılıyorum sana irademiz çok zayıf vazgeçemiyoruz. Tek engel bu bencede bu durumu hallettiğimizde gerisi de gelecek. Ben dikkat edemiyorum kendime terle soğu çok oluyor uykusuzluk olunca benim bünye çöküyor. Sağlıklı beslendikçe çözerim inşallahYaşam biçimi değişikliği, şişmanlık ve diyabetin tedavisinde tek anahtardır. Çoğu insan zayıf iradeliydi ve yeterince azimli değillerdi. Bu sebeple şişmanlıyorlardı. Karar verip başlasalar bile, diyetler üç hafta, spor ise iki haftada bir şekilde bitiyordu. (Taner Damcı "bir yol var" kitabından)
Okuyunca kendimi gördüm.
Paylaşayım dedim.
Azim ve İRADE!
Bunu ne zaman konuşturacağız? Şimdiden verdiğim 5 kilonun 3 kilosunu geri aldım.
Hem üzülüyor hem top kek yiyorumsaçmalık bu!
Allah korusun canım 73 falan tövbe deMuttapa7555 sen 73 den 65 e düştün. Bu büyük başarı! Ben hala debeleniyom utanmasam 73 oluvercem gitçem..
Ama yoook.. olmaz! Zinhar olamaz!!!
Yeşil çaaaaay
Suuuuu
Spoooor
Allah korusun canım 73 falan tövbe deyarın sabah erken kalkmakla başlayacağım işe. Sabah 10 da kalkıyorum eşim işten geç geliyor ufaklık da 6 dan sonra bana sarılıp uyuyor tabi bende hadi bakalım senin taktikle başlayayım bende 65 olurmuyum bi günde ne dersin
Akşamları da çook iyi geliyor bitki çayı. Dün dondurma şekerpare bim yağlı gevrek ve çikolata geri çevirdiğim ikramlardı.Benim günüm de berbat geçti. Gün içinde gayet iyiydi ama akşam malesef berbat oldu herşey. Ama bugün onu da kontrol edeceğim. Güne koca bi bardak bitki çayıyla başlıyorum ha gayret
Olsun olsun.Benim günüm de berbat geçti. Gün içinde gayet iyiydi ama akşam malesef berbat oldu herşey. Ama bugün onu da kontrol edeceğim. Güne koca bi bardak bitki çayıyla başlıyorum ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?