- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.301
Aynen malum günler çok şişlik oluyor ya delirtiyor beni. Ayyy bak ne diyeceğim kendime yeni pantalon aldım veee eski pantalonumdan bir beden küçüğünü giydim çok çok rahat oldu bu bile yeter bana yola devam içinAllah Allah.. niye ki?
Yine malum günden olabilir.
Ben de akşamı başarı ile tamamladım Fatmacığım.. Yaşasınnnn
Çorba üç köfte çiğ kırmızı biber ve evde yaptığım poğaçayı yedim. Poğaça bugün yediğim tek ekmeksi besindi.. saat 7.30 dan beri birşey yemedim su soda içtim şimdi süt içtim yatıcam.
ac bıraktıgın zaman tedıgın seylerı vucut depoluyo ve sana guvenmedıgı ıcın gene ac kalırım dıye ordan temın edıyo az ve sık yemek gerekGünaydın canım, bir sürü yol yöntem izliyorum vallahi. Ama aç kalmak asla çözüm değil çok haklısın.
Hoşgeldin canımişte geldim burdayımmmm
izinler bitti tatiller bitti
hadi bakalım azim hırs giden kilolar......
Aynen malum günler çok şişlik oluyor ya delirtiyor beni. Ayyy bak ne diyeceğim kendime yeni pantalon aldım veee eski pantalonumdan bir beden küçüğünü giydim çok çok rahat oldu bu bile yeter bana yola devam içintam gaz devam
Ben şiştikçe şiştim,Yarın tartılayim bakalim
Büyük ihtimal odemdir Yeşilçay limon soda üçlüsü yap istersen baya iyi geliyor maşallah sen sayfadan hiç kopmamissin yanlız bırakmışiz seni tekrar devam edebilir miyim bende yine cuma mı tartı günü03 Temmuzda 69 kilo imişim.
2 ayda almışım kilolarımı tekrar, hem de hiiç zorlanmadan.
Aslında 2. ayda şiştim tatilde çok yüzdüm yürüdüm ve az yedim o yüzden almadım kilo falan.
Ayyy neyse cuma tartılacağım. Bu geçici şişlik mi? Yoksa kilolanmış mıyım görürüz.
Kıııız! Nerelerdesin!Merhaba kızlar nasilsiniz bakalim uzun zaman oldu yazmayali ama okadar değişik bir yazdi ki 30 Mayıs'ta İstanbul'dan memlekete diye çıktım tekrar eve dönmek nasip olmadi sonuç olarak geçen hafta Diyarbakır'a taşındık şimdi bir şaşkınlık yerleştik şükür tabi ama yeni şehir yeni hayat garip kilolara gelince biraz eksiye düşüp öyle yazacaktım uyandım aslında ama sabah eski kıyafetleri bir giydim aman Allah'ım geçen yıla oranla nasıl sismisim daha fazla zaman kaybetmek istemedim
Ay kraliçem çok tatlısınKıııız! Nerelerdesin!
"Tam ümidi kesmişken onu gördüm karşımda!"
Ay kraliçem çok tatlısın
Tamam bende yarın foto yüklerim başladığımız belli olsun demi
Kızzzzz kaçak hoşgeldin yeni şehir yeni ev hayırlısı olsun aldım verdim boşver onları sil baştan yeniden başla tatil bize yaramadı hepimiz ufak tefek geri aldık verdiklerimizi ama kopmayalım önemli olan buMerhaba kızlar nasilsiniz bakalim uzun zaman oldu yazmayali ama okadar değişik bir yazdi ki 30 Mayıs'ta İstanbul'dan memlekete diye çıktım tekrar eve dönmek nasip olmadi sonuç olarak geçen hafta Diyarbakır'a taşındık şimdi bir şaşkınlık yerleştik şükür tabi ama yeni şehir yeni hayat garip kilolara gelince biraz eksiye düşüp öyle yazacaktım uyandım aslında ama sabah eski kıyafetleri bir giydim aman Allah'ım geçen yıla oranla nasıl sismisim daha fazla zaman kaybetmek istemedim
Oyy can arkadaşımm, ne vakit istersek koyalım bence.. ben ipleri elime alayım diye foto atmak istiyorum. Yarın bi foto günü yapalım bari..goldenheart bende koyayım mı foto yarın hepimiz koyacaksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?