• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Allah Allah.. niye ki?
Yine malum günden olabilir.

Ben de akşamı başarı ile tamamladım Fatmacığım.. Yaşasınnnn :halay:

Çorba üç köfte çiğ kırmızı biber ve evde yaptığım poğaçayı yedim. Poğaça bugün yediğim tek ekmeksi besindi.. saat 7.30 dan beri birşey yemedim su soda içtim şimdi süt içtim yatıcam.
Aynen malum günler çok şişlik oluyor ya delirtiyor beni. Ayyy bak ne diyeceğim kendime yeni pantalon aldım veee eski pantalonumdan bir beden küçüğünü giydim çok çok rahat oldu bu bile yeter bana yola devam için:KK76::halay::KK55: tam gaz devam:KK48:

işte geldim burdayımmmm
izinler bitti tatiller bitti
hadi bakalım azim hırs giden kilolar......
Hoşgeldin canım goldenheart goldenheart ile başbaşa kaldık buralarda birbirimize destek olmaya devam hadi bakalım sende sil baştan de tatil rahatlığını atalım. Bana tatil 2 kiloya maloldu senden naber

Aynen malum günler çok şişlik oluyor ya delirtiyor beni. Ayyy bak ne diyeceğim kendime yeni pantalon aldım veee eski pantalonumdan bir beden küçüğünü giydim çok çok rahat oldu bu bile yeter bana yola devam için:KK76::halay::KK55: tam gaz devam:KK48:

Fatmammmm bu ne güzel bir haber böyle! Tebrik ederim canımmm!
Daha da güzel başarılarımız gelsin inşallah. Ben 68 olunca kot pantolon alacaktım.
Bugün tartıldım 72.6 kiloyum.. ama çok şişliğim var hissediyorum. Adet de olmayacağıım, bu ödem nerden bilemedim. Haftaya artık tartı fotoğraflı gitmem lazım! Yoksa olmayacak bu iş.

03 Temmuzda 69 kilo imişim.
2 ayda almışım kilolarımı tekrar, hem de hiiç zorlanmadan.
Aslında 2. ayda şiştim tatilde çok yüzdüm yürüdüm ve az yedim o yüzden almadım kilo falan.
Ayyy neyse cuma tartılacağım. Bu geçici şişlik mi? Yoksa kilolanmış mıyım görürüz.

Merhaba kızlar nasilsiniz bakalim uzun zaman oldu yazmayali ama okadar değişik bir yazdi ki 30 Mayıs'ta İstanbul'dan memlekete diye çıktım tekrar eve dönmek nasip olmadi sonuç olarak geçen hafta Diyarbakır'a taşındık şimdi bir şaşkınlık yerleştik şükür tabi ama yeni şehir yeni hayat garip kilolara gelince biraz eksiye düşüp öyle yazacaktım uyandım aslında ama sabah eski kıyafetleri bir giydim aman Allah'ım geçen yıla oranla nasıl sismisim daha fazla zaman kaybetmek istemedim

03 Temmuzda 69 kilo imişim.
2 ayda almışım kilolarımı tekrar, hem de hiiç zorlanmadan.
Aslında 2. ayda şiştim tatilde çok yüzdüm yürüdüm ve az yedim o yüzden almadım kilo falan.
Ayyy neyse cuma tartılacağım. Bu geçici şişlik mi? Yoksa kilolanmış mıyım görürüz.
Büyük ihtimal odemdir Yeşilçay limon soda üçlüsü yap istersen baya iyi geliyor maşallah sen sayfadan hiç kopmamissin yanlız bırakmışiz seni tekrar devam edebilir miyim bende yine cuma mı tartı günü

Merhaba kızlar nasilsiniz bakalim uzun zaman oldu yazmayali ama okadar değişik bir yazdi ki 30 Mayıs'ta İstanbul'dan memlekete diye çıktım tekrar eve dönmek nasip olmadi sonuç olarak geçen hafta Diyarbakır'a taşındık şimdi bir şaşkınlık yerleştik şükür tabi ama yeni şehir yeni hayat garip kilolara gelince biraz eksiye düşüp öyle yazacaktım uyandım aslında ama sabah eski kıyafetleri bir giydim aman Allah'ım geçen yıla oranla nasıl sismisim daha fazla zaman kaybetmek istemedim
Kıııız! Nerelerdesin!
"Tam ümidi kesmişken onu gördüm karşımda!"
:halay:

Selam goldenheart goldenheart seni takip ediyorum bayadir bende senin gibi hedefe yakinlasiyorum ama sonra araya biseyler giriyo (tatil gezmeler dogum gunu vs) ve motivem gidiyo bahaneler bitmez yani...
Artik sil bastan hedefe kadar pes etmeden sizlerle ilerlemek isterim eger kabul ederseniz. :))

Kızzzzz kaçak hoşgeldin yeni şehir yeni ev hayırlısı olsun aldım verdim boşver onları sil baştan yeniden başla tatil bize yaramadı hepimiz ufak tefek geri aldık verdiklerimizi ama kopmayalım önemli olan bu

Back