• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Yaşam biçimi değişikliği, şişmanlık ve diyabetin tedavisinde tek anahtardır. Çoğu insan zayıf iradeliydi ve yeterince azimli değillerdi. Bu sebeple şişmanlıyorlardı. Karar verip başlasalar bile, diyetler üç hafta, spor ise iki haftada bir şekilde bitiyordu. (Taner Damcı "bir yol var" kitabından)
Okuyunca kendimi gördüm.
Paylaşayım dedim.
Azim ve İRADE!
Bunu ne zaman konuşturacağız? Şimdiden verdiğim 5 kilonun 3 kilosunu geri aldım.
Hem üzülüyor hem top kek yiyorum :( saçmalık bu!

benıö boyum 1.54 55 kıloya kadar cıktım sonra dıyetısyene gıttım ama cok pahalıydı sadece ıkı bucuk ay gıttım vucudumda odem varmıs o gıttı yagdan gıttı 51.800gr olmustum ben 47 kılo felan olmak ıstıyorum ama yok aksı gıbı 52 53 51 kılo arasında gıdıp gelıyorum ya

Yaşam biçimi değişikliği, şişmanlık ve diyabetin tedavisinde tek anahtardır. Çoğu insan zayıf iradeliydi ve yeterince azimli değillerdi. Bu sebeple şişmanlıyorlardı. Karar verip başlasalar bile, diyetler üç hafta, spor ise iki haftada bir şekilde bitiyordu. (Taner Damcı "bir yol var" kitabından)
Okuyunca kendimi gördüm.
Paylaşayım dedim.
Azim ve İRADE!
Bunu ne zaman konuşturacağız? Şimdiden verdiğim 5 kilonun 3 kilosunu geri aldım.
Hem üzülüyor hem top kek yiyorum :KK43: saçmalık bu!
Canım sonuna kadar katılıyorum sana irademiz çok zayıf vazgeçemiyoruz. Tek engel bu bencede bu durumu hallettiğimizde gerisi de gelecek. Ben dikkat edemiyorum kendime terle soğu çok oluyor uykusuzluk olunca benim bünye çöküyor. Sağlıklı beslendikçe çözerim inşallah

Selam kızlar.
Midemi şişirmeye öyle alışmışım ki zorlanıyorum doğrusu. Artık iradeyi konuşturma zamanı!!!! ObeZlik obezliği çağırır.. yedikçe yer yedikçe doymazsın. Daha ne yesem der aranırsın.. mideni doldurursun çöp bidonu gibi.. sonra pişman olursun.
Bugün bunu yapmayacağım! Obez olmak istemiyorum!!!!

Sabah 8.30 1 armut 1 erik - çeyrek elma iki ceviz

10.30 omlet ve yeşilçay

11.30 ara üç kuru kayısı

Saat tutup 4saat aç kalmak istiyorum 16.00 da yemek yiyeceğim. Ton balıklı salata olabilir.

Bugün başardım.
8'den sonra hiç bir şey yemedim yeşil çayımı içtim. 12 de yatacağım.
Akşam yemeğinde bamya yoğurt iki kaşık makarna yedim. 8 de 1 kase çekirdek çitledim.

Fatmam Krizantemim çok kötü durumdayım. Bel boşluğum hemen dolmuş tekrar :KK11: tatil nedeniyle günler karman çorman oldu.
Kilom taaaam 72!!!!
Adetim yeni bitti inşallah p.tesi farklı çıkar. Çünkü hemen tedbir durumuna geçtim.

Çok yedim.. çok abarttım..
Gece peynir ekmek vs yedim. Çok üzülüyorum. Vermişken niye aldım!!! Tatiller araya giren günler iyi olmuyor. Ramazan yıllık izin tatili derken olan oldu işte.
Neyse önümüze yolumuza bakalım. Vücuduma ihanet etmeyeceğim.

Valla bende durmadan yiyorum nasıl olacak böyle. Tatil bayram derken 2 kiloyu geri aldım. Her gün akşam yatarken yarın yeniden başlayacağım diyorum ama yine olmuyor. Nooluyo bize ya

İki gün su yeşil çay ile dikkat ettim. Bugün gezdik ama 5 tatlı 5 dolma ve et ikramını geri çevirdim. Bol su içtim gezmede türk kahvesi çay su içtim. Evden çıkmadan mercimek çorbamı içip çıkmıştım zaten. Hemen 71 e düştüm. Devam edeceğim. Şişmanlık başarısızlık geldikçe aklıma yemiyorum!! Akşam 7 den 8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Sadece yeşil çay!!!

Muttapa7555 Muttapa7555 sen 73 den 65 e düştün. Bu büyük başarı! Ben hala debeleniyom utanmasam 73 oluvercem gitçem..:KK12::confused:
Ama yoook.. olmaz! Zinhar olamaz!!!:KK20:
Yeşil çaaaaay:rolleyes:
Suuuuu
Spoooor:KK71:
Allah korusun canım 73 falan tövbe de:KK48: yarın sabah erken kalkmakla başlayacağım işe. Sabah 10 da kalkıyorum eşim işten geç geliyor ufaklık da 6 dan sonra bana sarılıp uyuyor tabi bende:olamaz: hadi bakalım senin taktikle başlayayım bende 65 olurmuyum bi günde ne dersin:skandal:

Allah korusun canım 73 falan tövbe de:KK48: yarın sabah erken kalkmakla başlayacağım işe. Sabah 10 da kalkıyorum eşim işten geç geliyor ufaklık da 6 dan sonra bana sarılıp uyuyor tabi bende:olamaz: hadi bakalım senin taktikle başlayayım bende 65 olurmuyum bi günde ne dersin:skandal:

Vallahi olursun suyu çoğalt yeşil çay iç azcık da ama abart bile demiyorum azcık da boğazını tut yeter. Ya inan sen ve bu yazışmalar olmasa alıp başını gitmişti benim bu kilolar. Sen de İki gün dikkat et hemen inersin inan bak :nazar::KK68:
Sen ne yapacağını biliyosun zaten birbirimize güvenip gazlayalım böyle yazışmak bile çook motive edici.
Yoğurt yiyip yatıcam. Allah rahatlık versin Fatmacım.

Eveeet bayrama rağmen bugün de güzel geçirildi. Ekstralar neredeyse hiç yenmedi. Kepek ekmekten 1 dilim o da zaten peynirli sandviç ve kırmızı çiğ biber taşıdım acıkınca onu yedim. İkramlarda çay su soda tercih ettim. Bugün de zafer benimdi!!!

Benim günüm de berbat geçti. Gün içinde gayet iyiydi ama akşam malesef berbat oldu herşey. Ama bugün onu da kontrol edeceğim. Güne koca bi bardak bitki çayıyla başlıyorum ha gayret

Benim günüm de berbat geçti. Gün içinde gayet iyiydi ama akşam malesef berbat oldu herşey. Ama bugün onu da kontrol edeceğim. Güne koca bi bardak bitki çayıyla başlıyorum ha gayret
Akşamları da çook iyi geliyor bitki çayı. Dün dondurma şekerpare bim yağlı gevrek ve çikolata geri çevirdiğim ikramlardı.
Ama akşam 8.30 da iskender yedim pidesinin hepsini yemedim ve domates biber bol yedim. Gün boyu kaçamak yapmadığım için o yemeği yemek istedim. Ama başka birşey yemedim.

Dün biz memlekete gidip döndük. Paylaştığım gibi yemedim genelde birşeyler içtim. Yiyeceğimi yanımda götürdüm. Kaynanamı ise hiiiç tınmadım şunu ye bunu ye.. dedim oğlunla diyetteyiz ben şuncacık ekmeğimi ve kırmızı biberimi yiycem

Neyse 72 idim.. Dünkü düzensizlik ve uzun yolda hep oturmaktan 71.4 olmuşum.
Dün 3 de yattım yeni kalktım. Bu saatler çok geç benim için. Bugün kızımın doğum günü. Dengesiz olmamaya dikkat etçem.

Olsun olsun.
Neyi bırakmıyorsun biliyor musun Fatmam, kendini takip etmeyi!!! Bi 5 daha verirsen inşallah o zaman ne güzel olacak.. sonra bir 5 daha ve hedefine ulaşacaksın arkadaşım. Noolur akşamları yeme! :KK36:

goldenheart goldenheart çanım dün çok güzel geçti. Su bitki çayı henüz spor yok ama ufaklıkla zipla koştur oyun oynadık bolbol. Akşam da 4 öaşık yogurtlu semizotu ve 1 yk yulaf karıştırıp yedim. Sanırım olacak bu iş.:KK76:

Back