- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.241
Oyyy canım gelmiş hoşgelmiş.Ben burdayım bundan sonra hangi gruba giriyorsun acaba beraber girelim tabi sana eksi bi durum olmayacaksa
Slm arkadaşlar kralicem77 canım naber. Eşimin tatilini uzattılar doğal olarak benim de uzadı. Neyse ki artık bitti tattı onca yememe içmeme ceza olarak 2 kilo fazla gösteriyor foto çekemedim. Yarına inşallah paylaşırım. Herşeye yeniden başlıyorum cuma pazartesi tartılmaya varım bende
Aynen canım ya böyle destek olmayınca bugün gitti yarın dikkat ederim diyorum hep 2 kilo aldım bu yüzden ya aslında memlekette dikkat ettim annem sağolsun destek oldu ama geri dönüp de izin uzayınca yedik de yedik 1 hafta da 1 kilo aldım resmen çok feci. Gruplara bende bakayım seni bulum takılayım peşineTamam Fatmacım harikasın! Biz buradan da sık yazışalım birbirimizi dürtükleyelim, kontrollü olunca insan yemiyo ya, yani cıss şeyler yemiyo arkadaşça motive olunca, sen, krizantem, emel, melek, sidelya ne güzeldi valla yemiyordum :)
Hosbulduk canım en kısa zaman da değerlerin normale döner inşallah herşey daha kolay olur o zamanfatma hoşgeldin
ben bu sabah tartılmayı unutmuşum
dr gittim insülin değerim düşmüş ilaca devam edeceğim
Bence de bize iyi gelecek biraz hırsa ihtiyacımız var bugün yiyeyim yarın dikkat ederimle olmayacak bu işBen berbat durumdayım.. dün de yedim yedim.. bugüne bakıcaz artık. zayıflama yarışması beni kendime getirir umarm.
Benim cuma günüyle aynı kilom çok şükür ama dikkat ediyorum sayılır çok hastayım bu arada halsizlik ve boğaz ağrısı var feci. Ağrı. Neyse de halsizlik çok kötü ayakta bile zor duruyorum
Bence de bize iyi gelecek biraz hırsa ihtiyacımız var bugün yiyeyim yarın dikkat ederimle olmayacak bu iş
Saol canım valla önümüzdeki yaz sünnet düğünü var çocukların. 10 kiloyu vermem gerekiyor. Bu görüntüyle hiç olacak iş değilÇook geçmiş olsun.
Bıktım artık! ben de öyle.. bir ileri iki geri.. ya hep ya hep demek zorundayım.
goldenheart canım ben hastayım çok ya ne su içebiliyorum nede hareket var nasıl olur böyle hiç bilmiyorum
Be ben naptım gecenin bu saatinde koca bir tabak mantı yedim ve yanında kola içtim. Sonrasında da koca bir pişmanlık. Daha sıkı tutmanız gerekiyor işi tek başına uğraşmak çok zor evdekileri de diyete sokabilsek keşke yarın daha dikkatli olmalıyım telefi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?