• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar buradayım.
Krizantemim canımmm selamlar.

Bu hafta evdeyim izinliyim iki gündür yatılı misafirim var. Ama yürümeye yeşil çay içmeye dikkat etmeye devam ediyorum.

Başlangıç disiplinimize ne zaman döneriz a dostlar?

Slm kızlar yarin sabah tartılacağım umarım almamışımdır. Gezmekten diyeti falan unuttum ama aksam yemeği yememeye dikkat ettim

Günaydın.
Kızlar bu hafta çalışıyorum, iş yerinde 5 dk. mola verip yazmak daha kolay, evde cep tlfnundan yazarken çok zorlanıyorum.
3 Hafta olmayacağım!
Allahım kolaylıklar versin güç kuvvet versin.
Akşam yürümeyi alışkanlık haline getirdim. Kızımla muhakkak çıkıyorum en az 30 dk. tempolu yürüyorum.

Bugünkü kahvaltım:
Biraz peynir, iki ceviz, bir çiğ kırmızı biber, 1 domates, 6-7 biberli yeşil zeytin.

Son zamanlarda süt+yulaf+muz çok yapıyorum bana çok lezzetli geliyor.

Slm kızlar yarin sabah tartılacağım umarım almamışımdır. Gezmekten diyeti falan unuttum ama aksam yemeği yememeye dikkat ettim

Canım günaydın, merakla bekliyorum sonucu.

Akşam mide kazıntısı oluyor ve insanın hoşuna bile gidiyor o kazıntı, ben de dikkat ediyorum ama tam kesebildim denemez akşam yemeğini. Neyse akşam az ve çok sağlıklı yiyip 7 den sonra yememek de yeter bana.

Ah ah sanırım çabalarım hic bir ise yaramamış. 1 kilo fazla 65 olmuşum. Ablama gore tartı fazla tartıyor bana kalırsa ben fazlayım. Kısmet artik biraz daha dikkat etmeliyim sanırım

Krizantemimm Fatmamm 65 - 64 kilo olduğumda resmen tipim değişçek. Gayret etmem lazım!
Krizantemcim haftaya evdeyim öncelikle evi boyatacağız sanırım 1 haftam temizlikle ve boya işiyle dolu geçer. Sonrasında Marmaris'e gidelim diyoruz ama gönülden çok şey geçiyor, borçsuz bir hayat, evin eksikleri.. belki ev boyanacak ondan, eksikleri halledeyim istiyorum. İlk kez bu yaz tatile gitmek hevesim yok, çocuklar istiyor,bu yaza kadar ben de çok isteyerek gittim doğrusu ama bu yaz dedim ki hep kredi kartıyla gidiyoruz sonra kış boyu ödüyoruz :KK48: :rolleyes: çok acı oluyor :confused:
Kısacası bu sefer eşim 3 yıldızlı bir otel bulmuş Marmariste oraya gideceğiz su kaydırağı yok havuzu küçük ama deniz imkanı güzel. Çocuklar da mecburen bizle denize gelir kaydırak ve havuz diye hep otelde kalıyorlardı.
Nasip kısmet.. dediğim gibi hiç istek yok bende..

İki gündür çok iyi gidiyor... devam edeceğim inşallah.. bu akşam bamya yoğurt iki ymk kşğ pilav yedim saat 8 den sonra bişi yemedim su yeşil çay ve şu an sütümü içerek yatıcam. Ohhh içim o kadar rahat ki..

Selam kızlar

07 Temmuz Cuma 70.8 / 28 Temmuz Cuma 69.4

Hiç kilo almamayı başardım,
ama hedefimde 65 vardı bu cuma için.
Olumsuz Tespitlerim:
Yeterli irade yok!
Akşam bile bile kötü beslenmeye devam..
Suyu arttıramadım

Olumlu Tespitlerim:
Yeşil çay içiyorum
Gün boyu çok dikkat ediyorum
Hareketli kalmaya çabalıyorum.

ÜÇ HAFTA YOKUM!
İnşallah dönüşte daha iyi ve güzel dönmüş olurum.
Lütfen gruptaki arkadaşlar yazsın. Takipte olacağım.

Slm kızlar ben bi türlü fırsat bulamıyorum yazmaya ama tatil bu cuma bitiyor bildirim yaparim. Geçen hafta diyetisyen de tartıldım ablanın is yerinde 65 kiloyum. 10 kilo daha vermem gerekiyor

Günaydın kızlar ben de yazamıyorum. Çok şükür kilo almadım 69-70 arasında gidip geliyorum. Ben bu hafta tatile çıkıyorum bildirim de yapamam. Dönüşümü 67 kilo tartı fotoğrafı ile muhteşem yapmak istiyorum.

Merhaba kızlar günaydın!
Haydi bakalım Yine Yeni Yeniden Beraberce kiloların hakkından geliyoruz! Güç bizden yana!

Merhaba canlarım.
Selam Krizantem'ciğim.

Öncelikle bu cuma günü mutlaka fotoğraflı tartı bildirimime devam edeceğim.
60 kilo olana kadar durmak yok!

Dün akşam bana gelenler geldi yatana kadar ne bulduysam fazlasıyla yedim, yedim de yedim. Arada böyle sapıtmalar olsa iyi oluyor galiba. Bana (delilik belki ama) çok iyi geldi.

Sizler ne yaptınız? ben cuma günü galiba 70 çıkacağım :(

Tamam krizantem3 krizantem3 ciğim
Ben bu sabah bol su + 1 elma (9,30)
1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peyniri + 6 zeytin (11.00)

öğlen küçük bir kase hünkar beğendi (et ve patlıcan ezmesi) + zeytin yağlı taze fasulye + 1 tane şekerpare

aralarda bol su
kahve

akşam da saat 7 de 1 yumurtadan peynirli omlet yiyeceğim. midem biraz gruldasın biraz kazınsın hiiç aldırmayacağım :)

Kızlar burada tamamen yalnız kaldım sanki :KK43:
Bir canlandıralım diyorum nerdesiniz bakalım?

Bu cuma kilom: ÇOK FELAKET!
:KK12: :KK17::tokat:
Ama yeniden başladık değil mi? Verilmiş kilolarımızı koruyarak devam edeceğiz. MİDEMİZİN ÇÖPLÜK olmadığını beynimize kazırsak tartı fotoğrafımızı grurla paylaşırız bence!

Sizler ne yaptınız?
Haydi bakalım bekliyorum cuma bildirimlerinizi

Kızlar yeni gruplar kurulmuş, takdir ettim.
Ben de artık hem cuma hem pazartesi tartılacağım.
Sanki bu günlüğün yanı sıra bol hırslı bir gruba girersem daha iyi olacak gibi hissediyorum.

Back