Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Teşekkürler. Umarım hepimizin birbirimizi gaza getirdiğimiz bir platform olur. :KK66:)

Hoşbuldum. Yeni olmanın da ürkekliği ayrı güzel sanırım :)

Bu araada tartıldım ve kilom 67.2 boyumda 168 sevdiceğimi ziyarete gitmeden önce yaklaşık iki hafta düzenli beslenmeyle yine bu kilodan 62.5e düşmüştüm. benim problemim ev değil de sokağa çıkınca kendime sahip çıkamamam. amaaaaa o pantolonlar beni sıkmasın ben dişimi sıkıyım. hadi inşallahh :)
Bende yeniyim hosgeldin ama kolon guzelmis benim de bölüm 169 67 olsam bi rahatlicam

Çok gecmiş olsun canım aynı yaştayız seninle sağlık elden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor benim de kalbimde sorun çıktı düzensiz yaşam ve beslenme kilolar yüzünden ben o yüzden zayıflamaya karar verdim aslında sen bi diyetisyenle görüşsen aslında imkanın varsa. Sağlık sorunlarımızda bence hafifleyecek kilolar gittikçe
Geçmiş olsun çok çok değil aslında kilo ama ben şunu anladım anne olduktan sonra artık hiç bişe eskisi gibi değil benim önce Karnım bile agrimaz di şimdi heryerim ağrıyor çabuk hastalanyorum hep bi yorgunluk hali var

Bende 74.2 sabah tartildim 27 yaşındayım koca bir bebisim var :KK48:4 yaşında kendine minnos diyor calismiyorum sen neler yapıyorsun
Ben de 23 yaşıma adım atıyorum.Çalışmıyorum.Çocukluktan bu yana aynı kilolardayım.benim de 74 e çıktığım zamanlar oldu sonrasında üç ayda spor ve düzenli beslenmeyle 58e düşmüştüm. yine o kiloları istiyorum. senin de kilon kötü değil ki . hem çocuk doğurmak gerçekten zahmetli ve üzerine binlerce yük birikiyor insanın. aslında belki de o süreçte kendine bile ayıracak vaktin olmadı. şimdi biraz daha elden etekten çıkmış:KK66:) neden yapamayalım ki , neden o avmde ayyyy bunun 36sı yok mu büyük geldi yiiaaa diyen havalı kızların yanından geçerken hıh yapmayalım :KK76::KK76: şaka bi yana ben öyle zapzayıf olmak diilde şekilli dolgun ama fit bi görünüm sağlık istiyorum. totomu kaldırmaktan üşenmeyim istiyorum . çıldıracağında dayanamadığında ben burdayım artık biliyosun :))

Geçmiş olsun çok çok değil aslında kilo ama ben şunu anladım anne olduktan sonra artık hiç bişe eskisi gibi değil benim önce Karnım bile agrimaz di şimdi heryerim ağrıyor çabuk hastalanyorum hep bi yorgunluk hali var
Teşekkür ederim canim. Evet anne olunca öyle oluyor çünkü gece gündüz mesaide oluyorsun benim iki tane çok şükür büyük 9 yaşında küçük 1.5 yaşında ikisinin de ihtiyaçları farklı allahtan çalışmıyorum yoksa perişan olurdum ben.

Çok gecmiş olsun canım aynı yaştayız seninle sağlık elden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor benim de kalbimde sorun çıktı düzensiz yaşam ve beslenme kilolar yüzünden ben o yüzden zayıflamaya karar verdim aslında sen bi diyetisyenle görüşsen aslında imkanın varsa. Sağlık sorunlarımızda bence hafifleyecek kilolar gittikçe

EMELinEMELi EMELinEMELi ayrıca eşinin yardımcı olması ne güzel işlerde benim ki ben yaparım ama arkamdan gezme diyo ben de onu yapamıyorum o da bırakıyor:KK70::KK70:

Tskler. Canim aslinda benim bir diyetisyen kadar bilgim var gittimde ama dyt ile 10 dytsyensiz 20 toplamda 30 kilo verdim. Ogretmenim maddi durumum iyi sukur bu haftada bi denicem kilo vermeye devam edersem gitmem veremezsem giderim.

Allah var esim her ise yetisir yapar. Rabbim razi olsun ondan. Ben sil toz al yaptim. Bide 7 pantolon 4 gomlek utuledim

Sen calisiyormusun nerelisin

Bide ben bu sabah tartildim cumaya gore +500 niye anlamadim yavv
Canım çok sık tartılma derim. Ben önceleri 2gün geçerdi tartılırdım. Her seferinde + gördüğümde moralim bozulurdu bırakırdım olmuyor diye.
En güzeli haftada bir tartılmak. Hem arada tartıya çıkınca kafa karışıyor gerçek kilonu bilemez olur insan.

Ben de 23 yaşıma adım atıyorum.Çalışmıyorum.Çocukluktan bu yana aynı kilolardayım.benim de 74 e çıktığım zamanlar oldu sonrasında üç ayda spor ve düzenli beslenmeyle 58e düşmüştüm. yine o kiloları istiyorum. senin de kilon kötü değil ki . hem çocuk doğurmak gerçekten zahmetli ve üzerine binlerce yük birikiyor insanın. aslında belki de o süreçte kendine bile ayıracak vaktin olmadı. şimdi biraz daha elden etekten çıkmış:KK66:) neden yapamayalım ki , neden o avmde ayyyy bunun 36sı yok mu büyük geldi yiiaaa diyen havalı kızların yanından geçerken hıh yapmayalım :KK76::KK76: şaka bi yana ben öyle zapzayıf olmak diilde şekilli dolgun ama fit bi görünüm sağlık istiyorum. totomu kaldırmaktan üşenmeyim istiyorum . çıldıracağında dayanamadığında ben burdayım artık biliyosun :))
3 ay da cok iyi vermissin bende daha önce sporla verdim sporla vermek en güzeli çünkü tartidan çok ölçüler önemli ben herzaman tombiktim zaten ya 36 yi geçtim hiç 38 giymedim suan alt da ustte 40 beden dün yemek yeme ye gittik bi kadın gördüm 3 çocuklu o kadar fit ve bakimliydiki moralim bozuldu biraz çocuklarda büyük genç kız gibi maşallah ben neden öyle olmayim ki dedim bi tarafından fiskiran yaglar olduktan sonra ne kadar bakımlı olursan ol boş aslında

Teşekkür ederim canim. Evet anne olunca öyle oluyor çünkü gece gündüz mesaide oluyorsun benim iki tane çok şükür büyük 9 yaşında küçük 1.5 yaşında ikisinin de ihtiyaçları farklı allahtan çalışmıyorum yoksa perişan olurdum ben.
Allah bagislasin küçük seni baya yoruyordur şimdi çok hareketli oluyorlar tam o yaşta laf anlatmak Zor dün otopark ta 1.5 2 yaşında bi cocuk aniden aracın önüne atladı allahtan eşim çok yavasti durabildi annesi koştu ama ben okadar korktum ki eve gelene kadar kalbim deli gibi çarptı

Allah bagislasin küçük seni baya yoruyordur şimdi çok hareketli oluyorlar tam o yaşta laf anlatmak Zor dün otopark ta 1.5 2 yaşında bi cocuk aniden aracın önüne atladı allahtan eşim çok yavasti durabildi annesi koştu ama ben okadar korktum ki eve gelene kadar kalbim deli gibi çarptı
Amin canım Allah razı olsun evet ufaklık çok hareketli benimde çok kalp krizi eşiğine geldiğim oluyor acillere tasinmamiz boldur atıyor kendini ordan burdan. Ay o fit anneleri görünce bende üzülüyorum kızıyorum kendime ama bende öyle olacağım inşallah

X