Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ayyynen öyle. kendi topiğimde bi modelin fotoğrafını paylaştım onu gördükten sonra dedim sen hayırdır. Bana ne oluyor bize ne oluyor. 60 yaşında kadın 60. biz daha kaçız :) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayir-yani-ben-niye-yapamayim.987813/ istersen bize de bekleriz :)

Öyle gerçekten
Benim fırsatım olmuyor pek. Kayınvalidelerle aynı evde oturuyoruz. 2 çocuk var. Ev işleri yemek misafir falan ancak vakit buluyorum.
Allah yardimcin olsun canım ya senin isin epey zor. Benim kayın valide de beni altın günlerine götürmek istiyor bu hafta gitmedim 2 hafta sonra yine var napcam bilmiyorum gizli yapıyorum ya yemeden dünya laf söyleyip canımı sıkacak yesem kilo olacak

Peki ozaman menümu yazayım musaitken
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek domates ve peynirle tost

1 kayısı

Öğle
Avuç içi tavuk haşlama
1 küçük dilm kepekli ekmek
2 kaşık pilav
Yoğurt 3 kaşık

1 portakal 1 dikim elma

Aksam 18.30
2 parça fırında tavuk 1 dilim patates
1 bardak ayran
Salata
2 lt şu içtim saha içerim ve yeşil çay

Bide aynı evde oturarak hiss etmemeleri için uğraşmak ne kadar zor bilemezsin

Kızlar ilk kez c.tesi-pazar' ı da kazasız atlatıyorum. Motivasyonum çok iyi. Ama tabii ki mutluluğu cuma günü tartısıyla yaşayacağım inşallah. Umarım sizlerin de güzel geçmiştir. Yarın görüşürüz.

Sabah ılık elma sirkeli büyük bardak su
9.30 yarım muz

12.00 sandviç kepek ekmeğe peynir roka kırmızı biber koyup yedim 6 zeytin ile

13.30 sütlü nescafe

14.30-17.00 arasında bir adet bol fıstıklı ama mini baklava ve iki mini kurabiye.

19.00 da mercimek çorba ve 6 adet lahana dolma.

Su 2 lt olur ancak..
Akşam kaçamağı yok.. 7-8 gündür akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum.

Canımm kızlar da yazmışlar zaten. Tabii ki ne demek! Sen de katıl, fotoğraf çekebilirsen süper oluyor bence.. cuma günü tartı fotoğraflarımızı paylaşıyoruz.

Canım ya sen de şu an şu yazdıklarınla aynen hislerime tercüman olmuşsun. Devamlılık sağlayalım da, manyakça beslenmemize gece atıştırmaya, hareketsizliğe bir son verelim de. İnşallah bu defa olacak.

Ödem falan olmuştur canım ya öyle 1 gunde alınmaz ki kilo tuzlu bişey yediysen yada su az içtiysen ödem oluşmuştur cumayı bekliyorum ben tartılmak için ama bide bana sor içim içimi yiyo

Can'ım tartıya takılma su , wc, yemek vs insanı gerçekten yanıltıyor sen vicdanın rahat bir şekilde beslenmeye devam et

Haklisiniz oyle yapicam. Cumaya kadar sabir...

Kayserideyim fatmacim.

Selamlar canım.. sen devam et, haberleş, bir de tartı fotoğrafını cumaları paylaş bu yeter

Evet.. grupların yazısı çok uzun sayfalar 300 -400 :))) ben seni de listeye eklerim bu cuma tartı fotonu fotoğraf olmazsa da kilonu paylaşabilirsin.

Gayet guzel tebrik ederimmmm

Canlarım estağfurullah, izin vermek de ne demek? Bu bizim grubumuz, çabalıyoruz debelenip duruyoruz.. yeter ki sizler de beni bırakmayın.. birbirimize güç katalım.

Spor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pert

ah kuzum yaa.. okuyunca çok üzüldüm.. ama yine de sağlık olsun, umudumuz var, sen hafifledikçe sıkıntıların da o ölçüde hafifleyecek inşallah.

Canlarım estağfurullah, izin vermek de ne demek? Bu bizim grubumuz, çabalıyoruz debelenip duruyoruz.. yeter ki sizler de beni bırakmayın.. birbirimize güç katalım.
Teşekkür ederim sabah tartildim 74.2 yim beni eklesen ıyi olur cuma ya kadar eksiye geçmek istiyorum karsilastirma işime gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…