- 12 Şubat 2017
- 33
- 65
-
- Konu Sahibi goldenheart
Ayyynen öyle. kendi topiğimde bi modelin fotoğrafını paylaştım onu gördükten sonra dedim sen hayırdır. Bana ne oluyor bize ne oluyor. 60 yaşında kadın 60. biz daha kaçız :) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayir-yani-ben-niye-yapamayim.987813/ istersen bize de bekleriz :)3 ay da cok iyi vermissin bende daha önce sporla verdim sporla vermek en güzeli çünkü tartidan çok ölçüler önemli ben herzaman tombiktim zaten ya 36 yi geçtim hiç 38 giymedim suan alt da ustte 40 beden dün yemek yeme ye gittik bi kadın gördüm 3 çocuklu o kadar fit ve bakimliydiki moralim bozuldu biraz çocuklarda büyük genç kız gibi maşallah ben neden öyle olmayim ki dedim bi tarafından fiskiran yaglar olduktan sonra ne kadar bakımlı olursan ol boş aslında
Allah yardimcin olsun canım ya senin isin epey zor. Benim kayın valide de beni altın günlerine götürmek istiyor bu hafta gitmedim 2 hafta sonra yine var napcam bilmiyorum gizli yapıyorum ya yemeden dünya laf söyleyip canımı sıkacak yesem kilo olacakÖyle gerçekten
Benim fırsatım olmuyor pek. Kayınvalidelerle aynı evde oturuyoruz. 2 çocuk var. Ev işleri yemek misafir falan ancak vakit buluyorum.
Canım o anladığım kadarıyla bilgisayar is yerinde o yüzden hafta içinde daha aktif yani benim tahminim sen yaz yine deKızlar konu sahibi hala yok ben menu yazsam mi bilemedim
Bide aynı evde oturarak hiss etmemeleri için uğraşmak ne kadar zor bilemezsinAllah yardimcin olsun canım ya senin isin epey zor. Benim kayın valide de beni altın günlerine götürmek istiyor bu hafta gitmedim 2 hafta sonra yine var napcam bilmiyorum gizli yapıyorum ya yemeden dünya laf söyleyip canımı sıkacak yesem kilo olacak
Selam kızlarr.
Kaç gündür uğrayamıyorum. Yeni arkadaşlar katılmış bizehepimize uğurlu gelsin goldenheart in günlüğü :)
Baya toktum ya anlamdim bende
Iyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz
Teşekkür ederim inşallah bu al vermeler çok daha yorucu oluyor dört elle sarılmak lazım senin menüler e baktım çok güzel
Aramıza hoşgeldin sen devamlılık gösterdiğin sürece bizde destek olmaya devam ederiz acıkçası benim bir günlüğüm bile yok burası bana yetiyo motive olmak için hemen bakıyoyorum kızlar ne yapmış ne yemiş diye gördükçe daha da gaza geliyor insan umarım hepimiz hedefimize ulaşırız hatta koruma döneminde bile beraber oluruz
Canım çok sık tartılma derim. Ben önceleri 2gün geçerdi tartılırdım. Her seferinde + gördüğümde moralim bozulurdu bırakırdım olmuyor diye.
En güzeli haftada bir tartılmak. Hem arada tartıya çıkınca kafa karışıyor gerçek kilonu bilemez olur insan.
EMELinEMELi sen işin sırrını çözmüşsün o zaman inşallah verirsin de gerek kalmaz. Ben çalışmıyorum uğraştım ama olmadı memurluk. Mersinlşyim ben ama bursa da yaşıyorum. Sen nerelisin
Ödem falan olmuştur canım ya öyle 1 gunde alınmaz ki kilo tuzlu bişey yediysen yada su az içtiysen ödem oluşmuştur cumayı bekliyorum ben tartılmak için ama bide bana sor içim içimi yiyo
Can'ım tartıya takılma su , wc, yemek vs insanı gerçekten yanıltıyor sen vicdanın rahat bir şekilde beslenmeye devam et
Meraba, ben de kendime bir günlük açtım ama yine de bir grup dinamiği her zaman hem motivasyon hem de kikir kikir olup belki de kahkaha attırıp kalori yaktırabiliyor bazı gruplar onbinmilyon sayfaya ulaşmış çok yorucu.eğer aranıza beni de alırsanız çok sevinirim :)
Gayet guzel tebrik ederimmmmPeki ozaman menümu yazayım musaitken
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek domates ve peynirle tost
1 kayısı
Öğle
Avuç içi tavuk haşlama
1 küçük dilm kepekli ekmek
2 kaşık pilav
Yoğurt 3 kaşık
1 portakal 1 dikim elma
Aksam 18.30
2 parça fırında tavuk 1 dilim patates
1 bardak ayran
Salata
2 lt şu içtim saha içerim ve yeşil çay
Günaydın herkese iyi pazarlar ben kaç gündür gezmelerdeydim Evimi ihmal ettim evi supur toz al yaparım bugün konu sahibi de olumlu cevap verirse gruba gelmeme aksama menulerde görüşürüz(bol bol su Yeşilçay içmeyi unutmayalım )
Spor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pert
Teşekkür ederim sabah tartildim 74.2 yim beni eklesen ıyi olur cuma ya kadar eksiye geçmek istiyorum karsilastirma işime gelirCanlarım estağfurullah, izin vermek de ne demek? Bu bizim grubumuz, çabalıyoruz debelenip duruyoruz.. yeter ki sizler de beni bırakmayın.. birbirimize güç katalım.