Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Anaaaaa..
Duyduklarıma inanamıyorum :))))
Tlf ile yazarken pek emoji de koyulmuyor. Ne şanslısın.. tatlı sevmiyorsuuun! Un helvasını ilk kez yiyorsun...

Sağol canımmmm. Çok sevindim aynı durum ve görüşteyiz işte.. birazdan ben de dünkü menümü yazıcam. Allah bana da akıl fikir versin inşallah.

Son düzenleme:
Dünkü menüm..
Muhteşemdi...
Kaçamaksız..
Rutin..
türk kahvem suyum domatesim salatam yoğurdum..
iş dönüşü alışverişe gittim çocuklar akşam ne yiycez diyince haydi dedim pizza yapayım size.. malum cuma..
eve gelince mayalı hamur yaptım. 1 paket mantar 1 kilo kaşarın çeyrek kısmı biraz sucuk ile ev pizzası yaptım. Saat 8.30 oldu. O pizza (affedin) nasıl güzel koktu. Doyana kadar yedim. Bir iki dilim değiiil bildiğin patlayana kadar ayran içtim pizza yedim.
saat oldu 9..
9.30 da uyudum.
Su 2 Lt.
Spor Gündüz çok tempolu 40 dk. Bir basamak buldum. Step yapıyorum 40 dk süresince yürüyorum leslie bacak hareketleri yapıyorum ve o basamakta 20×3 her bacak için 60 kere inip çıkıyorum..
da..
Allah benim canımı almasın.. doyana kadar hem de akşamın sekizbuçuğunda yedim işte!!!!!!
Erkenden yatıp uyumam da cabası oldu. Eh öyle oluncek sabah 6.5 da ayaktayım.

Günaydın güzeller bende dün dev kaçamak vardı hiç yemek yemedim sürekli pasta yedim durdum ama çok mutsuz değilim erken saatti normalde bende ipler kopunca kopar dedim geç değil asildim suya çaya akşam 8 de yürüyüşe gittim 1 saat tempolu yürüyüş 200 metre kos 4 kat hızlı hızlı merdiven cik telafi etmesede ceza olsun dedim ve sabah tartildim şükür artı yok düne göre

Kizlar cok sinirim bozuk +1.6 delircem ben daha napiyim diyet yaparak kilo aliyorum birakmam an meselesi
Emel şaşkınim sen daha öncede kilo vermişsin tecrübelisin bu konuda dünkü kaçamak dahi sayılma z b nce hem sabah saati hafta boyunca da süper din regl uykusuzluk stres bı durumun mı vardı yada sen evde de mı yapsan takibini kendi tartında

Günaydın kraliçem benzer durumdayız hem hafta sonu hepimizde bı dağılma oluyor tatil veya tartı gününü savmanin rahatlığıyla diyorum ki acaba pazartesi günleride bildirim yapsak nasıl olur listeye eklemezsin sadece kontrol amaçlı kilolarımizi yazsak

Kizlar cok sinirim bozuk +1.6 delircem ben daha napiyim diyet yaparak kilo aliyorum birakmam an meselesi
Emelcim bi + yağ mi su mu diyetisyen söylemiyor mu canım ya benim ki artan suyu azalan yagi hep söylüyor ayrıntılı olarak geçen kontrolde 300 gr vermiş gözükmesine rağmen 1 kilo yağdan gitmişti 700 gr ödem oluşmuş dedi boyle ayrıntılar yok mu. Diyetisyen mi değiştirsen bilemedim. İnsulin için hic birşey yapmadı mi anlamıyorum ki hic normal değil

Selamlar iyi hafta sonları herkeseee
EMELinEMELi bazen kilo verme duruyor ama dirayetli olunca gene patır kütür iniyor aşağı doğru...
Bir de böyle durumlarda diyetisyenlerin verdiği sadece 3 günlük diyetler oluyordu.
Bence başaracaksıııın moralini bozmaaaa

Bence de haftada 1 kilo bildirimi motivasyonu ayakta tutmak için az olabilir, haftada 2 ye çıkarmak çok iyi fikir

Selam. Lesliyi hiç bilmiyorum. Evde yapılabiliyor mu? Ben de hava kötü olunca çocukla dışarı çıkamıyorum. Evde yapılacak bir hareket spor arıyorum. Koşu bandım filan yok, alamam da. O basamak nasıl bir şey, ben de step mi yapsam evde? İp atlıyım dedim ama çok kilolu olunca dizlere zararlı diye biliyorum. Ne yapabilirin evde?

EMELinEMELi canımmm aaaa gerçekten ben de inanamıyorum.
Lütfen pes etme..
Sağlıklı beslenmeye ve hareket etmeye devam et. Ne dedi diyetisyen.. bir açıklaması olmalı bu duruma.

Emel cim yılmak yok diyetisyenden memnun kalmazsan degistir
Benim arkadaşlarım gidiyor birbucuk ayda 8 dokuz kilo verdiler.bende takıldı dedim Dr takılma olmaz demis

Arkadaslarim oncelikle tsekkur ederim. Destginiz ilginiz sahiplenisiniz icin. 1kg yagdan gitmis dedi ama tarti da +1.6. Gosteriyo dedi odem olabilir dedi su seviyem iyi cikti acaba 3 gun ben baya yiruyus spor falan yaptim kas mi oldu ki?

Ama yilmak yok haftaya insallah artilarvgider birde eksiye duserim. Vardi bir yerde hatam.
Fatmacim ins ici. Bise vermedi kg verince direnc kirilir dedi ama ben ilac almayi dusunmuyor degilim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…