Sagol kralicem tsklerrrrr destegin ve verdigin moral icin
goldenheart .
M Melek1450 Cok bi artiniz yok canlarim nasilsa bubhafta dikkatbedip vereceksiniz..
tezbitsin kuzum bravo sana cok iyi 700un uzerinde veemiyorum. Bu sene ben dirancin olmasina ragmen cok iyi vemissin.
Kac yasindasin ne yaoarsin ne edersin evli misin paylasirmisin seni daha iyi taniyalim.
Tekrar selamlar...35 yaşındayım, 1 evladım var, hayatım boyunca liseden beri diyim hep kilo sorunum oldu, ailede de var, şeker de var ailedr. Hp kendi kendimle cebelleştim, bazen saldım, bazen topladım. 1-2 kere 1 er seans filan diyetisyene gittim senelerce ama ayak uyduramadım, diyetisyen bile beni motive edemedi bazen. Kendi kendime 18, 23 kg filan verdiğim zamanlar oldu. Ama evlilik sonrası bir düşütüm, bir çıktım derken, sigarayı bırakıp hamile kalınca olanlar oldu. Doğum kilolarımı veremedim, evde bebek bakıyorum. Çok hareketli bir yaşamım yok, kışın oturdum tabi sürekli. Tiroidle ilgili doktora gittim, takip edecek, bu arada insülin direncin var, hap kullan, kilo ver, mayısta gel dedi...
Benim durumum bu işte...
Biliyorum bayaa bir kilo vermem gerekiyor ama hergün perhize başlayıp bırakmak başlayıp bırakmak...böyşe ömrüm geçti kaç aydır...
Bu sefer inşallah güzel başladım, motivasyonum iyi. Sizlerle birlikte de tabi daha iyiyim...
Sağolun
Bence yavaş değil, biz hep 300, 500, 700 gr. ilerleyebiliyoruz. Bence haftada 700 gr. üstü verilmesi oldukça müthiş!
Müthişsin arkadaşım!!
Geçen hafta 2.1 kg vermiştim. Çok şişman olunca daha çabuk veriliyor sanırım, sonra ideal kiloya yaklaştıkça vermek zorlaşıyormuş...
Gönül ister ki ayda 10 kilo 10 kilo verelim bi bakalım 3 ayda bitmiş..
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...