• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Arkadaslarim oncelikle tsekkur ederim. Destginiz ilginiz sahiplenisiniz icin. 1kg yagdan gitmis dedi ama tarti da +1.6. Gosteriyo dedi odem olabilir dedi su seviyem iyi cikti acaba 3 gun ben baya yiruyus spor falan yaptim kas mi oldu ki?

Ama yilmak yok haftaya insallah artilarvgider birde eksiye duserim. Vardi bir yerde hatam.
Fatmacim ins ici. Bise vermedi kg verince direnc kirilir dedi ama ben ilac almayi dusunmuyor degilim de
Evet kas artışı olabilir bende de oldu bu hafta ben görüntü ve göbekte güzel değişim gördüm hatta eşimde söyledi ama tartıda artı çıktım

Selam. Lesliyi hiç bilmiyorum. Evde yapılabiliyor mu? Ben de hava kötü olunca çocukla dışarı çıkamıyorum. Evde yapılacak bir hareket spor arıyorum. Koşu bandım filan yok, alamam da. O basamak nasıl bir şey, ben de step mi yapsam evde? İp atlıyım dedim ama çok kilolu olunca dizlere zararlı diye biliyorum. Ne yapabilirin evde?[/QUOTE
Bence evde yapılabilecek en güzel spor leslie ben 85 kiloyken zumbaya başladım ayaklarım çok sisiuordu kilo azalınca da ha kolay oldu yürüyüş yaoamadikca leslie yap hiç zorlamaz seni

Bu hafta sonları bize yaramıyor kızlar insan 1 günde 700 gr 800 gram artamaz ki doğamıza aykırı vücut ağırlığı oluşabiliyor ödem gibi yediklerimizi hemen vücuttan atmıyoruz ki hepsi tartiya yansıyor. Pazartesi bildirim bana da uyar hafta sonunu kontrol amaçlı. Böylelikle nasıl olsa cumaya telafi ederim yiyeyim demeyiz

Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir yeşillik domates salatalik biber 2 ceviz çay
Öğle 14.00
Kayinvalidemdeydim mecbur liste dışı 1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara 16 .00 yapmadım
Aksam 19.00
5yk sebze 1 kase salata 1 bardak ayran
Ara 21.00
5 badem
Su 2.5 olur spor 45 dk eliptik 30 dk ağırlık ve sıkılaşma

Menüm
Sabah 9.30
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir yeşillik domates salatalik biber 2 ceviz çay
Öğle 14.00
Kayinvalidemdeydim mecbur liste dışı 1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek 2 zeytin
Ara 16 .00 yapmadım
Aksam 19.00
5yk sebze 1 kase salata 1 bardak ayran
Ara 21.00
5 badem
Su 2.5 olur spor 45 dk eliptik 30 dk ağırlık ve sıkılaşma
Cokmiyi canim afiyet olsun

...... MENUM......

SABAH (10.30)
1 dlm ekmek
2yk mantar sote
1h.yumurta

ÖĞLE (14.30) (gun de)
1kete
1 dlm y. Pasta
3yk bezelyeli yogurtlu dereotlu salata

AKSAM
Yogurt

SU 2.6

Muttapa7555 Muttapa7555 ve anlayan arkadaslar gecen hafta ve bu hafta olcum degerlerimi yaziyorum biln beni aydinlatabili mi?

Gecen hafta. . . . Bu hafta.......
Yag 39.7. . ***********38.7
Sivi 35.4***********37.3
Yagdisikg49.3*******51.9
Kas 46.8***********49.3

Muttapa7555 Muttapa7555 ve anlayan arkadaslar gecen hafta ve bu hafta olcum degerlerimi yaziyorum biln beni aydinlatabili mi?

Sivi 35.4***********37.3
Yagdisikg49.3*******51.9
Kas 46.8***********49.3
Emelcim yağ azalmış ama kas kutlen artmış ayrıca su da ve posa da artış var. Yani kilo değil artı olan bağırsak içindeki artıklar diyeyim artik sen anla. Ama kaslarında ki artış iyi birşey çünkü kas arttıkça yag daha hızlı gidiyor canım

Emelcim yağ azalmış ama kas kutlen artmış ayrıca su da ve posa da artış var. Yani kilo değil artı olan bağırsak içindeki artıklar diyeyim artik sen anla. Ama kaslarında ki artış iyi birşey çünkü kas arttıkça yag daha hızlı gidiyor canım
Sagol aydinlattigin icin canim cok tsk ederim

...... MENUM......

SABAH (10.30)
1 dlm ekmek
2yk mantar sote
1h.yumurta

ÖĞLE (14.30) (gun de)
1kete
1 dlm y. Pasta
3yk bezelyeli yogurtlu dereotlu salata

AKSAM
Yogurt

SU 2.6
Yaş pasta olsa da yesek yaa :D

Sivi 35.4***********37.3
Yagdisikg49.3*******51.9
Kas 46.8***********49.3
Bence 1 haftadaki değişim çok güzel. Tartıya yansıyan kilo artışı kas artışı. Bizim için önemli olan yağdan kaybetmek olduğu için yani sağlıklı diyetlerde bu böyle, o yüzden kas artışı çok güzel, ayrıca suyun artışı da çok iyi. Genelde su çok içmeyen bir toplumuz çünkü halbuki vücudun suya ihtiyacı var kilo verirken şart. Yani tartıları boşverin bence bu analiz çok güzel kilo verdiğini yağ verdiğini gösteriyor...Yağ dışı kiloya aynı zamanda kemikler de girer tabi.
Süper:nazar:
:KK49:Bugünkü menüm:
Kahvaltı 10: 1 bardak süte neskafe
Öğlen 14: 1 çay bardağı çekirdekli siyah üzüm, 1 kase yoğurt
Arada: yarım avuç sarı leblebi
Akşam 19: Etli dolma 1 tabak, 1 kase yoğurt
2 lt su

Yaş pasta olsa da yesek yaa :KK70:

Bence 1 haftadaki değişim çok güzel. Tartıya yansıyan kilo artışı kas artışı. Bizim için önemli olan yağdan kaybetmek olduğu için yani sağlıklı diyetlerde bu böyle, o yüzden kas artışı çok güzel, ayrıca suyun artışı da çok iyi. Genelde su çok içmeyen bir toplumuz çünkü halbuki vücudun suya ihtiyacı var kilo verirken şart. Yani tartıları boşverin bence bu analiz çok güzel kilo verdiğini yağ verdiğini gösteriyor...Yağ dışı kiloya aynı zamanda kemikler de girer tabi.
Süper:nazar:
:KK49:Bugünkü menüm:
Kahvaltı 10: 1 bardak süte neskafe
Öğlen 14: 1 çay bardağı çekirdekli siyah üzüm, 1 kase yoğurt
Arada: yarım avuç sarı leblebi
Akşam 19: Etli dolma 1 tabak, 1 kase yoğurt
2 lt su
Ben senin diyet mantığını çözemedim valla tüm gün birşey yeme sonra 1 tabak etli dolma vücut depo yapmaz mi ki acaba kıtlık var A dostlar deyip:işsiz: hic bilemedim yani. Dayanıyorum diyorsan helal olsun benim diyet öncesi beslenme şeklim böyleydi 55 den 75 e doğru giden yolda

Ben senin diyet mantığını çözemedim valla tüm gün birşey yeme sonra 1 tabak etli dolma vücut depo yapmaz mi ki acaba kıtlık var A dostlar deyip:işsiz: hic bilemedim yani. Dayanıyorum diyorsan helal olsun benim diyet öncesi beslenme şeklim böyleydi 55 den 75 e doğru giden yolda
Teşekkür ederim çok güzel moral verdiğin mesajların oluyor benim için.
Yazdıklarını yapıcı eleştiriler değil.
Yapıcı şekilde, veya motive edici şekilde bir laf söylemeyeceksen mesajlarıma cevap yazmazsan sevinirim.

Selam. Lesliyi hiç bilmiyorum. Evde yapılabiliyor mu? Ben de hava kötü olunca çocukla dışarı çıkamıyorum. Evde yapılacak bir hareket spor arıyorum. Koşu bandım filan yok, alamam da. O basamak nasıl bir şey, ben de step mi yapsam evde? İp atlıyım dedim ama çok kilolu olunca dizlere zararlı diye biliyorum. Ne yapabilirin evde?
Canımmm youtube dan "leslie 3 mil" yaz çıkar harika ve evde yapılabiliyor.

Canımmm youtube dan "leslie 3 mil" yaz çıkar harika ve evde yapılabiliyor.
Yarın bakıyım...bu ara evdeki eşyaları kutulama tadilat ve taşınma işlerimiz var, o kadar yoğun sıkıcı ki, hele çocukla...spor mpor da hak getire oldu, saatler de şaştı koşturmaktan

Back