• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Arkadaslarim oncelikle tsekkur ederim. Destginiz ilginiz sahiplenisiniz icin. 1kg yagdan gitmis dedi ama tarti da +1.6. Gosteriyo dedi odem olabilir dedi su seviyem iyi cikti acaba 3 gun ben baya yiruyus spor falan yaptim kas mi oldu ki?

Ama yilmak yok haftaya insallah artilarvgider birde eksiye duserim. Vardi bir yerde hatam.
Fatmacim ins ici. Bise vermedi kg verince direnc kirilir dedi ama ben ilac almayi dusunmuyor degilim de
Çok doğru düşünmüşsün Emelcim. Kas yapmış olabilirsin. Sen bu yolda yürümeye devam et. Yarın için başarılar. Sevgiler.

Teşekkür ederim çok güzel moral verdiğin mesajların oluyor benim için.
Yazdıklarını yapıcı eleştiriler değil.
Yapıcı şekilde, veya motive edici şekilde bir laf söylemeyeceksen mesajlarıma cevap yazmazsan sevinirim.
Tezbitsinim.. öyle deme.. Muttapa7555 Muttapa7555 ile aylardır beraberiz biz.. kırıcı değildir inan ki sen de zamanla hepimizi (tabii istersen) tanıyacaksın. Bu grupta herkes motivasyon için burada. Kimsenin avukatlığına da soyunmadım elbette.. ama listende tüm gün aç kalmış gibisin, akşamı da mesela bir elma yoğurt desen anlardım ben de.. ama bazen ben de bu hataya düşmüyor değilim. Neyse.. @fatma7454 @EMELinEMELi ikisinin de listeleri çok örnek listeler her zaman.

Çok yorgunum arkadaşlar. Uyuyakalmadan mesajımı tamamlamak istiyorum. :)) Emelcim çok sevindim haftada 1 kilo yağdan çok güzel. Diyetisyenin neden seni bilgilendirip motive etmiyor acaba. Şaşırdım doğrusu.
Ben bugün bol karbonhidrat aldım. Menüm diye bahsedebilecegim pek birşey yok çünkü sanki durmadan yedim gibi hissediyorum. 2,5 lt su içtim.Yarın da böyle olacak gibi. Eşim istediğim kiloya ulaşırsam bana kahvaltı ısmarlayacakti onu gerceklestirecegiz bu pazar. Akşam da diyetimden dolayı sürekli ertelediğim arkadaşıma çaya gideceğiz. Vallahi ben korktum pzt tartısından :-)

Teşekkür ederim çok güzel moral verdiğin mesajların oluyor benim için.
Yazdıklarını yapıcı eleştiriler değil.
Yapıcı şekilde, veya motive edici şekilde bir laf söylemeyeceksen mesajlarıma cevap yazmazsan sevinirim.
Valla isteyen isteği şekilde anlar kusura bakma mesajlarımı tekrar tekrar okurum kırıcı olmamak için sen 2 öğün besleniyorum havası verdiğin için fikrimi belirttim. Benim seninle ne derdim olabilir ki seni kırmak isteyeyim SENİN MESAJİN DAHA KIRICI SENİN MESAJLARINA SON CEVABIM @tezbitsin hanim

Çok yorgunum arkadaşlar. Uyuyakalmadan mesajımı tamamlamak istiyorum. :)) Emelcim çok sevindim haftada 1 kilo yağdan çok güzel. Diyetisyenin neden seni bilgilendirip motive etmiyor acaba. Şaşırdım doğrusu.
Ben bugün bol karbonhidrat aldım. Menüm diye bahsedebilecegim pek birşey yok çünkü sanki durmadan yedim gibi hissediyorum. 2,5 lt su içtim.Yarın da böyle olacak gibi. Eşim istediğim kiloya ulaşırsam bana kahvaltı ısmarlayacakti onu gerceklestirecegiz bu pazar. Akşam da diyetimden dolayı sürekli ertelediğim arkadaşıma çaya gideceğiz. Vallahi ben korktum pzt tartısından :-)
Afiyet olsun canımmm...
Ece yi takip ediyo musun? 58 oldu korumaya geçti ve kız hala da yemiyor dün pastadan iki çatal alırım diyordu:KK70:yakında dualarıma "Allahım bize Ece sabrı ver" diye dua edicem.

Kızlar dün bütüüün gün koşturdum.
Sabah 10.30 domates salatalık biber peynir iki dlm tb ekmeği zeytin.
Öğlen misafirim geldi
16.30 iki dilim pizza -kendim yaptım- iki dilim dilim cevizli kek haşlama tavuk z.yağlı pırasa çay.
Akşam 22.00 bir dilim kek

Su 2 litre
Spor yok ama misafirden sonra çocukların perdeyi yıkadım 12 ye kadar sil ütüle as toz al derken gece 12 de yattım.

Bu hafta sonları bize yaramıyor kızlar insan 1 günde 700 gr 800 gram artamaz ki doğamıza aykırı vücut ağırlığı oluşabiliyor ödem gibi yediklerimizi hemen vücuttan atmıyoruz ki hepsi tartiya yansıyor. Pazartesi bildirim bana da uyar hafta sonunu kontrol amaçlı. Böylelikle nasıl olsa cumaya telafi ederim yiyeyim demeyiz
Evet canım ben de öyle düşünüyorum.

Valla isteyen isteği şekilde anlar kusura bakma mesajlarımı tekrar tekrar okurum kırıcı olmamak için sen 2 öğün besleniyorum havası verdiğin için fikrimi belirttim. Benim seninle ne derdim olabilir ki seni kırmak isteyeyim SENİN MESAJİN DAHA KIRICI SENİN MESAJLARINA SON CEVABIM @tezbitsin hanim
2 öğün besleniyorsun havası vermek ne demek oluyor acaba ben size yalan dolan öğünler mi yazıyorum, ne yediysem onu yazdım. Sen kendini iki kilo verdim filan diye iki kere diyetisyene gittim diye diyetisyen veya sağlıkçı filan sanmışsın canım burda ukalalıklar yapıp da anca bu grupta seni çekecek 3 veya 5 kişiye ahkam kesebilirsin anladın mı.
Madem çok süper biliyorsun uygulasaydın da artıya geçeceğine eksiye geçseydin ama ben kilo veriyorum, acaba bunu mu kıskandın bilemedim. Tahminim bu yönde.
Ayrıca internet üzerinden kaba saba davranmak ona buna terbiyesizlik saygısızlık yapmak kolay nasılsa yüz yüze değiliz değil mi...
Ayrıca da grup kurucusu kendini süper diyetisyenvari sanan diğer arkadaşım kraliçe lakaplı olan kardeşim, sen güzel güzel yazıyordun, eleştiriyorsan da kırmadan güzelce diyordun bir şeyi, teşekkür bile etmiştim. Ama eskiden beri grupta var muhabbetim var diye fatma hanımın beni aşağılamaya çalışan birkaç mesajını (birkaç sayfa önce de oldu bu tür mesajı) hiç önemsemeyip benim gtuptan çıkmamı istemen kadar saçma, yersiz, dengesizce bir durum olamaz, bu sadece sizin ikinizin komikliği. Acaba tezbitsin haklı mı bir uzaktan objektif bakıyım mesajlarına demedin. Nasılsa eskisi fatma yenisi tezbitsin, o zaman yenisini özelden mesaj atıp kovayım dedin. Ne kadar da sağduyulu, objektif bir kişilikmişsin...(anlamadıysan kinaye yaptım)
Bana bak fatma kardeşim burda ahkam kesmeyi herkes yapar, geç cep telinin başına yaz da yaz...dimi
Bu arada inşallah ideal kilonuza kavuşursunuz ama gene de kendinizi kilolu, özgüvensiz hissedersiniz, gene de vücudundan mutlu olmazsınız. Çünkü beni üzüp motivasyonumu bozmaya çalıştın sen fatma kardeşim. Çünkü bu konuda benim senden daha çok şey bildiğimi farkettin, baktın benim yorumlarım seninki gibi kulaktan dolma değil, daha akıllıca, bana saldırdın dimi...anlamadım mı ta baştan beri sanıyorsun. Çevrendeki insanların iyiliğini istesen hayatında da daha mutlu olursun.
Velhasılı kelam hoşçakalın. Gruptaki diğer arkadaşlar sağolsunlar. Ha arkamdan atar tutarlarsa (nasılsa sizler önceden tanıştığınız ve ben yeni olduğum için normal...) onlar için de aynı dileklerim geçerli.

Kızlar dün bütüüün gün koşturdum.
Sabah 10.30 domates salatalık biber peynir iki dlm tb ekmeği zeytin.
Öğlen misafirim geldi
16.30 iki dilim pizza -kendim yaptım- iki dilim dilim cevizli kek haşlama tavuk z.yağlı pırasa çay.
Akşam 22.00 bir dilim kek

Su 2 litre
Spor yok ama misafirden sonra çocukların perdeyi yıkadım 12 ye kadar sil ütüle as toz al derken gece 12 de yattım.
Tamam misafirli biraz rahat bı gün olmuş ama bana 22 de yenen kek fazla geldi erken bitirdiğin için
Acıktın muhtemelen

Vallahi tutayım kendimi koruklmeyim dedim ama düşündüğümü söylemeden yapamam buraya menülerimizi boşuna yazmıyoruz tabi ki elestirecez Fatma'nın yorumunu gece ben okudum daha tartışma yokken bana bı garip geldi açıkçası hiç bize boyle bi yorum yapmamıştı tezbitsin in alınacağını düşünmüştüm fakat
Tezbitsin sen öyle bı tepki vermişsin ki fazla azz kalır burda kimse kimsenin babasının kızı değil yeni eski muhabbeti nedir yani burda ne Fatma'nın ne diğer arkadaşların ben diyetisyen edasıyla bilmişlik yaptığını düşünmüyorum burda herkesin zaten bı diyet geçmişi var birbirimizden birşeyler kapmaya çalışıyoruz en azindan ben öyle düşünüyorum ayrica kilo vermemi kiskanmis diyorsun canım zaten senin kilonla Fatma arasında 20 kilo var biz burda kiskansak sidelya yi kiskaniriz demi onu da şükür kıskanmak yerine ozeniyoruz taktir ediyoruz kilo vereni kiskanmak değil örnek alırız kendimize daha bizim ne yorum yapacağımı zi görmeden peşin peşin çirkin dileklerini yapıştırmış sin
Yolun açık olsuuuun:KK59:

Kızlar daha önce peynirle ilgili bi yorum yaptigim da verdiği cevap yüzünden daha mesafeli olma ihtiyacı hissettim o yüzden de mesajıma canım cicim yazmadım sadece onun dışında ben mesajım da kırılacak birşey görmüyorum hatta kendi hatamdan bahsettim kilo almamın sebebi olarak. Size yazdıklarım arasında sizi rahatsız eden kelime bile varsa söyleyin lütfen düzeltirim durumu. Ben ne kimseyi kıskanırım nede onun gibi beddua ederim. Çok şükür özgüvenim de var kendime inancımda en başından belirttiğim gibi sağlığım için kilo veriyorum güzellik için değil.

Yolun açık olsun arkadaşım. Kimseyle bir derdimiz olamaz bizim. Estağfurullah kimseyi kovmak haddim değildir. Ben naçizane ve dostane yazdım sana. Rica ettim senden. Çünkü biz bu grupta bir aile olduk. Birbirimize öyle bir his yaşattık dile kolay 4 aydır beraberiz. Arada huzursuzluk oldu.. bu hepimizin moralini bozacaktır eminim. Eski yeni ayrımından ziyade uslup farkı diyelim. Yine de sağlıcakla istediğin kiloya düşmen temennisi ile hoşçakal.. tezbitsin tezbitsin

Aynen öyle.. hem acıktım hem boşboğazlık ettim.. Bu hafta +100 geldim üstelik. NeyimeP.tesi tartılmak iyi olacak..
Bugün toparlarsın canım inşallah özellikle aksam öğünü çok etkiliyor tartiyi. Malum benim de + geçen hafta bakalım sonucumuz ne olacak

Bugün toparlarsın canım inşallah özellikle aksam öğünü çok etkiliyor tartiyi. Malum benim de + geçen hafta bakalım sonucumuz ne olacak
Bol su içeceğim Fatmacım. Ütüm var zaten diz boyu...
Üstte tam çıkmamış.. "neyime güvendiysem" diycektim. Ankara da kar var miniklerin şansına..
23 Nisan'ımız kutlu, Miraç Kandilimiz mübarek olsun. Hedefimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım inşallah.

Back