- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.341
Slm kizlar cok yogunum 23 nisan gosterileri ne hazırlanıyoruz baya yorucu.
...... MENUM......
SABAH (07.30)
1 kkb. Peynir
1yk menemen
1dlm ç. ekmegi
3zeytin
Marol
ARA(10.30)
10 badem
1 sb sut
ÖĞLE (15.30)
4yk tavuk sote
2dlm ekmek
Salata
AKSAM (19.30)
5 p. Kizartma
1 kkb peynir
2 dlm salam
2dlm k. Ekmegi
SU 2.6
10. 000 adim. Hizli tempo yuruyus
Glikofen di benimkisi.
Ben tekrar yetmiş olsam keşke
Daha ne olsun canım maşallahGünaydın kızlaaar
Geçen cuma 86.7 kg
Bugün 85.5 kg
Fark -1.2 kg
Yavaş yavaş oluyo ama...inşallah olacak
Canım yaaa sende artık şu yürüyüş ve adımları görüyorum ya, nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. Bravo.. hem listene hem sporuna hem suyuna!
Yok canim inan ki farkediyor tarti bozuksa diye normal cubuklu tartilardan da aldim aynilar degismiyorlar tiroid de nodul ciktiktan sonra yasar oldum ben bu durumu bu sene surekli artik ama dr lar bisey yok diyorlar cozemedim
Gunaydin resim yüklenmiyor
65.9 ben şok ben şaşkin
Arkadaşlar dün misafirim vardı gidemedim hiç. Pek de iyi beslenemedim ama yazıcam yazmayı bırakmak istemiyorum. Bu hafta biraz böyle geçecek gibi. Görümcem , kaynım şehir dışında oturuyorlar onlar geldiler.Dedigim gibi bu hafta sonu gezmeli tozmalı yemeli içmeli bı hafta sonu olacak ama gelecek hafta telafi edicem ve spora da başlayacağım Allah'ın izniyle.
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Salatalık, domates
Öğle
1 kase çorba ( Eristeli, mercimekli, nohutlu)
Ara
1 yk karnıyarığın iç harcı ( fazla geldi yemek yaparken attım ağzıma)
Akşam
1 kase çorba
3 yk tavuklu patatesli bezelye yemeği
3 yk pilav
3 yk kereviz salatası
1 tk karnıyarığın kıyması
Gece
Pasta yapmıştım ondan 2 kk kadar yedim
Görümcem kömbe getirmiş ona da bayılırım yarımdan az yedim
Beyaz çay içtim.
Suya hiç dikkat edemedim. Hazır suyumuz bitmişti çeşme suyu da midemi bulandırdı fazla icemedim
İşte böyle kızlar
Muhtemelen tartıda artı çıkarım ama dediğim gibi haftaya telafi edicem.
Günaydın kızlaaar
Geçen cuma 86.7 kg
Bugün 85.5 kg
Fark -1.2 kg
Yavaş yavaş oluyo ama...inşallah olacak
Günaydın herkese 73.7 +200
Günaydın ben yine + dayımEki Görüntüle 1985228 moralim çok bozuldu kızlar sağlık olsun diyemeyecegim bu kez offff
Aynen bı atsam hafta sonu kaçamak yapmıştım ama toparladım bol hareket su beslenme iyiydi diye düşünüyorum senin de artı olmana şaşırdım hafta başından bu yana iyi gitmiştinNe yapalım cancağzım.
Sağlık olsun.
Şu 3,7 kiloyu bi atsan müthiş rahatlayacaksın sen de.
Bu hafta daha gayretli olalım
Ben de +100 ama keşke - gelseydim.
Tekrar selamlar...35 yaşındayım, 1 evladım var, hayatım boyunca liseden beri diyim hep kilo sorunum oldu, ailede de var, şeker de var ailedr. Hp kendi kendimle cebelleştim, bazen saldım, bazen topladım. 1-2 kere 1 er seans filan diyetisyene gittim senelerce ama ayak uyduramadım, diyetisyen bile beni motive edemedi bazen. Kendi kendime 18, 23 kg filan verdiğim zamanlar oldu. Ama evlilik sonrası bir düşütüm, bir çıktım derken, sigarayı bırakıp hamile kalınca olanlar oldu. Doğum kilolarımı veremedim, evde bebek bakıyorum. Çok hareketli bir yaşamım yok, kışın oturdum tabi sürekli. Tiroidle ilgili doktora gittim, takip edecek, bu arada insülin direncin var, hap kullan, kilo ver, mayısta gel dedi...Sagol kralicem tsklerrrrr destegin ve verdigin moral icin
goldenheart . M Melek1450 Cok bi artiniz yok canlarim nasilsa bubhafta dikkatbedip vereceksiniz..
tezbitsin kuzum bravo sana cok iyi 700un uzerinde veemiyorum. Bu sene ben dirancin olmasina ragmen cok iyi vemissin.
Kac yasindasin ne yaoarsin ne edersin evli misin paylasirmisin seni daha iyi taniyalim.
Geçen hafta 2.1 kg vermiştim. Çok şişman olunca daha çabuk veriliyor sanırım, sonra ideal kiloya yaklaştıkça vermek zorlaşıyormuş...Bence yavaş değil, biz hep 300, 500, 700 gr. ilerleyebiliyoruz. Bence haftada 700 gr. üstü verilmesi oldukça müthiş!
Müthişsin arkadaşım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?