Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Canım yaaa sende artık şu yürüyüş ve adımları görüyorum ya, nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. Bravo.. hem listene hem sporuna hem suyuna!

Canım yaaa sende artık şu yürüyüş ve adımları görüyorum ya, nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. Bravo.. hem listene hem sporuna hem suyuna!

Sagol kralicem tsklerrrrr destegin ve verdigin moral icin

goldenheart . M Melek1450 Cok bi artiniz yok canlarim nasilsa bubhafta dikkatbedip vereceksiniz..

tezbitsin kuzum bravo sana cok iyi 700un uzerinde veemiyorum. Bu sene ben dirancin olmasina ragmen cok iyi vemissin.
Kac yasindasin ne yaoarsin ne edersin evli misin paylasirmisin seni daha iyi taniyalim.

Yok canim inan ki farkediyor tarti bozuksa diye normal cubuklu tartilardan da aldim aynilar degismiyorlar tiroid de nodul ciktiktan sonra yasar oldum ben bu durumu bu sene surekli artik ama dr lar bisey yok diyorlar cozemedim

Serrazcığım ne diycemi bilemedim şu an..
Sadece sen spora ve sağlıklı beslenmeye devam et arkadaşım. Elbet gerisi gelecektir.

Yazman,
Ne yaptığını bilerek hareket etmen, yapılmayacağı yapmış olmanı farkediyor olman..
Böyle yapmak zorundayız zaten.. tekrar şişman olmamak için!
Tebrikler sana gelsin! Kendini bilerek takipte kaldığın için.

Ne yapalım cancağzım.
Sağlık olsun.
Şu 3,7 kiloyu bi atsan müthiş rahatlayacaksın sen de.
Bu hafta daha gayretli olalım
Ben de +100 ama keşke - gelseydim.
Aynen bı atsam hafta sonu kaçamak yapmıştım ama toparladım bol hareket su beslenme iyiydi diye düşünüyorum senin de artı olmana şaşırdım hafta başından bu yana iyi gitmiştin

BU HAFTA NEDEN +100 geldim?
M Melek1450
Kızlar
Dün akşam salata + ev yapımı tavuk şinitzel + iki büyük bardak ayran + kaçamak olarak 5 ymk kş irmik helvası + 5 adet çilek yedim aslına bakarsanız bu yediklerimde de çok sorun yoktu saat 7 den sonra birşey yemedim.
Amaaaa
Salı sinema
Çarşamba tiyatro
Çocuklar iş ev derkennnn bende pil bitti
Dün yediklerimi daha eritemeden, akşam sporumu yapamadan bitki çayımı içemeden 8'de uyudum.
Ben o +100 ü buna bağlıyorum. Tartı günü diye keşke dişimi sıksaydım ama yapamadım

Desteğiniz için sagolun kızlar aslında çok yedim denemez hatta 2 gün boyunca sadece tavuk suyuna çorba içtim sabah öğle akşam ama liste dışına çkmış oldum ve spor yapamadım bazen su 1 litre bile olmadı düzensiz olunca böyle oluyor. Özellikle spor yapamamak beni çok üzüyor. Rüyama bile giriyor tam spor yapacakken çocuklar uyanıyor hastalanıyor falan o derece kafaya takıyorum sanırım kilo verenleri tebrik ederim

Tekrar selamlar...35 yaşındayım, 1 evladım var, hayatım boyunca liseden beri diyim hep kilo sorunum oldu, ailede de var, şeker de var ailedr. Hp kendi kendimle cebelleştim, bazen saldım, bazen topladım. 1-2 kere 1 er seans filan diyetisyene gittim senelerce ama ayak uyduramadım, diyetisyen bile beni motive edemedi bazen. Kendi kendime 18, 23 kg filan verdiğim zamanlar oldu. Ama evlilik sonrası bir düşütüm, bir çıktım derken, sigarayı bırakıp hamile kalınca olanlar oldu. Doğum kilolarımı veremedim, evde bebek bakıyorum. Çok hareketli bir yaşamım yok, kışın oturdum tabi sürekli. Tiroidle ilgili doktora gittim, takip edecek, bu arada insülin direncin var, hap kullan, kilo ver, mayısta gel dedi...
Benim durumum bu işte...
Biliyorum bayaa bir kilo vermem gerekiyor ama hergün perhize başlayıp bırakmak başlayıp bırakmak...böyşe ömrüm geçti kaç aydır...
Bu sefer inşallah güzel başladım, motivasyonum iyi. Sizlerle birlikte de tabi daha iyiyim...
Sağolun

Bence yavaş değil, biz hep 300, 500, 700 gr. ilerleyebiliyoruz. Bence haftada 700 gr. üstü verilmesi oldukça müthiş!
Müthişsin arkadaşım!!
Geçen hafta 2.1 kg vermiştim. Çok şişman olunca daha çabuk veriliyor sanırım, sonra ideal kiloya yaklaştıkça vermek zorlaşıyormuş...
Gönül ister ki ayda 10 kilo 10 kilo verelim bi bakalım 3 ayda bitmiş..
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…