- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.321
Ayy o atamayanlardan biri benim gunah diye buyuduk elim gitmiyor. Cok degil 3 4 sene once 62 oldum diye rejim yapan ben 65 e dussem gobek aticam kizlar yaa..aksam dolabimi duzenledim daha da sinir oldum o zamandan kalan kiyafetlerimi gordukce
Ayy ben de bir an hayal ettim de 69 larda olduğumu 75 e bile razıyım ben
Ama o kiloya gelince razı olur muyum hala bilmiyorum tabi
Daha 3 sene önce 62 kg gayet iyi durumda bir insandım
Ben de çocuktan arta kalan peynir ekmek vs ne varsa yiyordum ama sonra baktım ki böyle gereksiz kalori aldığım gibi ağız tadım da bozuluyor boş yere..bıraktım bu işi. Ya dolapta saklayıp diğer öğün yediriyorum, ya kedilerr veriyorum, olmazsa atıyorum napıyım
Ayy inşallah ya zaten kilo vermekten de zor olan sabitlemek dimiHaydi tezbitsinciğim bu defa değişim ve dönüşüm yaşıyoruz!
Grubumuzu hedef kilomuzu 1 yıl koruyana kadar da bırakmayacağız inşallah!
Sağol canım ama tartıda artidayim bende tam anlamadım bı ver al ye yeme galiba metomu küstürdüm olsun hareket var ilk zamanlar a göre menülerim de daha iyi yeme krizlerim de daha edeplice ben de kendimde gelişme görüyorum ilk sayfaya kilo takibine bakınca gülecek belki arkadaşlar bana ama bak sende farkettin atak varHoşgeldin arkadaşım aramıza :) afiyet olsun canım menü gayet iyi doyabiliyorsan tabi
Meleğim suyun sporun menün maşallah sana fena atağa geçtin inan :)))
Teşekkür ederim canım.İnsallah
Senin menün de gayet iyi ve daha da iyi olabilir bence
Glikofen di benimkisi.emelcim
tezgitsincim ilacınızın adı nedir
beni ishal etmedi aksine kabız oldum
Bir günde 3 kilo alınmaz bence. Tartının pili mi sıkıntılı acaba tartıyı mı değiştirmek lazım...Kızlar bende şöyle bir durum var ve çözemedim geçen gün sabah tartıldım 70.3 geldim ertesi gün 69 u görürüm derken 73 geldim abartılı yemedim hani yedim farketti desem son 1senedir çok yaşıyorum bu durumu sonra 4 5 gün eski kiloya gelmeye çalışıyorum endokrinolojiye gittim tahlillerde falan bisey çıkmadı tiroidimde modül var ama ilaç kullanmıyorum değerlerim normal sınırlarda diye bana neler oluyor kızlar yaa
Iyi de senin mazeretin vardi dikkat edemedin ki canim ya uzulme haftaya gider insallahGünaydın ben yine + dayımEki Görüntüle 1985228 moralim çok bozuldu kızlar sağlık olsun diyemeyecegim bu kez offff
Gayet iyi canım 400 Gr eksidesinTabletten yükleyebildim sonunda
Vayyy kedicik bravooooGunaydin resim yüklenmiyor
65.9 ben şok ben şaşkin
Ben de anlamadım ki Fatmacım neden böyle oldu.Evdekilerle ilgileniyorum dikkat edemiyorum diyordun ama ne kadar yemiş olabilirsin ki böyle artı olsun. Üzülme haftaya eksi görürsün inşallah.Günaydın ben yine + dayımEki Görüntüle 1985228 moralim çok bozuldu kızlar sağlık olsun diyemeyecegim bu kez offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?