• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar!
Çok iyi hissediyorum.
Dün akşam 5 dolma değil 6 dolma yedim ayrıca peynir ve zeytinle yarıma yakın gözleme yedim.
Söz verdiğim gibi sadece dolma yiyecektim ama benim kız ısıttığım gözlemeyi yemeyince bana kaldı..
Dün akşam 6'dan sonra hiç birşey yemedim!
Dün 2,5 lt su içtim!

Bugün günüm vardı arkadaşlar ve ben çok mutluyum çünkü herşeyden azıcık azıcık yedim ve de arkadaşları kaldırdım bı güzel yarım saati aşkın zumba yaptık :-)
Menüm
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 domates

Öğle
2 kk kadar yufkalı börek
1 kk patates topu
3 yk pirinç salatası

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Yarım dilim tirileçe
1 minik kurabiye

Akşam
3 yk yoğurt
5 çilek

2 lt su

Ne güzel Sidelyacığımmm..
Demek ki isteyince hayatımızı şekillendirebiliyoruz.
Daha az ve öz yiyip daha çok hareket imkanı sağlayabiliyoruz.. :KK9:

Kızlar!
Çok iyi hissediyorum.
Dün akşam 5 dolma değil 6 dolma yedim ayrıca peynir ve zeytinle yarıma yakın gözleme yedim.
Söz verdiğim gibi sadece dolma yiyecektim ama benim kız ısıttığım gözlemeyi yemeyince bana kaldı..
Dün akşam 6'dan sonra hiç birşey yemedim!
Dün 2,5 lt su içtim!
Bence 6 dan sonra yemeyince gözleme çok sıkıntı yaratmamıştır :)

emelcim
tezgitsincim ilacınızın adı nedir
beni ishal etmedi aksine kabız oldum
Bana şeker hastalarına verilen haplardan birini vermişti ama adını hatırlamıyorum ki.mayısta tekrar gel dedi.tiroidle ilgili sıkıntım da vardı ona tekrar bakacaktı.gelmeden de kilo ver demişti.o zaman sorarım tekrar. Demek herkese aynı etkiyi yapmıyor. Bu ishal öyle böyle değil tuvaletten çıkamıyorsun. Bıraktım gitti.

Kuzuş... minik kedicik..
Artık bizi yalnız bırakmıyorsun ;) :KK200::halay:
Ahh ah şu 1 ay içinde senin ve Muttapa7555 Muttapa7555 nın kiloya düşsem bi 67 olsam:21:
Sen epeyce ince görünmüyor musun artık? Fatma'ya da hep sormak istiyorum oldukça incelmiş görünüyor olmalısınız.
Ben 69 -70'lerde kendimi manken gibi sanıyorum:confused: ama elbette yanılıyorum :KK61:

Bana şeker hastalarına verilen haplardan birini vermişti ama adını hatırlamıyorum ki.mayısta tekrar gel dedi.tiroidle ilgili sıkıntım da vardı ona tekrar bakacaktı.gelmeden de kilo ver demişti.o zaman sorarım tekrar. Demek herkese aynı etkiyi yapmıyor. Bu ishal öyle böyle değil tuvaletten çıkamıyorsun. Bıraktım gitti.

Geçmiş olsun canım. Dilerim ilaçsız aşamaya da geçiş olur.

Tamam canım.
Şartları zorla lütfen. Ama bunu bencilce yazmıyorum, forma girince insanın motivasyonu daha yüksek kalıyor. Abartmamaya çalışıyor insan.
Öpüyorum seni.. Allah acil şifalar versin sana da kolaylıklar...

Kuzuş... minik kedicik..
Artık bizi yalnız bırakmıyorsun :KK66: :KK200::halay:
Ahh ah şu 1 ay içinde senin ve Muttapa7555 Muttapa7555 nın kiloya düşsem bi 67 olsam:21:
Sen epeyce ince görünmüyor musun artık? Fatma'ya da hep sormak istiyorum oldukça incelmiş görünüyor olmalısınız.
Ben 69 -70'lerde kendimi manken gibi sanıyorum:confused: ama elbette yanılıyorum :KK61:
Ayy ben de bir an hayal ettim de 69 larda olduğumu 75 e bile razıyım ben
Ama o kiloya gelince razı olur muyum hala bilmiyorum tabi
Daha 3 sene önce 62 kg gayet iyi durumda bir insandım :D

Bence de Sevgili tezbitsin tezbitsin ..
Hatta yiyesim yoktu da, neden yediğimi sorarsanız işte.. sıcacıktı ısıtılmıştı.. çöpe atmaya elim hala gidemiyor :KK12: 40 kilo nasıl gider Ece gibi olamadım bir türlü.
Ben de çocuktan arta kalan peynir ekmek vs ne varsa yiyordum ama sonra baktım ki böyle gereksiz kalori aldığım gibi ağız tadım da bozuluyor boş yere..bıraktım bu işi. Ya dolapta saklayıp diğer öğün yediriyorum, ya kedilerr veriyorum, olmazsa atıyorum napıyım

Ayy o atamayanlardan biri benim gunah diye buyuduk elim gitmiyor. Cok degil 3 4 sene once 62 oldum diye rejim yapan ben 65 e dussem gobek aticam kizlar yaa..aksam dolabimi duzenledim daha da sinir oldum o zamandan kalan kiyafetlerimi gordukce

Back