• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ayy o atamayanlardan biri benim gunah diye buyuduk elim gitmiyor. Cok degil 3 4 sene once 62 oldum diye rejim yapan ben 65 e dussem gobek aticam kizlar yaa..aksam dolabimi duzenledim daha da sinir oldum o zamandan kalan kiyafetlerimi gordukce

Aynen Serrazcığım.
Bizim grubun bir belirgin özelliği var!
ŞİŞİP ŞİŞİP İNEN İNİP İNİP ŞİŞENLER GRUBU
:KK70::KK67::rolleyes::KK62:
Amaaa aynı zamanda
ARTIK AKILLANANLAR GRUBU!

Vallahi son haftalar arada yesem de hemen durabiliyor ve düzen değiştiriyorum, su içiyorum mesela daha çok ve daha çok bitki çayı ve kesinlikle %75 çok daha az zararlı şey yiyorum %25 maalesef hala kaçıyo bişiler.

Ayy ben de bir an hayal ettim de 69 larda olduğumu 75 e bile razıyım ben
Ama o kiloya gelince razı olur muyum hala bilmiyorum tabi
Daha 3 sene önce 62 kg gayet iyi durumda bir insandım :KK70:

Ben de çocuktan arta kalan peynir ekmek vs ne varsa yiyordum ama sonra baktım ki böyle gereksiz kalori aldığım gibi ağız tadım da bozuluyor boş yere..bıraktım bu işi. Ya dolapta saklayıp diğer öğün yediriyorum, ya kedilerr veriyorum, olmazsa atıyorum napıyım

Haydi tezbitsinciğim bu defa değişim ve dönüşüm yaşıyoruz!
Grubumuzu hedef kilomuzu 1 yıl koruyana kadar da bırakmayacağız inşallah!

Selamlar
Bugün başım ağrıyor heralde regli olucam, düzensiz olduğu için tam zamanını bilemiyorum. Ödem topladım sanırım...
Kahvaltı 10: 2 burgu peynir, 1 d ekmek
Öğle 14: 1 kase yoğurt, salatalık, 2 taze soğan
Akşam planı: 1 tabak kıymalı taze fasülye, 1 d ekmek
Su 1.5 lt oldu daha, yürüyüş 40 dk şimdilik böyle ama su içerim daha

Hoşgeldin arkadaşım aramıza :) afiyet olsun canım menü gayet iyi doyabiliyorsan tabi :-)

Meleğim suyun sporun menün maşallah sana fena atağa geçtin inan :)))

Teşekkür ederim canım.İnsallah
Senin menün de gayet iyi ve daha da iyi olabilir bence :KK66:
Sağol canım ama tartıda artidayim bende tam anlamadım bı ver al ye yeme galiba metomu küstürdüm olsun hareket var ilk zamanlar a göre menülerim de daha iyi yeme krizlerim de daha edeplice ben de kendimde gelişme görüyorum ilk sayfaya kilo takibine bakınca gülecek belki arkadaşlar bana ama bak sende farkettin atak var :KK53::21:

Slm kizlar cok yogunum 23 nisan gosterileri ne hazırlanıyoruz baya yorucu.
...... MENUM......
SABAH (07.30)
1 kkb. Peynir
1yk menemen
1dlm ç. ekmegi
3zeytin
Marol

ARA(10.30)
10 badem
1 sb sut

ÖĞLE (15.30)
4yk tavuk sote
2dlm ekmek
Salata

AKSAM (19.30)
5 p. Kizartma
1 kkb peynir
2 dlm salam
2dlm k. Ekmegi

SU 2.6

10. 000 adim. Hizli tempo yuruyus
emelcim
tezgitsincim ilacınızın adı nedir
beni ishal etmedi aksine kabız oldum
Glikofen di benimkisi.

Kızlar bende şöyle bir durum var ve çözemedim geçen gün sabah tartıldım 70.3 geldim ertesi gün 69 u görürüm derken 73 geldim abartılı yemedim hani yedim farketti desem son 1senedir çok yaşıyorum bu durumu sonra 4 5 gün eski kiloya gelmeye çalışıyorum endokrinolojiye gittim tahlillerde falan bisey çıkmadı tiroidimde modül var ama ilaç kullanmıyorum değerlerim normal sınırlarda diye bana neler oluyor kızlar yaa

Kızlar bende şöyle bir durum var ve çözemedim geçen gün sabah tartıldım 70.3 geldim ertesi gün 69 u görürüm derken 73 geldim abartılı yemedim hani yedim farketti desem son 1senedir çok yaşıyorum bu durumu sonra 4 5 gün eski kiloya gelmeye çalışıyorum endokrinolojiye gittim tahlillerde falan bisey çıkmadı tiroidimde modül var ama ilaç kullanmıyorum değerlerim normal sınırlarda diye bana neler oluyor kızlar yaa
Bir günde 3 kilo alınmaz bence. Tartının pili mi sıkıntılı acaba tartıyı mı değiştirmek lazım...
Ben de sabah 3 yerde filan tartılıyorum ayrı ayrı. Zemine göre de değişiyor.

Tabletten yükleyebildim sonunda

Eklentiler

• IMG_0057.JPG
    IMG_0057.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 28
Tabletten yükleyebildim sonunda
Gayet iyi canım 400 Gr eksidesin :halay:
Gunaydin resim yüklenmiyor
65.9 ben şok ben şaşkin
Vayyy kedicik bravoooo
Günaydın ben yine + dayım :kızgın:Eki Görüntüle 1985228 moralim çok bozuldu kızlar sağlık olsun diyemeyecegim bu kez offff:KK61:
Ben de anlamadım ki Fatmacım neden böyle oldu.Evdekilerle ilgileniyorum dikkat edemiyorum diyordun ama ne kadar yemiş olabilirsin ki böyle artı olsun. Üzülme haftaya eksi görürsün inşallah.

Arkadaşlar dün misafirim vardı gidemedim hiç. Pek de iyi beslenemedim ama yazıcam yazmayı bırakmak istemiyorum. Bu hafta biraz böyle geçecek gibi. Görümcem , kaynım şehir dışında oturuyorlar onlar geldiler.Dedigim gibi bu hafta sonu gezmeli tozmalı yemeli içmeli bı hafta sonu olacak ama gelecek hafta telafi edicem ve spora da başlayacağım Allah'ın izniyle.
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Salatalık, domates

Öğle
1 kase çorba ( Eristeli, mercimekli, nohutlu)

Ara
1 yk karnıyarığın iç harcı ( fazla geldi yemek yaparken attım ağzıma)

Akşam
1 kase çorba
3 yk tavuklu patatesli bezelye yemeği
3 yk pilav
3 yk kereviz salatası
1 tk karnıyarığın kıyması

Gece
Pasta yapmıştım ondan 2 kk kadar yedim
Görümcem kömbe getirmiş ona da bayılırım yarımdan az yedim
Beyaz çay içtim.

Suya hiç dikkat edemedim. Hazır suyumuz bitmişti çeşme suyu da midemi bulandırdı fazla icemedim

İşte böyle kızlar
Muhtemelen tartıda artı çıkarım ama dediğim gibi haftaya telafi edicem.

Back