- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #2.281
utanmalımıyım evett evettt utanmalıyım pişmanmıyım cııkkk değilim
Ya hu şu profilindeki masum kedi fotosu yok muuu.. insanın yüreğinde çok dokunaklı bir his bırakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utanmalımıyım evett evettt utanmalıyım pişmanmıyım cııkkk değilim
Hoşgeldin aramıza bence ne olursa olsun baya hızlı gitmis maşallah menun güzel hep iki öğün mu besleniyorsun hepSelaaam tanıdık tanımadık herkese
Ben grupta yeniyim
Menümü yazıyım hemen
Kahvaltı 10: 50 gr lor, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy ekmeği
Öğlen 14: 1 küçük kare bitter, 1 sade neskafe
Akşam 19: 1 tabak et yemeği, 1 bardak ayran
45 dk yürüyüş, 2 litre su şimdilik...
Kilo bildirimlerim şöyle:
03.Nisan: 90.9
07.Nisan: 88.7
10.Nisan: 87.2
14.Nisan: 86.7
17.Nisan: 86.1
Cumayı bildiriciiim
Şimdilik böyle şişko olunca hızlı gidiyor sonra yavaşlayacak tabiki
Akşama da sadık kalırsan güzel bir gün olmuş da kız senin dolma bı bitmedi gitti sen yazdikca benim canım çekti hafta sonu bende yaprak sarma yapayım bariSabah çörekotu yağı + 2 bardak ılık limonlu su
9,30 1 domates 1 salatalık 2 kk beyaz peynir + dereotu + maydanoz + 1 dilim tb ekmek
Ara: t.kahvesi
12.00 ayran
Öğlen 3 köfte + z.yağlı taze fasulye + 3 ymk kş. yoğurt + 2 ymk kş. kadayıflı puding
Ara yeşil çay
Ara t.kahvesi
su şimdilik 1,5 lt. Akşama 2 - 2,5 lt olur.
Akşam menüm 5 adet z.yağlı lahana sarma + 1 büyük kase yoğurt
Akşam da annem ve büyük kızımla tiyatroya gideceğim. Asla yemem başka bir şey.(Allahın izni ile)
Aynen yaa insülin direnci varmış bende de. İlaç verdi ama kullanamadım sürekli ishal oldum sonra bıraktım. Kilo verince insülin direncine de iyi gelir heralde.Kizlar tlf da sorun mu var ne anlamadim alintinyapamadim
Menuler guzel afiyet olsun
tezbitsin canim insilun direncim var ben hizli veremiyorum en cok 700gr oluyor maalesef
Insallh verriz ya off cok bunaldim
Hep 2 öğün beslenmiyorum aslında 3 öğün oluyor ama ara öğün yapamıyorum benim sorunum o. Bir de akşama çok karbonhidrat bırakmamaya çalışıyorum, yiyeceksem kahvaltı veya öğlen yiyorum..Hoşgeldin aramıza bence ne olursa olsun baya hızlı gitmis maşallah menun güzel hep iki öğün mu besleniyorsun hep
Ilac bi sure sonra ishal yapmazdi icseydin keske insallh verdikce azalir insallh.Aynen yaa insülin direnci varmış bende de. İlaç verdi ama kullanamadım sürekli ishal oldum sonra bıraktım. Kilo verince insülin direncine de iyi gelir heralde.
Aman fatmacim iyi ki hbr verdin merak etmistik seni. Allah tez zamanda saglik versin g. Olsun canimSlm kızlar kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın çocuklar ve eşim hasta. Ev revire döndü bende hasta bakıcı:) Ne diyet kaldı ne spor ne de su malesef. O yüzden yazabileceğim birşey yok. Yarin menüm le gelirim insallah. Yeni gelen arkadaşım tezbitsin hoşgeldin aramıza umarım devamlılığın olur hem grupta hem kilo vermede
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :) afiyet olsun canım menü gayet iyi doyabiliyorsan tabiSelaaam tanıdık tanımadık herkese
Ben grupta yeniyim
Menümü yazıyım hemen
Kahvaltı 10: 50 gr lor, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim köy ekmeği
Öğlen 14: 1 küçük kare bitter, 1 sade neskafe
Akşam 19: 1 tabak et yemeği, 1 bardak ayran
45 dk yürüyüş, 2 litre su şimdilik...
Kilo bildirimlerim şöyle:
03.Nisan: 90.9
07.Nisan: 88.7
10.Nisan: 87.2
14.Nisan: 86.7
17.Nisan: 86.1
Cumayı bildiriciiim
Şimdilik böyle şişko olunca hızlı gidiyor sonra yavaşlayacak tabiki
Meleğim suyun sporun menün maşallah sana fena atağa geçtin inan :)))Yeme işi bitti menumu verebilirim
10.00 kepekli yağsız tost domates salatalık yeşillik bir lokma sigara böreği
13.00 1kase etsiz kuru fasulye 1ayran
16.00 2 ceviz 2 kayısı 5 fındık 1cay kaşığı bal
18.30 1kase pirinçli tavuk çorba
2 lt su 25 dk zumba 100 ip
Sporum yarım kaldı belki akşam leslie falan yaparım biraz
Teşekkür ederim canım.İnsallahFatma cigim gecmis olsun ,sidelya irade super maasallah