- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.301
Çok sağol canım Allah razı olsunAman fatmacim iyi ki hbr verdin merak etmistik seni. Allah tez zamanda saglik versin g. Olsun canim
Tesekkur ederim canım çok sağolFatma cigim gecmis olsun ,sidelya irade super maasallah
Bugün günüm vardı arkadaşlar ve ben çok mutluyum çünkü herşeyden azıcık azıcık yedim ve de arkadaşları kaldırdım bı güzel yarım saati aşkın zumba yaptık
Menüm
Sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
Öğle
2 kk kadar yufkalı börek
1 kk patates topu
3 yk pirinç salatası
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Yarım dilim tirileçe
1 minik kurabiye
Akşam
3 yk yoğurt
5 çilek
2 lt su
Kızlar!
Çok iyi hissediyorum.
Tesekkur ederim canım malesef hala hasta ev ahalisi. Geçmişi okuma firsatim olmadı. Çok sagolun hatırladığımız için. Ara ara girmeye çalışırım artıkCanımm çok merak ettik seni, geçmiş yazıları okumaya fırsatın olmamıştır belki.
İnşallah herkes sağlığına kavuşmuştur.
Çok geçmiş olsunMuttapa7555
Bence 6 dan sonra yemeyince gözleme çok sıkıntı yaratmamıştır :)Kızlar!
Çok iyi hissediyorum.
Dün akşam 5 dolma değil 6 dolma yedim ayrıca peynir ve zeytinle yarıma yakın gözleme yedim.
Söz verdiğim gibi sadece dolma yiyecektim ama benim kız ısıttığım gözlemeyi yemeyince bana kaldı..
Dün akşam 6'dan sonra hiç birşey yemedim!
Dün 2,5 lt su içtim!
Bana şeker hastalarına verilen haplardan birini vermişti ama adını hatırlamıyorum ki.mayısta tekrar gel dedi.tiroidle ilgili sıkıntım da vardı ona tekrar bakacaktı.gelmeden de kilo ver demişti.o zaman sorarım tekrar. Demek herkese aynı etkiyi yapmıyor. Bu ishal öyle böyle değil tuvaletten çıkamıyorsun. Bıraktım gitti.emelcim
tezgitsincim ilacınızın adı nedir
beni ishal etmedi aksine kabız oldum
selamlarrr....
Bana şeker hastalarına verilen haplardan birini vermişti ama adını hatırlamıyorum ki.mayısta tekrar gel dedi.tiroidle ilgili sıkıntım da vardı ona tekrar bakacaktı.gelmeden de kilo ver demişti.o zaman sorarım tekrar. Demek herkese aynı etkiyi yapmıyor. Bu ishal öyle böyle değil tuvaletten çıkamıyorsun. Bıraktım gitti.
Bence 6 dan sonra yemeyince gözleme çok sıkıntı yaratmamıştır :)
Ayy ben de bir an hayal ettim de 69 larda olduğumu 75 e bile razıyım benKuzuş... minik kedicik..
Artık bizi yalnız bırakmıyorsun
Ahh ah şu 1 ay içinde senin veMuttapa7555 nın kiloya düşsem bi 67 olsam
Sen epeyce ince görünmüyor musun artık? Fatma'ya da hep sormak istiyorum oldukça incelmiş görünüyor olmalısınız.
Ben 69 -70'lerde kendimi manken gibi sanıyorumama elbette yanılıyorum
Ben de çocuktan arta kalan peynir ekmek vs ne varsa yiyordum ama sonra baktım ki böyle gereksiz kalori aldığım gibi ağız tadım da bozuluyor boş yere..bıraktım bu işi. Ya dolapta saklayıp diğer öğün yediriyorum, ya kedilerr veriyorum, olmazsa atıyorum napıyımBence de Sevgilitezbitsin ..
Hatta yiyesim yoktu da, neden yediğimi sorarsanız işte.. sıcacıktı ısıtılmıştı.. çöpe atmaya elim hala gidemiyor40 kilo nasıl gider Ece gibi olamadım bir türlü.
yarına artılarda olacam galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?