- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.121
Kizlarbenbir turlu resimekleyemiyorum ilk 2 hafta eklendi simdi niye eklenmiyor anlamiyorum telefondan boyutlandirmayi da bulamadim isterseniz eve gidince tabletten falan deneyeyim kilom 71.2 hakediyorum ben yaa spor yapamiyorum iki haftadir da dikkat edemedim tamam kacamak yapmadim surekli ama ogun olarak dengesizlikler oldu
Hiiç üzülme! Ben geçen hafta cuma 71.0 dim ertesi gün bir de gururla 70.4 geldiğimi söylemeseydim size bugün - olacaktımama ne yapalım kader! Ben de bu hafta cuma gününe göre - deyim ama c.tesiye göre + dayım
Gelelim sana benim azimli güzel arkadaşım!
Unutmayın! Biz hızla kilo verip almayacağız, sağlam adımlarla kontrollü ilerliyoruz ve geri almayacağız!
66 67 sin sen daha ne olsun! AMa bununla yetinmeyeceğiz tabii ki! Azimle pes etmeden devam ediyoruz! 73-75 kilo nerdeee 67 diye üzülmek nerde! Ayrı dünyalar! Senin dünyan! Senin emeğin! TAKDİRLER TEBRİKLER ALKIŞLAR sana!
Doğru söze ne denirCanim sen cumayi baz alacaksin ve eksisin cok iyii eksi olsun az olsun bizim olsun
Ödem falandır muhtemelen menülerin iyiydi çünkü canım. Ya da dediğin gibi spor olmadığından. Benim de bu ara spor yapasım gelmiyorGünaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim Eki Görüntüle 1982268 malesef + 600 le kapadım bu haftayıAma napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah
Vayyy bak görüyor Musun azmin sonucu. Zaten bu hafta senden güzel bir - bekliyordum geldi devamı da gelsin inşallah meleğim.Günaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
Maalesef kc dk uğraştım yuklemedi resim kirpiykrum yine olmuyor bu güzel sonucu resimlemek isterdim olmadi
Geçen hafta 74.5 güncel 73.5
Ayy inşallah canım yaaMaşallah sidelya sen misin 50 li kilolarda biz mı belli değil hiç taviz verme yok sende sen çok güzel korursun bence bu kiloyu
Çok güzel kraliçem sen de -desin bu hafta. Kahvaltın daa bı harika dostumEki Görüntüle 1982308
Bu sabah kahvaltım!
Yarım armut + 1 kivi + 2,5 ceviz. Ohh missss misss..
Doymama ne dersiniz a dostlar! Bununla artık taşş gibi doyurması da çok mis!
Yanında zencefilli suyum. İş yerinde bu 1,5 lt su bitiyor!
Geriye dönmem yoook
Eski defter isteme benden..
Kaçamaklara rağmen dikkat edeceğim! Daha da çok hareket edeceğim!
Geriye dönememmmm!
Kizlarbenbir turlu resimekleyemiyorum ilk 2 hafta eklendi simdi niye eklenmiyor anlamiyorum telefondan boyutlandirmayi da bulamadim isterseniz eve gidince tabletten falan deneyeyim kilom 71.2 hakediyorum ben yaa spor yapamiyorum iki haftadir da dikkat edemedim tamam kacamak yapmadim surekli ama ogun olarak dengesizlikler oldu
Fatmacim üzülme bende bi bakıyorum artiyim bi bakıyorum eksi geçen cuma 67 ptesi 63.7 bugün 66.7
Yılmak yok
Kızlar ha gayret 3 aşagı 5 yukarı derken bence hepimiz iyi gidiyoruz hiç birimiz başladığımız nokta da değiliz
Kraliçem yanlış yazdığımı söyledim kuz okumadinmiMeleğim yanlık yazmışım allah söyletiyor herhalde 66.7 yim
Ama 63 de olacagim
Kraliçem yanlış yazdığımı söyledim kuz okumadinmi
67.3 yazacağıma 63.7 olmuş
Olsun 63leriee görecem sıkıntı yok
Ayyy ne güzel demişsin bendende 6.5 kilo daha gitse geriye kalır 5 kilo ayyy tadından yenmez vallaYuppiiii !
Evet çok mutluyum Fatmacığım. Hele bu haftamız gruptaki tüm kızlarla oldukça motive edici geçti ne güzel oldu.
Ben razıyım 3 ay sonra bir 4 kilo daha gitse Haziranda 65 olurum şahane olurum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?