• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim Eki Görüntüle 1982268 malesef + 600 le kapadım bu haftayı:KK61: Ama napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah
Şaşırdım ama hastaydin kullandığın ilaçlar stres uykusuzluk herşey etken olabiliyor belki yarın kalktığında gitmiş olabilir

Menüm

Sabah
Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, salatalık,tere, maydonoz

Öğle
5 yk kabak yemeği

Ara
1,5 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi

Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yogurt+ keten tohumu

2,5 lt su
Maşallah sidelya sen misin 50 li kilolarda biz mı belli değil hiç taviz verme yok sende sen çok güzel korursun bence bu kiloyu

Bu da nazar boncugun olsun kuzum. Bisey olmaz hemencik verirsin.
Aynen nazar boncuğum olsun. Spor yapamamistim normal bence boyle olması diyetisyen 700 gramlık ödem var vücudun da dedi salı günü o da yansıyor malum tartiya
Gunaydin bugün 2. Gunundeydim malum günlerin
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
300 gram eksi bence gayet iyi ya olmasaydı ben öyle bakıyorum olaya tebrikler
Günaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
Maalesef kc dk uğraştım yuklemedi resim kirpiykrum yine olmuyor bu güzel sonucu resimlemek isterdim olmadi

Geçen hafta 74.5 güncel 73.5 :KK49:
Melekcim süpersin bak umutsuzluğa kapılmıştın gitmiyor diye direnince sen kazandın maaşallah 1 kilo şahane bi sonuç tebrikler
Fatmacim üzülme bende bi bakıyorum artiyim bi bakıyorum eksi geçen cuma 67 ptesi 63.7 bugün 66.7
Yılmak yok
Tabi ki yılmak yok ben ki 75 kilo ile başladım bu yola 600 gram bana işlemez hakkından gelirim Allah izin verirse. Sayeniz de hic umudumu azmimi yitirmiyorum

Şaşırdım ama hastaydin kullandığın ilaçlar stres uykusuzluk herşey etken olabiliyor belki yarın kalktığında gitmiş olabilir
Spor yapamadim canım hastayken yattım sürekli normal boyle olması ben spor yapmayınca hic yemesem bile kilo alanlardanım :) ilaç kullanamıyorum ufaklık anne sütü alıyor.

Aynen nazar boncuğum olsun. Spor yapamamistim normal bence boyle olması diyetisyen 700 gramlık ödem var vücudun da dedi salı günü o da yansıyor malum tartiya

300 gram eksi bence gayet iyi ya olmasaydı ben öyle bakıyorum olaya tebrikler

Melekcim süpersin bak umutsuzluğa kapılmıştın gitmiyor diye direnince sen kazandın maaşallah 1 kilo şahane bi sonuç tebrikler

Tabi ki yılmak yok ben ki 75 kilo ile başladım bu yola 600 gram bana işlemez hakkından gelirim Allah izin verirse. Sayeniz de hic umudumu azmimi yitirmiyorum

Spor yapamadim canım hastayken yattım sürekli normal boyle olması ben spor yapmayınca hic yemesem bile kilo alanlardanım :) ilaç kullanamıyorum ufaklık anne sütü alıyor.
Sağol canım aynen sabretmek lazimmis benim için okadar onemliydi ki bu bir kilo büyük motivasyon oldu

Menüm

Sabah
Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, salatalık,tere, maydonoz

Öğle
5 yk kabak yemeği

Ara
1,5 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi

Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yogurt+ keten tohumu

2,5 lt su

Canımm bu azmin bize de gelsin inşallah.. çok başarılısın. Aslında EMELinEMELi EMELinEMELi ve Muttapa7555 Muttapa7555 de kesinlikle çok iyi gidiyor liste konusunda :nazar::nazar::nazar:

Kizlarbenbir turlu resimekleyemiyorum ilk 2 hafta eklendi simdi niye eklenmiyor anlamiyorum telefondan boyutlandirmayi da bulamadim isterseniz eve gidince tabletten falan deneyeyim kilom 71.2 hakediyorum ben yaa spor yapamiyorum iki haftadir da dikkat edemedim tamam kacamak yapmadim surekli ama ogun olarak dengesizlikler oldu

Günaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim Eki Görüntüle 1982268 malesef + 600 le kapadım bu haftayı:KK61: Ama napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah

Hiiç üzülme! Ben geçen hafta cuma 71.0 dim ertesi gün bir de gururla 70.4 geldiğimi söylemeseydim size bugün - olacaktım :olamaz: ama ne yapalım kader! Ben de bu hafta cuma gününe göre - deyim ama c.tesiye göre + dayım :KK43:

Gelelim sana benim azimli güzel arkadaşım!
Unutmayın! Biz hızla kilo verip almayacağız, sağlam adımlarla kontrollü ilerliyoruz ve geri almayacağız!
66 67 sin sen daha ne olsun! AMa bununla yetinmeyeceğiz tabii ki! Azimle pes etmeden devam ediyoruz! 73-75 kilo nerdeee 67 diye üzülmek nerde! Ayrı dünyalar! Senin dünyan! Senin emeğin! TAKDİRLER TEBRİKLER ALKIŞLAR sana!

Günaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
Maalesef kc dk uğraştım yuklemedi resim kirpiykrum yine olmuyor bu güzel sonucu resimlemek isterdim olmadi

Geçen hafta 74.5 güncel 73.5 :KK49:

Afferin kızzzz! Can kuşum benim! İsteyince nasıl da verdin hemen!
Bravo Melekciğim..
Sakın bırakma!

Back