• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Sagolun desteginiz icin arkadaslar belki oruc etkilemistir yagdan gitmemedini ve suyun azalmasini fatmacim.

Aynin dyt giden bi ogrt arkadas 11 kg vermis

Demek ki sorun bende. :KK43: . Ins direncide bole yapiyo malesef.
Malesef insulin direnci çok yavaş vermene neden oluyor. Napalim canim bizde yavaş yavaş vereceğiz demekki

Sabah aç karna 1.5 saat 5km yürüdüm sonra güne gittim yedimde yedimmm
Vallahi güldürdün beni burda ki teyzeler de sen gibi yapıyorlar bakıyorum deliler gibi spor yapıyorlar sabah 10 a kadar spor dönüşü de beraber kahvaltı yapıyorlar poğaça börek salam sucuk tereyağ bal reçel modunda onlar aklıma geldi güldüm. Allah da seni güldürsün inşallah en azın da peşin peşin yakmışsın

Selamun Aleykum canlar.Fazla vaktim yok menümü verip kaçacağım :) goldenheart goldenheart hiç ugaramamış bugün neden acaba ? M Melek1450 ve serraz serraz ı da göremedim. Buranın müdavimleri sağolsunlar onlar boş bırakmıyorlar valla ;) sevgili EMELinEMELi EMELinEMELi canım haftada 700 Gr çok iyi tebrik ederim. Çok hızlı kilo verenlere imrenmeyelim yavaş yavaş gittiğinde daha kalıcı oluyor ben buna inanıyorum. Muttapa7555 Muttapa7555 menün çok iyi her zamanki gibi ve de sporun:super:

Menüm
Limonlu su

Sabah 08:30
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates, maydonoz

Ara 12:00
Beyaz çay
Yarım elma

Öğle 13:30
5 yk kuru fasulye
3 Domates turşusu

Ara 16:00
1 bardak ayran
10 çiğ badem

Akşam 19:00
Yarım kepçe çorba
6 yk etli kuru fasulye
2 yk yoğurt+ keten tohumu

Gece 21:00
Beyaz çay

2,5 lt su 15 dk yürüyüş

Menüm
Limonlu su

1 haşlanmış yumurta
Domates, maydonoz

Beyaz çay
Yarım elma

5 yk kuru fasulye
3 Domates turşusu

1 bardak ayran
10 çiğ badem

Yarım kepçe çorba
6 yk etli kuru fasulye

Beyaz çay

2,5 lt su 15 dk yürüyüş
Menü çok güzel ara öğünler çok ilginç 10 badem yarim elma. Spor çok az sanırım bu kadar fırsatın oldu malum bebisler. Bende uyutup eliptik yapıyorum 10 dk kaldı 5 dk kaldı biraz daha uyusun diye dua ede ede 50 dk yapıyorum:KK48:

Selamun Aleykum canlar.Fazla vaktim yok menümü verip kaçacağım :) goldenheart goldenheart hiç ugaramamış bugün neden acaba ? M Melek1450 ve serraz serraz ı da göremedim. Buranın müdavimleri sağolsunlar onlar boş bırakmıyorlar valla :KK66: sevgili EMELinEMELi EMELinEMELi canım haftada 700 Gr çok iyi tebrik ederim. Çok hızlı kilo verenlere imrenmeyelim yavaş yavaş gittiğinde daha kalıcı oluyor ben buna inanıyorum. Muttapa7555 Muttapa7555 menün çok iyi her zamanki gibi ve de sporun:super:
Canım hafta sonu biraz sessiz oluyor grubumuz. Kraliçem evde çok giremiyor telefondan zor oluyor o yüzden hafta ici aktif oluyor. Diğerlerini bilemiyorum illaki vardır bi sebep:KK66:

s i d e l y a s i d e l y a hep sorma yi unutuyorum beyaz cay ne olaki. Anne sütü alırken de kullandın benimki yeşilçayi bile çıkardı listeden sadece siyah cay ve ıhlamur iç dedi

s i d e l y a s i d e l y a hep sorma yi unutuyorum beyaz cay ne olaki. Anne sütü alırken de kullandın benimki yeşilçayi bile çıkardı listeden sadece siyah cay ve ıhlamur iç dedi
Beyaz çay da siyah ve yeşil çayla aynı bitkiden ama daha gençken toplaniyormus canım. Diyetisyenim yağ yakımı açısından daha etkili dedi. Bebeğim büyük olduğu için bı sakınca görmedi galiba. Ama ben 2-3 ay öncesinden içmeye başlamıştım yeşil çaya çocuklara zararı mı var yaa?
Evet bu ara spor yapmıyorum ama yapmam lazım korumada pilates yapacağım artık muhtemelen. Bu arada ara öğünlerimi neden ilginç buldun Fatmacım :)

Beyaz çay da siyah ve yeşil çayla aynı bitkiden ama daha gençken toplaniyormus canım. Diyetisyenim yağ yakımı açısından daha etkili dedi. Bebeğim büyük olduğu için bı sakınca görmedi galiba. Ama ben 2-3 ay öncesinden içmeye başlamıştım yeşil çaya çocuklara zararı mı var yaa?
Evet bu ara spor yapmıyorum ama yapmam lazım korumada pilates yapacağım artık muhtemelen. Bu arada ara öğünlerimi neden ilginç buldun Fatmacım :)
Valla zararı Var mi bilmiyorum ki canım zararı olsa bilirdi diyetisyen vermezdi.benimki yeşilçay da kesti de ondan dedim. Ara öğünlerinin miktarı ilginç geldi 10 badem yarim elma neden tam değil neden 5 değil gibi:))

...... MENUM......

SABAH (07.30)
1 kkb. Peynir
Yarim salatalik
1dlm ç. ekmegi
3zeytin

ARA(10.30)
1 dlm ananas

ÖĞLE (13.00)
2 dlm ananas
4 yk yogurt

ARA (16.00)
1 dlm ananas

AKSAM (19.00)
2 dlm ananas
4 yk yogurt

ARA (21.00)
1 dlm ananas
SU 2.8
Bu menülerden sonra daha da olmazsa ne diyeyim bilmiyorum. İradene çabana kocaman alkışlar... bravolar...

Gecen hafta, 89,7
Bu hafta 89
Fark - 700

Cok az gidiyo kizlar maalesef cok uzuluyorum ben.
Üzülme birtanem.. hakikaten hem çok yemiyorsun hem de çok çok çok sağlıklı besleniyorsun.. -700 az değil epeyce iyi bir fark. Biraz daha sabret daha iyi sonuçlar olacak. Senin sonucunu ancak salı ekleyebilirim tlf ile yapamıyorum bilgisayar bulursam hemen eklerim.

Selamun Aleykum canlar.Fazla vaktim yok menümü verip kaçacağım :) goldenheart goldenheart hiç ugaramamış bugün neden acaba ? M Melek1450 ve serraz serraz ı da göremedim. Buranın müdavimleri sağolsunlar onlar boş bırakmıyorlar valla :KK66: sevgili EMELinEMELi EMELinEMELi canım haftada 700 Gr çok iyi tebrik ederim. Çok hızlı kilo verenlere imrenmeyelim yavaş yavaş gittiğinde daha kalıcı oluyor ben buna inanıyorum. Muttapa7555 Muttapa7555 menün çok iyi her zamanki gibi ve de sporun:super:
Canımmm ben tatilim ama çok yoğun geçiyor.. hepiniz aklımdasınız ;)

Menüm
Limonlu su

1 haşlanmış yumurta
Domates, maydonoz

Beyaz çay
Yarım elma

5 yk kuru fasulye
3 Domates turşusu

1 bardak ayran
10 çiğ badem

Yarım kepçe çorba
6 yk etli kuru fasulye

Beyaz çay

2,5 lt su 15 dk yürüyüş
Müthiş bir gün daha geride kalmış. Tebrik ederim Sidelyacığım.

Canlarım günaydın.
İyi ki varsınız.
Birazdan kahvaltı yapıp oy kullanmaya gideceğiz.. ülkemiz için en iyi sonuç çıksın inşallah.
Cuma ve c.tesi neleeer neler yedim. Ben akıllanmam!
Bugün yemin ettim yemeyeceğim salakça şeyler diye... z.yağlı lahana dolması yaptım ve dün tencerenin yarısını oburca yedim.. saat akşam 10 da..
Halbuki dün öğlen ve akşam bol salata balık vs yemiştim.. offff..

Bugün farklı uyandım! Dünkü hatamı asla yapmamalıyım! Allahım sen hepimize irade gücü ver!

Canlarım günaydın.
İyi ki varsınız.
Birazdan kahvaltı yapıp oy kullanmaya gideceğiz.. ülkemiz için en iyi sonuç çıksın inşallah.
Cuma ve c.tesi neleeer neler yedim. Ben akıllanmam!
Bugün yemin ettim yemeyeceğim salakça şeyler diye... z.yağlı lahana dolması yaptım ve dün tencerenin yarısını oburca yedim.. saat akşam 10 da..
Halbuki dün öğlen ve akşam bol salata balık vs yemiştim.. offff..

Bugün farklı uyandım! Dünkü hatamı asla yapmamalıyım! Allahım sen hepimize irade gücü ver!
Maalesef bende iki gündür çok kotu beslendim bugün toparlanmaya çalışıyorum sporumu yaptım şimdi

Back