Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Canim zencefi cayini nasil yapiyosun

...... MENUM......

SABAH (07.30)
1 kkb. Peynir
Yarim salatalik
1dlm ç. ekmegi
3zeytin

ARA(10.30)
1 dlm ananas

ÖĞLE (13.00)
2 dlm ananas
4 yk yogurt

ARA (16.00)
1 dlm ananas

AKSAM (19.00)
2 dlm ananas
4 yk yogurt

ARA (21.00)
1 dlm ananas
SU 2.8

Canim zencefi cayini nasil yapiyosun
Netten buldum su kaynayınca altını kapatıp 5 dk demliyorum ben zencefilin aci tadını çok seviyorum o yüzden süzmeden içinde dinlenmeye devam ederken iciyorum. Ama aci olmaması için süzmek gerek. İstersen içine limon bal koyabilirsin ben sade seviyorum

Ne çok ananas var diyetisyen mi verdi listeyi hic yemek yok

Çok güzel Fatmacım. Tebrik ederim seni
Yarın ki tartı günü için özel galiba bu liste. Var yaaa sen yarın çok güzel bir sonuç alacaksın aşikar. Çok merak ettim şimdi

Menüm

Sabah
1 büyük bardak limonlu su

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir + çörekotu
Domates salatalık maydanoz

Ara
Beyaz çay
Yarım muz

Öğle
Yeşil mercimek salatası

Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt+keten tohumu

Gece
Beyaz çay

3 lt su.

Menün çok güzel bu pazartesi senin kontrol koruma dönemine giriyorsun hayırlısıyla darısı başımıza

Çok güzel Fatmacım. Tebrik ederim seni

Yarın ki tartı günü için özel galiba bu liste. Var yaaa sen yarın çok güzel bir sonuç alacaksın aşikar. Çok merak ettim şimdi

Yok canim aslinda diyetisyen listesi 3gun bunu yapacaktim ama oruc tutunca tek gun yapabildim. Hadi girecez bakalim kac gr gitmis. Yada gitmismi gitmemismi

Gecen hafta, 89,7
Bu hafta 89
Fark - 700

Cok az gidiyo kizlar maalesef cok uzuluyorum ben.
Canım bence normal hele on yağdan gidiyorsa diyetisyen ters giden bisey olda söylerdi. Ben 3 haftada sadece 1 kilo verdim mesela. Hafta da 700 gram normal spor yapamıyorsun bi de öyle düşün sağlıklı bi şekilde kilo veriyorsun

Bu hafta yagdan gitmemis su da azalmis neyse olsun bu hafta daha da dikkat edicem
Üzülme canım bozma moralini oruç da etkilemiş olabilir. Vücut aç kalınca depo yapıyor biliyorsun. Vazgecmek yılmak yok. Hafif yürüyüş yapabiliyorsun sanırım her gün bi miktar yürüsen yine de etki eder temponu sağlığına göre ayarlarsın.

Menüm
Sabah 10.00
1 dilim ekmek 1 yumurta cay yeşillik 1 dilim peynir 2 ceviz
Öğle 13.00
2 haşlanmış tavuk baget 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara 16.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir
Ara 17.00
Çeyrek poğaça benim ufaklık parkta tıktı ağzıma
Aksam 19.00
5yk közlenmiş kırmızı biber 1 kase salata 1 bardak ayran
Su 2.5 olur spor 50 dk eliptik 15 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…