- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.101
Şaşırdım ama hastaydin kullandığın ilaçlar stres uykusuzluk herşey etken olabiliyor belki yarın kalktığında gitmiş olabilirGünaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim Eki Görüntüle 1982268 malesef + 600 le kapadım bu haftayıAma napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah
Bende reglm ama etkilemedi galiba pazartesi 63 u gördüysen regl sonu yine görürsünFatmacim üzülme bende bi bakıyorum artiyim bi bakıyorum eksi geçen cuma 67 ptesi 63.7 bugün 66.7
Yılmak yok
Maşallah sidelya sen misin 50 li kilolarda biz mı belli değil hiç taviz verme yok sende sen çok güzel korursun bence bu kiloyuMenüm
Sabah
Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, salatalık,tere, maydonoz
Öğle
5 yk kabak yemeği
Ara
1,5 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi
Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yogurt+ keten tohumu
2,5 lt su
Cok sevindim canim senin adina hakettin tebrik ederimGünaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
Maalesef kc dk uğraştım yuklemedi resim kirpiykrum yine olmuyor bu güzel sonucu resimlemek isterdim olmadi
Geçen hafta 74.5 güncel 73.5
Bende arada bya fark var diye düşundum ama bazen regl 2.5 kilo fazla gösterebilir diye okumuştum bende fark olmuyor pekde sen 63 u bende 66 yi görebilirim inşallahMeleğim yanlık yazmışım allah söyletiyor herhalde 66.7 yim
Ama 63 de olacagim
Sağol canım inşallah yarında senin yüzün gülerCok sevindim canim senin adina hakettin tebrik ederim
Insallh canim yaSağol canım inşallah yarında senin yüzün güler
Aynen nazar boncuğum olsun. Spor yapamamistim normal bence boyle olması diyetisyen 700 gramlık ödem var vücudun da dedi salı günü o da yansıyor malum tartiyaBu da nazar boncugun olsun kuzum. Bisey olmaz hemencik verirsin.
300 gram eksi bence gayet iyi ya olmasaydı ben öyle bakıyorum olaya tebriklerGunaydin bugün 2. Gunundeydim malum günlerin
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.7
Melekcim süpersin bak umutsuzluğa kapılmıştın gitmiyor diye direnince sen kazandın maaşallah 1 kilo şahane bi sonuç tebriklerGünaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
Maalesef kc dk uğraştım yuklemedi resim kirpiykrum yine olmuyor bu güzel sonucu resimlemek isterdim olmadi
Tabi ki yılmak yok ben ki 75 kilo ile başladım bu yola 600 gram bana işlemez hakkından gelirim Allah izin verirse. Sayeniz de hic umudumu azmimi yitirmiyorumFatmacim üzülme bende bi bakıyorum artiyim bi bakıyorum eksi geçen cuma 67 ptesi 63.7 bugün 66.7
Yılmak yok
Spor yapamadim canım hastayken yattım sürekli normal boyle olması ben spor yapmayınca hic yemesem bile kilo alanlardanım :) ilaç kullanamıyorum ufaklık anne sütü alıyor.Şaşırdım ama hastaydin kullandığın ilaçlar stres uykusuzluk herşey etken olabiliyor belki yarın kalktığında gitmiş olabilir
Canim benim inşallah.Kızlar desteğiniz için çok çok teşekkür ederim moral oldunuz bana yahu bu gazla 0 kaçmamakla kapatırım günü inşallah
EMELinEMELi canım inşallah yarin güzel sonuç alırsın.
Sağol canım aynen sabretmek lazimmis benim için okadar onemliydi ki bu bir kilo büyük motivasyon olduAynen nazar boncuğum olsun. Spor yapamamistim normal bence boyle olması diyetisyen 700 gramlık ödem var vücudun da dedi salı günü o da yansıyor malum tartiya
300 gram eksi bence gayet iyi ya olmasaydı ben öyle bakıyorum olaya tebrikler
Melekcim süpersin bak umutsuzluğa kapılmıştın gitmiyor diye direnince sen kazandın maaşallah 1 kilo şahane bi sonuç tebrikler
Tabi ki yılmak yok ben ki 75 kilo ile başladım bu yola 600 gram bana işlemez hakkından gelirim Allah izin verirse. Sayeniz de hic umudumu azmimi yitirmiyorum
Spor yapamadim canım hastayken yattım sürekli normal boyle olması ben spor yapmayınca hic yemesem bile kilo alanlardanım :) ilaç kullanamıyorum ufaklık anne sütü alıyor.
Menüm
Sabah
Büyük bardak limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, salatalık,tere, maydonoz
Öğle
5 yk kabak yemeği
Ara
1,5 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi
Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yogurt+ keten tohumu
2,5 lt su
Günaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim Eki Görüntüle 1982268 malesef + 600 le kapadım bu haftayıAma napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah
Günaydın herkese benim günüm aydın bugün
Kilo bildirimi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?