• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Selam kızlar bugün garip bir gündü hatta zor sinavlardan geçtim bugün öğlene kadar regl etkisiyle kalkamadım öğle sonu arkadaşa gittik hazuik yapma dememe rağmen bir sürü şey hazırlamış küçük bebeği var utandım tabgim a bir dilim kek ustunde çok ince krema vardı ve de poğaça bunları kızım sever diye ona yedirim diye düşündüm oda nasıl inat etti yemedi normalde bayılır gerçekten hayret yine bana kaldı ordn çıktık eşim AVM ye gidelim dedi orda ilk yemek yicez dediler ben yemicem dedim yemek katına gittik ama ben nasıl açım kek yesemde yemek yemedigim için ve kokular baktım olmicak siz yiyin dedim kendimi ayakkabı mağazasına attım güzel bi ayakkabı aldım hemde birsey yemedigim için İçim rahat eve döndüm şimdi menumu yazayim parlak olmasa bile iyi kurtardım diye düşünüyorum

Selam kızlar bugün garip bir gündü hatta zor sinavlardan geçtim bugün öğlene kadar regl etkisiyle kalkamadım öğle sonu arkadaşa gittik hazuik yapma dememe rağmen bir sürü şey hazırlamış küçük bebeği var utandım tabgim a bir dilim kek ustunde çok ince krema vardı ve de poğaça bunları kızım sever diye ona yedirim diye düşündüm oda nasıl inat etti yemedi normalde bayılır gerçekten hayret yine bana kaldı ordn çıktık eşim AVM ye gidelim dedi orda ilk yemek yicez dediler ben yemicem dedim yemek katına gittik ama ben nasıl açım kek yesemde yemek yemedigim için ve kokular baktım olmicak siz yiyin dedim kendimi ayakkabı mağazasına attım güzel bi ayakkabı aldım hemde birsey yemedigim için İçim rahat eve döndüm şimdi menumu yazayim parlak olmasa bile iyi kurtardım diye düşünüyorum
Bir sey yemedigin icin tebrik ederim melekcim. Bravo sana

goldenheart goldenheart canım muzla yapilan bi atıştırmalık var yarim muzu dilimleyip üzerine cay kaşığının ucuyla üstüne fıstık ezmesi sürüp ara öğün yapıyorsun seni idare eder mi bilmiyorum. Ama fıstık ezmesi light olacak. Evde kendinde yapabilirsin tarifleri var bazı diyet sitelerinde

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun acayip istahim vardi neden bilmem
Sabah 1 hase nesfit sut
Ara yarim elma
Ogle 1 kapce susuz kuru fasulye salata 1 dilim ekmek
Ara 1 avuc kayisi cekirdegi ve siyah uzum
Az once 1 kivi
Aksam a da salata artik
su kahve cay ictim
İştahlıydım deyince eyvah dedim ama maşallah sana iştahına esir olmamışsın. :)
9,30 Sabah malumunuz yulaf ezmeli yarım muzlu 4 çilekli yulaflı bişi :)

Ara kahve

40 dk. müthiş tempolu yürüyüş
1 soda

öğlen 13.30 bol salata + yoğurtlu ıspanak + (kötü olarak) küçük bir dilim börek

yeşil çay

ara: 3 çilek + çeyrek muz + 5 çiğ badem + sütlü nescafe

akşam umuyorum ki hakikaten yoğurtlu kabak :KK70:

su 2,5 lt olur, 1,5 litresini içtim.
Börek dışında gayet güzel
Bende yazayım menümü
Sabah 9.30
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik cay 2 ceviz
Öğle 13.30
3 yk et 1 kepçe çorba 1 kase salata
Ara 17.00
1 uzun galeta 1 üçgen peynir zencefil çayı 3 hakimeler kurabiye yedim malesef :KK43:
Aksam 19.00
5 yk patlıcan közleme 1 kase salata 1 bardak ayran
Ara 21.30
5 badem
Su 2.5 spor 50 dk eliptik 15 dk pilates
Canım çok güzel. Tabi arada bişey gördüm ama olsun sen çok yapmıyorsun böyle kacamaklar. Sporun da çok iyi. Maşallah sana fatmam böyle devam. Bu arada sen iyisin dimi artık?
...... MENUM......

SABAH (07.20)
2 h. Yumurta
1salatalik
1 papatya ekmegi

ARA(11.30)
1 Salatalik

ÖĞLE (15.30)
Yarim dilim lahmacun
2 dlm peynirli pide
2 yudum sogukcay

SU 2.8 olur
Emelim menün genel manada güzel. Arada olur böyle. Ama ARADA :))
Ayynenn canım çok güzel kurtarmışsın. Bugün herkes öğle yemeğinde hamur işi yemiş galiba :)

Menüm

Sabah
Büyük bardak limonlu su

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, salatalık,tere, maydonoz

Öğle
5 yk kabak yemeği

Ara
1,5 bardak ayran
1 çb beyaz leblebi

Akşam
6 yk kabak yemeği
3 yk yogurt+ keten tohumu

2,5 lt su

EMELinEMELi EMELinEMELi öğlen biraz karbonhidratlı geçmiş ama ben vücudun buna da ihtiyaç duyduğuna inanıyorum. Zaten akşamı çok çok hafif geçirmişsindir iradeli kadınsın maaşallah canım benim.

M Melek1450 cancağzımm böyle devam ediyoruz. Yarın eksiiiiii çıkıcaz İNŞALLAH!

Aksam sadecebelma yedim canim tsklerr

s i d e l y a s i d e l y a sagolasin canım evet çok şükür iyiyim. Dünkü Menüm de kaçamak vardı malesef vişneli hanimeller kurabiye yedim. Aslında vişnenin hic bir halini sevmem ama kurabiye ve kek içinde çok seviyorum dayanamadım:olamaz: senin menü super valla 1 lokma bile kaçamak yapmıyorsun maşallah eh darısı başımıza inşallah

Günaydın kızlar geçen hafta 66.5 dim P_20170414_074014.jpg malesef + 600 le kapadım bu haftayı:KK61: Ama napalim sağlık olsun haftaya 66.5 yaparım tekrar inşallah

Back