- 3 Mart 2014
- 2.281
- 3.500
- 358
Canım benim ne güzel anlamışsın ne güzel yazmışsınArkadaşım nereden tutsam da yazsam bilemiyorum gerçekten ama seni çok iyi anlayabiliyorum.
Tüm yazılanları okudum.
Ülkenin hali maalesef berbat.
Sen bir de evlisin o daha da sıkıntıya sokmuş seni.
Kpss konusunda aynen ben de senin gibi düşünüyordum ve aklımdan çıkarmıştım ama özel sektör maalesef berbat bir hal aldı seçimlerden sonraki vakti de çok merak ediyorum.
Ben uzun süre kpss düşünmediğim için pişman olanlardanım. Branşın nedir bu arada?
Ben bilgisayar mühendisiyim.
Başladım kpss çalışmaya Aralık ayından bu yana ama benim de çok sıkıntılı vakitlerim oldu, çok ağlama krizine girdiğim vakitler oldu. Geç değil daha geçen bayramda 2 günüm zehir gibi geçmişti.
İnsanın zoruna gidiyor onca sene hem masraf et hem yaş ilerlesin ama ortalıkta işsizlik kol gelsin.
Kafaya takıyor insan ama hepimiz bir mücadele için geldik bu geçici dünyaya.
Eşinin destek olması harika bir şey. Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah.
Üniversiteden bir arkadaşım vardı 2 sene boş gezdi.
Amerika'da dil de öğrenmişti. Ondan sonra üstüne 1 sene daha bekledi.
Beklemekten psikolojisi bozulmuştu artık. Sonunda geçen sene evine çok yakın bir yerde iş buldu ve çok memnun. O kadar beklediğine değdi yani. Bayramda konuştuk sağolsun o da moral verdi bana.
Ben 27 yaşındayım ilk kez kpss'ye hazırlanıyorum.
Sınav temmuzda ve ben ülkenin şimdiki haline bakıp daralıyorum bazen acaba olur mu olmaz mı diyerek resmen kendimi bunaltıyorum. Azıcık vaktim kaldı ama daha bir sürü konu beni bekliyor.
Bir de çevre baskısı var tabi. Bazı insanlar çok acımasız dışarıdan nasıl görürlerse öyle değerlendiriyorlar her şeyi.
Her ne olursa olsun elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a...
Umut etmek çok güzel bir şey.
Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde gelecektir inşallah.
4 ay beklemek uzun bir süre değil, alışkın olmadığın ve beklentili olduğun için canının sıkılması normal.
Heleki maddi sıkıntılar varsa 1 aylık beklemek bile 1 yıl gibi gelir insana, kim bilir belki de hayırlı olmayacağı için bu kadar bekliyorsundur.
İnşallah her sorunun bir bir düzelir
Güzel haberlerini de duyarız inşallah.
İnşallah hepimizi güzel günlere bekler, dilerim sen de ben de iş buluruz tez zamanda