• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş/ zam hk

Kızlar kısıtlı zamanım var, hızlıca yazmaya çalışacağım.
Şu an çalıştığım yerde 4. Ayım, işe girerken benim teklif ettiğim rakamı kabul ettiler, yeni yıl zammı için enflasyon üzerinde dediler, ok deyip işi kabul ettim. Yeni kurulan bir şirket, henüz tam olarak faaliyete ( üretime) geçmedikleri için kar elde edemedik deyip önümüzde ki 4/5 ay zam yapamayacaklarını söylediler dün. Yani daha düne kadar herkes ne kadar zam olacak diye merakla beklerken tam bir hayal kırıklığına uğradım.
Şimdi istifamı versem aynı şartlarda rahatlıkla iş bulurum. Burası eve uzak, günde iki saatim yolda, 10 saatim işte geçiyor, ancak sözlerinde durur, bir kaç ay sonra beklediğim zammı yaparlarsa o zaman iyi bir maaş olmuş olacak.
İşim çok yoğun yorucu, ama patronlarımı da sevmiştim, huzurlu bir ortam, bunun için çok kararsızım şu an. Ya istifa edip yeni iş bakacağım, yada bu şartlarda devam edeceğim.
Siz olsanız ne yapardınız?
Bir taraftan çok sinirliyim dünden beri, bir taraftan kararsızım, pişman olmaktan korkuyorum doğrusu.
Ben olsam birkaç ay daha bekleyip o sürede iş arardım. Eğer zam yapılmazsa iş değiştirirdim.
 
iş girerken de sözlerine itibar etmek gibi bir hata yapmıştınız ve şu anda da aynı hataya düşüyorsunuz.
 
Back