sıkıntı mı?bana göre evet :(

bence eli ekmek tutmadan evlenmemeli insan, kadın da erkek de çalışmalı, ama kadın çalışmıyosada erkek bu kadar rahat olmamalı, kim olursa olsun elbette yaptığını başa kakacak, insan fıtratı bu, kimin eline bakarsan ona bağlı ve bağımlısındır

Para işin içine girince, baban bile olsa bir yere kadar dayanır. Biz bu aile örneklerini yaşadık. Para olayı cidden girmesin işine, borç alıp vermeler vs.

Neyse gelelim durumunuza, eşinizin rahatlığı iyi değil. Bence biraz kendini kasmalı, sonuçta kendi oğullarının yüzüne söylemeyip arkasından söyledikleri için, size oluyor olan. Hayır yüzleşilse inkar bile ederler belki oğulları üzülmesin diye...

Bence eşinizle konuşun. İkinizde kendinizi sıkın çalışmak için her yolu deneyin.

eşiniz işsiz ,siz çalışmıosunuz bu yaştaki insanlara aile bakıyor.tabiki size bu şekilde davranacaklardır.saygı duyduklarını hiç sanmıyorum.baştan bunu kabul etmişsiniz demek istemiştim.ayrıca hala arada sırada çocuklara bakılabileceğini sanıorum yani ne bilim komşunun acil işi olsa arada sırada komşu çocuğuna bile bakılabilir bu kadar büyütülecek bişi yok bunda.

ya abartmayın lütfen yeni evli insan ''arada sırada'' çocuklara bakabilir zaten insanlar çok zorda kalmasa bırakmazlarki.ben kendi çocuğuma kendim bakıorum ama işi olsa arada sırada görümcemin çocuğuna hatta komşumun çocuğunada bakabilirim.ayrıca zaten çiftimiz çalışmıyor bi sürü boş vakitleri var zaten yeni evliliğin tadını çıkarıyorlardır siz merak etmeyin. tabi bizler balayı sonrası iş hayatına döndük,kendi hayatımızın sorumluluğunu kendimiz aldık ve yeni evliliği idrak edememiş olabilriz haklısınız.

hanımefendi hiçde düşündüğünüz gibi boş değilim kimsenin çocugunada helede küçük çocuklara bakamam ben evlendim sizin gibi balayınada gidemedim maalsef ne güzelki siz gidebilmişsiniz ben evlendim evleneli malum türkiyemizin hali herşeyin önü sınavla dolu oldugundan kafamı kaldırmadan sınavlara çalışıorum meslegimi yapabilmek için karı koca çalışan insanlar neden zorda kalıyor anlamıyorum hem bakıcı tutmak bukadarmı zor...sanırım anlamadınız siz zorda kalındıgında zaten ben teklif ederim burada keyfiyetten bahsediyorum yaşayanlar anlamış

e nasıl memurluk yapacak ki?

karakterine ter memurluk

ast üst ilişkileri memurluğun verdiği mecburluk?

başka iş yapamaz mı acaba?

ben kv kprin iyi insanlar olduğunu düşünmüyorum gerçekten gocunmuyorlar para vermekten maksat gelini rahatsız etmek...

konu sahibi kadrolu işe girerse eşi iyice rahatlar bence...

her türlü çıkmaz bir durum bekleyip görmekten başka çare yok...

boşanmayı düşünüyor musun peki bu böyle devam ederse?

benım bir tanıdığımın eşi 5 sene çalışmamışta kadın bizden saklamış kazandığını direkt alıyormuş elinden kocası sonunda boşandılar kadın kendine ev aldı araba aldı resmen kurtuldu sırtındaki yükten.

cnm daha 1 yıldır evliyim bu durumdan dolayıda eşime hiç böle giderse evlilik biter gibi bi cümle kurmadım.. açıkcası şunuda söylüyorum(başka iş yapamaz diye) ama yaşamadığımız içinde sadece tahmin ediyorum..aldım karşıma konuştum burda yazılan yorumlardaki şeyleri zaten diyordum yapıyordum..evet ben kadrolu olmaya çalışıorum.. zaten oda öyle olmalı ama çalışmıyo işte sorun bu devlet kafadan verecek ona kadroyu onu istiyo :) aglanacak halime gülüyorum işte :) eşim ders çalışmada tembel yani ve sizin dediğiniz gibi anne babasının ona maddi yardımlarını biricik ogullarına lütfu olarak görüyo kabul ediyo ahh bi anlasa ardında yatan şeyleri geriden söylenenleri..şimdi bugün karar verdim onunlada konuştum döndüğümüzde o eve onların bir kuruşu girerse ağzıma tek lokma sürmem o evde dedim..banada karışma kadrolu olana kadar öle böle bi yerde çalışıcam dedim kabul etti bende çalışırım diyo söz verdi kavga etmeden bağırıp çağırmadan anlattım herşeyi güzelce anladıgını umuyorum..zaten o böyle yaptıkça korkuyorum ben.. sabredemicem ve olanlara ragmen sabrettiğim o insanlara saygılı oldugum ailesine karşı onun yüzünden kötü olucaz..çünkü ben ailesine de söledim güzellikle az bırakın geçimini kendi düşünsün izin vermiyosunuz dedim yok bi kulaktan girio birinden çıkıo ((

eşini ailesi bu şekle sokmuş.
sen merak etme biz varız demişler hep.
evlenirken bile biz size bakarız demişler.
oğullarına bakarlar evet. ama el kızına da bakmak zamanla batmaya başladı tabi.
ne yazık ki kocan değişmez. ailesiyle olan ilişkisi böyle ve onlara sırtını dayamış. ona göre sorun yok zaten.
lafları da sen yiyiyorsun nasılolsa. o değişmez.
en iyisi sen çalışmayı düşün. imkanın varsa çalış. üç kuruş da olsa kendi gelirin olsun.
o zaman heryerde huzurun olur. sen kendi ihtiyaçlarını çıkaracak kadar kazansan bile yeter.
evi geçindirmek kocanım görevi sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…